• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ucuz gebelik testleri çok güvenilir değil.. onlardan bikaç marka alıp o şekilde denemek gerekiyor..ama şunu da söyleyeyim ben hamileliğimi bebetime ile öğrendim..
ama bazen geç döllenme olduğu için hormonun idrara geçmesi biraz uzun sürebiliyor.
senin batın ne zamandı canım?

28 ağustos canım benim bat

şimdi yaptım 3 dk oldu çizgi mizgi yok yaaaaaa bebiş saklanıyooo anası gibi muzippp:30::21:

canım 3-4 TL lik testlerdense kafamda soru işareti kalmasın diyorsan 15-20 TL'ye erken gebelik testleri var.Ya da en mantıklısı kan testine git derim ben..

en sağlamı anladığım kadarıyla kan testi ama bugün eczanede bulabilirsem bi başka test deneyeyim

zaten bu hafta sonuna kadarda olmazsamda doktora gitmem şart olacak çünkü neden olmadım

oda illaki tahlil felan yapacaktır ultrasondanda bakar zaten

akla kara çıkar ortaya

bizde bekliyoruzzz :46: :46: :46: :46: :46: hadi iyi haberler ver bize :)

ayy hadi kuzumm güzel haberlerle gelll :46:

haydiii hayırlısı olsuuunnn...:3:

sadece kocan deil bizde bekliyoruz burda naptın canım yaptınmı test?

kızlar şimdi test yaptımmm 4 dk olduu ya çizgi mizgi yok anlamıyorum psikolojik deil biliyorum midem yanıyoo bulanıyoo başım leyla gibii ..ama çizgi yok:30::30::30:

kızlar şimdi test yaptımmm 4 dk olduu ya çizgi mizgi yok anlamıyorum psikolojik deil biliyorum midem yanıyoo bulanıyoo başım leyla gibii ..ama çizgi yok:30::30::30:

Allah Allah hayırlısı olsun canım biraz daha bekle bakalım..belki geç döllenme olmuştur..geç döllenmede 1hafta gecikince silik bi çizgi çıkmıştı..

oo baya da geçmiş tatlım benim batım da 27 ağustostu ama ben hangi gün bebişin tuttuğundan eminim 29 ağustosta test yaptım çıktı..belki de aynı günler hamile kaldık :)))
senin hiç gecikmen oluyor muydu? kan testine neden gitmiyorsun??

ilk defa böyle gecikiyorum canım hiç olmadı böyle

bende ilk olunca inanamadım baktım günler geçiyo kırmızı yok regl sancısı yok

az daha az daha bekleyeyim derken bugüne geldim

dünde o testi yaptım işte .. kan testi için eşim bikaç gün bekleyelim dedi

zaten bir kadın doğum doktoruna gitmem gerekiyor eğer bu ay hamile kalmazsam tedavi mi nedir ne değildir

diye gideriz dedik

bu ayda gecikince işte şimdi haftasonuna kadar olmazsam doktora niye olmadım diye de gitmem gerekeceğinden

bekliyorum

eşimin ertelemesi gidince olumsuz birşey duymaktan korkuyor vede o biraz beklersek bebek varsa daha net birşekilde

görüneceğini düşünüyo ondan :1::1: erken gidersek göremeyiz diye felan düşünüyo heralde

Allah Allah hayırlısı olsun canım biraz daha bekle bakalım..belki geç döllenme olmuştur..geç döllenmede 1hafta gecikince silik bi çizgi çıkmıştı..
ahhh bebiş sana sesleniyorum bebişim:emir_bebek: yüreğim dayanmıyooo böle heyecanlara ilk denememiz olsada ayyyy çatlıycam ne zaman olucak nasıl olucak bu çizgi meselesi niye böyle çetrefilli:19: bebicik geldiysen niye geç dölleniyosun :17: ff annecik dayanamazkii böyleee:30::30::30:

Bebiş yapmak 30 da 1 güne denk gelip o da tutarsa şeklinde gelişip nüfusumuz nasıl böyle gelişiyor vallaha şaşıyorum yaradan ne büyük..
:53::53:

bebişlermi saklanıyo testlermi sorunlu bizdemi bişey var :1::1::1:

senin bat ne zamandı canım
dün düü...böyle nasıl adet olacakmışım gibi oldu yanmalar pat sıvı geliyo aha diyorum oldum bi bakom akıntı akşama kadar iğne ucunda durdum sonra gittii bende testi yaptımsüre doldu geçti bile bebiş yok:50:

ilk defa böyle gecikiyorum canım hiç olmadı böyle

bende ilk olunca inanamadım baktım günler geçiyo kırmızı yok regl sancısı yok

az daha az daha bekleyeyim derken bugüne geldim

dünde o testi yaptım işte .. kan testi için eşim bikaç gün bekleyelim dedi

zaten bir kadın doğum doktoruna gitmem gerekiyor eğer bu ay hamile kalmazsam tedavi mi nedir ne değildir

