Canım vallahi bilgim yok ama doktor ılac vermedi mi yada baska bısey belki bebegı asagıda tasıyor olabilirsin bol bol dinlenmen gerek alttanmı muayene etti senin ve bnm tarihler aynıydı kan testinin sonucu ne cıktı birsey yoktur stres yapma olurmu
canım kan sonucuna göre degerlendirelim dedi sonuc doktora yetişmedi malesef ben sonra online baktım 15475 cıkmış hiç bişey söylemedi net konusmak için kan sınucuna bakalım dedi.yok canım benim doktorum vajinal ultrason yapma taraftarı degil pek. bakalım yarın ne cıkacak.bu arada canım sende doktorla neler yasamısın öyle inş düzgün bi doktor bulursun kan sonucların nasıl cıkmıstı senin inş bebişlerimizin bi kalp atımını duysaydık hayırlısıyla
Şimdiden belli olma şansı var mıdır, öyleyse hemen yapayım, ben de bir hafta nasıl bekliycem diyordum.
Bir yerde reglin en az bir hafta gecikmesi gerek testin doğru çıkması için diyordu.Bakalım yarın alıp yapayım.
Teşekkürler canım.Sonucu yazarım.
Çok güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için..
Ben dün akşam 21:00 de kan verdim kızlar.
Sonucum 670,63 çıktı :) 3 Ağustostu son adetimin ilk günü 3 Eylül de kan testinde 670,63 .
Şimdilik sorun yok gibi sanırım :)
Canım kesede bebiş gorundumu oyleyse bı skılde ılacla halloluyor uzulme
Ben cuma kan testi yaptırıcam en son 960 lardaydı gecen hafta ama bizimkiler cok ufak sen erken gitmissin ben gecen cumartesi gidecektim olaylar vs derken bu hafta sonuna kaldı benden oncemı gittin muayene ? Umarım bu hafta bndede ultrason ıle bakar karından allah bılıyor alttan Istemıyorum ama kısmet. İnan bnde cok endıselıyım kese ne durumda kese de bebiş varmı kalp atısı ne zmn duyulur dıye kendımı yıyorum cok zormus yani sadece pozitifi gormekle bitmiyormus bunu anladım asıl sürec ondan sonraymıs . Rabbim saglıkla hepsini duymayı gormeyı bilmeyi nasip etsin ne diyim elimiz kolumuz baglı
Arayıp sonucu soylesen acaba yınemı bakmak ister muayene gibi ara bir sor için rahatlasın cnm ya zor tahmin ediyorum ama sıkıntı yapma rahat ol
inş canım kesede bebek görünür bakalım hayırlısı ne kadar kaygılansak düşünsekte hersey olacagına varıyor.bakalım bugün gidicem tekrar baksın zaten ultrasonla o yüzden aramadım tel.canım bakalım bugün bi hayırlısıyla gecseydi.ondan sonra senin haberlerini beklerim artık
Çok güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için..
Ben dün akşam 21:00 de kan verdim kızlar.
Sonucum 670,63 çıktı :) 3 Ağustostu son adetimin ilk günü 3 Eylül de kan testinde 670,63 .
Şimdilik sorun yok gibi sanırım :)
Selam kizlar gunaydin ayfim cok guzel canim sonucun ohh mercimek sag aalim kucagina gelsin insallahben cok kotu ruya gordum ve onun etkisindeyim hayir olsun babamin omru uzun olsun sert bir kahve ancak kurtarir beni
Sinem neredesin nasilsin kinusamadik bayadir gectimi bulantilarin
Aynen cok soguk ya ekim gibicoraplari giymek gerek servis artik evime cok yakin kizlar on adim ilerde hamis olursam iyi ama hareket yonunfen kotu malum spor oluyidu bana neyse artik evde yapcaz sporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?