hiiiiiçç bişey yapmıcaz :) bizde böyleyiz napalım be canım :)
hiiiiiçç bişey yapmıcaz :) bizde böyleyiz napalım be canım :)
sen kaç kilosun canım :) senindemi göbüş var.gerçi olmasada çıkcak yakında :) artık bebişten sonra spor yaparım hayırlısıyla :)
Allah Allah yerleşme kanamasımı ki acaba..benm başıma hiç böyle bişey gelmedi bişey diyemicem canm
benm boy 1.70 kilo 72-74 arası git gel yapıyo cnımm..yaa sorma şimdiden çıktı göbüş..doktora sordum şişkinlik o sakın korkma kilo aldım diye dedi..
benm boy 1.70 kilo 72-74 arası git gel yapıyo cnımm..yaa sorma şimdiden çıktı göbüş..doktora sordum şişkinlik o sakın korkma kilo aldım diye dedi..
Canim sinemim benim derdim büyüknet hesaplayicilarinda kg normal ama anamin genlerinde bi yerde galiba brezilya kokeni var bizim popisler hep sakira modeli dikkat cekiyo bende hic hoşlanmıyor dikkat cekmesinden
Esra kiz bu havada usutursun dikkat ankara soguk sen nerdesin
ahh bu anneler :) bende aynı anneme çekmişm..annem gibi olmak istemiyorum ama böyle oturmaklada olmuyo :)
hakkaten bugün iğrenç bi hava var yaa :S sen nasıl oldun bakıyım?
bide senin iş yerin nerde?
ahh bu anneler :) bende aynı anneme çekmişm..annem gibi olmak istemiyorum ama böyle oturmaklada olmuyo :)
Evet ya cumartesi günü calis havada boyle ic karartici olsun pufferyamani gecince hemen canim yakin servisle 20dk bana
fıstıklarr naber
merhaba hanımlarrr,
ne var ne yok bakalım.?
ben 1 haftadır yoktum. yeni hamiş var mı aramızda?
benim bat geldı çattı:) bakalım hayırlısı .şimdilik gelen giden yok herhangi bir değişiklik de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?