diye gideriz dedik

bu ayda gecikince işte şimdi haftasonuna kadar olmazsam doktora niye olmadım diye de gitmem gerekeceğinden

bekliyorum

eşimin ertelemesi gidince olumsuz birşey duymaktan korkuyor vede o biraz beklersek bebek varsa daha net birşekilde

görüneceğini düşünüyo ondan :1::1: erken gidersek göremeyiz diye felan düşünüyo heralde

ilk defa böyle geciktiysen bence sorun değil bebiş var :16::16::16::16::16::16:
sen değişik bir marka test al sabah ilk idrarınla yap sonraki idrarlarda çıkma olasılığı düşüyor...hadi bakalım hayırlısı olsun:)
inşallah bebişin seninledir...biz de birlikte bebiş büyütürüz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

dün düü...böyle nasıl adet olacakmışım gibi oldu yanmalar pat sıvı geliyo aha diyorum oldum bi bakom akıntı akşama kadar iğne ucunda durdum sonra gittii bende testi yaptımsüre doldu geçti bile bebiş yok:50:

testin bat günü çıkması çok zor bi olasılık aslında..bence bir iki gün daha bekle..ve testini sabah ilk idrarınla yap mutlaka tamam mı canım?

oo baya da geçmiş tatlım benim batım da 27 ağustostu ama ben hangi gün bebişin tuttuğundan eminim 29 ağustosta test yaptım çıktı..belki de aynı günler hamile kaldık :)))
senin hiç gecikmen oluyor muydu? kan testine neden gitmiyorsun??

nasıl eminsin bebişin ne zaman tutunduğuna :) ağrın mı oldu yoksa his mi ettin :P

ilk defa böyle geciktiysen bence sorun değil bebiş var :16::16::16::16::16::16:
sen değişik bir marka test al sabah ilk idrarınla yap sonraki idrarlarda çıkma olasılığı düşüyor...hadi bakalım hayırlısı olsun:)
inşallah bebişin seninledir...biz de birlikte bebiş büyütürüz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

o güzel ağzına sağlık inşaAllah öyledir inşaAllah...

tamam o zaman bugün bir test daha alayım farklı bir markadan..

yarın sabah ki idrarımla yaparım artık.. ay burada bebiş büyütmek sizlerle şahane olabilir diye düşünüyorum :16:

bugün düne oranla daha bi rahatım o negatif benim sırtımdaki yükü hafifletti bi sakinledim duruldum

kısmet inşaAllah gönlümüzün istediği göbüşümüzdedir değilse azimle çalışmalara devam edeceğim

ben burayı sizler çok sevdimmm çünküüü .. biliyorum ki bana destek birileri var burada samimi içten :16::16::16::16:

testin bat günü çıkması çok zor bi olasılık aslında..bence bir iki gün daha bekle..ve testini sabah ilk idrarınla yap mutlaka tamam mı canım?
okk bitane yedek aldımm zaten :27::27:
ayy gidiymde yemek yapimm kociş gelecek bebek yok yemek yok :6::6::6:

iyiyimm iyiyim de çok heyecanlıymışşş yaa:26::26::24::24:

Bebiş yapmak 30 da 1 güne denk gelip o da tutarsa şeklinde gelişip nüfusumuz nasıl böyle gelişiyor vallaha şaşıyorum yaradan ne büyük..
:53::53:

Evet canım ve o günü genelde kaçırıyoruz nedense:1::1::1::1::1:sokaktaki dilenci kadınların kucağı bebek dolu kıymetini bilmiyorlar.İşte yaradanın mucizesi kimine lütufta bulunuyor pek çok kişide olan sıradan bir olayı bazen de esirgiyor:49::49::49::49:

o güzel ağzına sağlık inşaAllah öyledir inşaAllah...

tamam o zaman bugün bir test daha alayım farklı bir markadan..

yarın sabah ki idrarımla yaparım artık.. ay burada bebiş büyütmek sizlerle şahane olabilir diye düşünüyorum :16:

bugün düne oranla daha bi rahatım o negatif benim sırtımdaki yükü hafifletti bi sakinledim duruldum

kısmet inşaAllah gönlümüzün istediği göbüşümüzdedir değilse azimle çalışmalara devam edeceğim

ben burayı sizler çok sevdimmm çünküüü .. biliyorum ki bana destek birileri var burada samimi içten :16::16::16::16:

evet burası çok samimi çok içten insan çoğu kişiye anlatamadığı şeyleri anlatıp paylaşıyor..
yarın sabah yap bakayım inşallah çıkar... ama çıkmazsa da üzülme Allahım en uygun zamanı bekliyor bebişini göbişine göndermek için..ama bence var bişey gibi geldi 1 hafta gecikmişsin inşallahta vardır canımmm:16::16::16::16::16::16::16:

Back
X