Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tatlim ya tuzlu kraker vs yemeye calisiorum bulantimi bastirmio doktor banada bulandigin seylerde kendini zorlamA sutte filan dedi sutten nasil tiksiniorum anlatamam..yattikca dahami kotu oluyorum anlamadim basimi kaldiramiyorum tum gun yatmaktan..su dunyada dertsiz kedersiz sıkıntısız hicbisi olmuyomus malesef

peki ilk defa mı bu kadr kötüsün?

Rabbim zamaninda hayirli bi sekilde versin ins..sikma canini bi bildigi vardir Rabbimin

Hayırlısı olsun canım sıkma canını kan testi yaptırırsın birde. peki böyle gecikiyor muydu adetin:26:

hayır işte o yüzdende çok umutlandım kızlar ilk defa böyle gecikti ben hiç ama hiç böyle geciktiğimi bilmem

bu zamana reglimin bitmesi gerekiyordu tam 8 gün

max 2 -3 oynardı

vede muhakkak regl sancım olurdu olmadan önce

bu defa regl sancı olmadığı gibi

hiç çekmediğim şekilde kasık ağrıları çektim öncesinde anlamsızca bacaklarım ağrımıştı felan

içimi bulandıran şey hamile değilsem nedir bu durum

ya sen şimdi gidip bi kan versen tatlım..

Bebe time pek guvenilir bi marka degil ama haberin olsun canim

kızlar kk da bebetime ile kötü şeyler okudum şimdi yaa

yanıltıcı sonuçlar çıkartıyormuş hep

canım ucuz gebelik testleri çok güvenilir değil.. onlardan bikaç marka alıp o şekilde denemek gerekiyor..ama şunu da söyleyeyim ben hamileliğimi bebetime ile öğrendim..
ama bazen geç döllenme olduğu için hormonun idrara geçmesi biraz uzun sürebiliyor.
senin batın ne zamandı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…