Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayırlısı olsun inşallah canım. göbüşün doludur bu ay umarım. bizimde 4. denememizdi Allaha şükür oldu bu sefer ama son ayda ilk üç ay gibi yumurtlama döneminde hergün ilişki olmamıştı. 2 günde 1 diye karar almıştık iyi de oldu sanırım

afyo canımmmmm benimmmm cok sevindimmmmmmm inşallah kan tahlilide keseyi görmeyide rabbim nasip ederracayip sevindim ya

çok saol tatlım
amin inşallah bakalım,cumartesi gitmeyi düşünüyorum.
bugun bi kan testi yaptırıp değerime bakıcam.yuksekse cumartesiye randevu alıcam kısmetse

canım rabbim hakkında hayırlısı ile tez zamanda versin inşallah bu topik senin hamişler ile doldu sıra sende :) umarım hamiş haberini alırızda halay çekeriz :)

inşaAllah inşaAllah :) ne güzel konuşuyosun ağzına sağlıkk :)

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah

hayırlısı bakalım kırmızılar gelmeden bu hafta geçerse bi testi haketmiş olacağım

inş canım senin günün geçtiyse bi test yapsana?

canım benim sat 18 temmuzdu ağustosta olmadı ama her zamankinden farklı olarak 31 temmuzda kasığımda gaz sancısı oldu ve yarım saat hareket edemedim dedim herhalde birşey olacak onun dışında pek bir belirtim olmadı aslında genel olarak adet belirtilerinin aynısı sadece göğsümde biraz daha farklı bir şişlik hissettim ve tabi ağrı. ben adetim geçtikten 8 gün sonra yani 25 ağustosta yapmıştım testi iki çizgide çok koyu çıkmıştı. 26 sında kan verdim beta hgc 14000 çıktı. bence sende adetin 2-3 gün geçsin öle test yap. hem negatif falan çıkarsa üzülmezsin hemde daha kesin olur. lekelenme bende olmadı ama kişiye göre değiştiği için belki yerleşme kanaması olabilir canım inşallah vardır bebişin bu ay içini ferah tut.

inş canım senin günün geçtiyse bi test yapsana?

daha erken gibi geliyo bana ama benim geçti canım bat 28 ama benim bi iki gün muhakkak gecikiyo diye

bekliyorum

zor sabrediyorum ama hergün test yapayım diye eczanenin olduğu taraftan gidiyorum eve :)

ama yok diyorum bigün daha bekliyeyim :) negatifi görürsem üzülebilirm

belli olmaz bu hafta bi geçsin kırmızılar gelmezse öyle yaparım

umut dünyası birazda işte :) hani hayallerim testle yıkılmasın :18:

kırmızılarla yıkılsın yıkılıosa

ay canım iyice dengem şaştı Allah büyüktür bekleyelim az daha

mrb canım idrar testine güvenme hamile olabilirsin bu anlattıkların hamilelik belirtileri adet gününde bi kan testi yaptırırsın inş kan testiyle soncu doğrularsın..hayırlı haberini bekliyoruz

Cok tsk ederim canim, bu arada 8-9 gun sonra
Dedin nasil bekledin idrar test icin:) ben simdiden yapiyorum test
:) yokda denedin negativmiydi

:))) oldu büyüdü maç derdine düştü hemen he :)) bu erkekler alem ya

bizimki hiç izlemez :)) nat geo da belgesel izlesin :))

kız olursada biz yaparız onlara dır dır vır vır görürler günlerini

Benim eşim de kız çocuklarına ölüyor, diyor ki kız olsun ama sen şimdi onunla alışverişe çıkar eve gelmezsin :13: hahahh ya da kesin bi 'butik açar analı kızlı sabahtan akşama cicilerinizle uğraşırsınız :89:

öyle canım testlere para vermekten sıkıldım artık...fazla da bekleme bence ben heyecanlanıyorum senin yerine bir an önce haberi ver bizlere

yaparız tabii süsümüz püsümüz oldu tek derdimiz :)))

kız olsun erkek olsun hiç farketmiyor minik meleklerimiz gelsin kucaklarımıza

Cok tsk ederim canim, bu arada 8-9 gun sonra
Dedin nasil bekledin idrar test icin:) ben simdiden yapiyorum test
:) yokda denedin negativmiydi

Canım önceki aylarda hamileyim diye kendimi hazırlamıştım baya sonra test yapmıştım ama negatifi görünce hem ben hemde eşim baya üzülmüştük. kendi kendime karar aldım biraz zor oldu ama bekledim bayram tatili falanda araya girmişti o yüzden iyi denk geldi ancak o kadar bekleyebildim. Birazda doktora geç gitmek istedim o yüzden erteledim. Her doktor ilgili ve bilgili olmuyor ne yazık ki erken gidipte keseyi göremeyince direk boş gebelik diyen doktorlar var. O yüzden bu cuma gideceğiz inşallah kısmet olursa bebişimizin kalp atışlarınıda duyarız

öyle canım testlere para vermekten sıkıldım artık...fazla da bekleme bence ben heyecanlanıyorum senin yerine bir an önce haberi ver bizlere

bu konuyla ilgili konuşup içimi rahatça dökebildiğim tek yer burası

o yüzden öyle birşey olursa direk koşuyorum buraya hiç şüphen olmasın

eşimle bile fazla konuşmuyorum heveslenmesin diye

onu heveslendirip hayal kırıklığına uğratırsam ben daha çok üzülebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…