Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen kaç kilosun canım :) senindemi göbüş var.gerçi olmasada çıkcak yakında :) artık bebişten sonra spor yaparım hayırlısıyla :)

benm boy 1.70 kilo 72-74 arası git gel yapıyo cnımm..yaa sorma şimdiden çıktı göbüş..doktora sordum şişkinlik o sakın korkma kilo aldım diye dedi..

benm boy 1.70 kilo 72-74 arası git gel yapıyo cnımm..yaa sorma şimdiden çıktı göbüş..doktora sordum şişkinlik o sakın korkma kilo aldım diye dedi..

evet hamileliğin başlarında şişkinlik çok fazla olurmuş :) benim göbüşü görsen 5 aylık gibi bi sabahları gidiyo çoğu sonra hep öyle

Canim sinemim benim derdim büyük net hesaplayicilarinda kg normal ama anamin genlerinde bi yerde galiba brezilya kokeni var bizim popisler hep sakira modeli dikkat cekiyo bende hic hoşlanmıyor dikkat cekmesinden
Esra kiz bu havada usutursun dikkat ankara soguk sen nerdesin

ahh bu anneler :) bende aynı anneme çekmişm..annem gibi olmak istemiyorum ama böyle oturmaklada olmuyo :)
hakkaten bugün iğrenç bi hava var yaa :S sen nasıl oldun bakıyım?
bide senin iş yerin nerde?

ahh bu anneler :) bende aynı anneme çekmişm..annem gibi olmak istemiyorum ama böyle oturmaklada olmuyo :)

Evet ya cumartesi günü calis havada boyle ic karartici olsun puff eryamani gecince hemen canim yakin servisle 20dk bana

Evet ya cumartesi günü calis havada boyle ic karartici olsun puff eryamani gecince hemen canim yakin servisle 20dk bana

merhaba hanımlarrr,

ne var ne yok bakalım.?
ben 1 haftadır yoktum. yeni hamiş var mı aramızda?
benim bat geldı çattı:) bakalım hayırlısı .şimdilik gelen giden yok herhangi bir değişiklik de yok

merhaba hanımlarrr,

ne var ne yok bakalım.?
benim bat geldı çattı:) bakalım hayırlısı .şimdilik gelen giden yok herhangi bir değişiklik de yok

merhaba hanımlarrr,

ne var ne yok bakalım.?

merhaba canım hoşgeldin :)
bugün mü bat :) ayy ne güzel gelen giden yok o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…