• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okk bitane yedek aldımm zaten :27::27:
ayy gidiymde yemek yapimm kociş gelecek bebek yok yemek yok :6::6::6:

iyiyimm iyiyim de çok heyecanlıymışşş yaa:26::26::24::24:

bebek yok yemek yokkk :1::1::1: ilahi öldüm gülmekten
değil mi çok heyecanlı oluyo bu süreçler çıkacak mı çıkmayacak mı düşüncesi insanı bitiriyo...

Bebiş yapmak 30 da 1 güne denk gelip o da tutarsa şeklinde gelişip nüfusumuz nasıl böyle gelişiyor vallaha şaşıyorum yaradan ne büyük..
:53::53:

valla bir anlasam ben bu işi:44::44:
tek gece oldu hamile kaldım diolar ya şok oluyorumm...ulen biz ayda 15-20 kez denioz yine olmuyorr:53::53:

evet burası çok samimi çok içten insan çoğu kişiye anlatamadığı şeyleri anlatıp paylaşıyor..
yarın sabah yap bakayım inşallah çıkar... ama çıkmazsa da üzülme Allahım en uygun zamanı bekliyor bebişini göbişine göndermek için..ama bence var bişey gibi geldi 1 hafta gecikmişsin inşallahta vardır canımmm:16::16::16::16::16::16::16:

evet haklısın Allah biliyor gününü zamanını biz ne kadar çabalasakta çok istesekti

bakalım nasibimiz şimdideyse vardır yok değilse sonra inşaAllah

ama burada gerçekten kimseyle konuşamadığım şeyleri konuşabiliyorum

birilerini umutlandırmak istemiyorum kendimi köşeye sıkıştırılmış gibi hissetmek istemiyorum birilerinin kalkıp bana olmuyormu onu yapsanız bunu yapsanıza demelerini en azından bu kdar erken zamanda duymak istemiyorumm

burada herkes birbirini anlamaya çalışıyor ne çıkarı olabilir ki yada ne kıskançlığı zaten samimi bir duası geçsin yürekten onun olsun benimde olsun telaşında burada herkes ... malesef gerçek hayatta böyle olmuyor her zaman

tek gece oldu hamile kaldım diolar ya şok oluyorumm...ulen biz ayda 15-20 kez denioz yine olmuyorr:53::53:
anne babayı seçermiş ya bebiş milyonların içinden biri dahi seçmiyomu bizi ki
aaa aaa halbuki ben çok tatlı bi anne olurum ..benim heriften mi korkuyollar acep hahahaaaaa:52::52::52::52:

evet haklısın Allah biliyor gününü zamanını biz ne kadar çabalasakta çok istesekti

bakalım nasibimiz şimdideyse vardır yok değilse sonra inşaAllah

ama burada gerçekten kimseyle konuşamadığım şeyleri konuşabiliyorum

birilerini umutlandırmak istemiyorum kendimi köşeye sıkıştırılmış gibi hissetmek istemiyorum birilerinin kalkıp bana olmuyormu onu yapsanız bunu yapsanıza demelerini en azından bu kdar erken zamanda duymak istemiyorumm

burada herkes birbirini anlamaya çalışıyor ne çıkarı olabilir ki yada ne kıskançlığı zaten samimi bir duası geçsin yürekten onun olsun benimde olsun telaşında burada herkes ... malesef gerçek hayatta böyle olmuyor her zaman

çok doğru söylüyorsun şekerim..gerçek hayatta biraz daha geriyolar insanı.. ben kocama bile bu kadar istediğimi söylemedim.. 4 ay olmadı hiçbir korkumu kimseye yansıtmadım..çok şükür Allahım çok aratmadı..her isteyeni de çok bekletmeden bebişini verir inşallah..

ayy ne güzel erken geliyo yaa..aman nazarım değmesin maşallah maşallah..
ohh ellerine sağlk canım..
maşaallahhh şükür öle ..evimiz işe uzak servisle geliyo diye 1 saat yol sürüyo:50: yoksa daha erken gelir kocik..
gelsin yaa o olmayınca hayat çok sıkıcııı

bebek yok yemek yokkk :1::1::1: ilahi öldüm gülmekten
değil mi çok heyecanlı oluyo bu süreçler çıkacak mı çıkmayacak mı düşüncesi insanı bitiriyo...
:21::21: ama öyle kociyede sledim çizgi yok koci bebeişte yok dedimm dur bekim dioo bida test yaparız diyo o benden beter belli ben doğurana kadar bizim kafa bi milyon:52:

maşaallahhh şükür öle ..evimiz işe uzak servisle geliyo diye 1 saat yol sürüyo:50: yoksa daha erken gelir kocik..
gelsin yaa o olmayınca hayat çok sıkıcııı

canım eşinin mesleği ne?
benimki sabah 8.20de falan gidiyo..akşam Allah ne verdiyse :(

canım eşinin mesleği ne?
benimki sabah 8.20de falan gidiyo..akşam Allah ne verdiyse :(
canımbende eşimde iş güvenliği uzmanıyız ben daha işe başlayamadım bebek kovalıyom o da sabah 8 iş başı akşam 4 bitiş işte 8 saat memur gibi aman çalıştıgı yerin bir artısı bu bide izin konusunda esnekler yoksa paragözler pazarlık ede ede kuruttular bizi:52::27:

çok doğru söylüyorsun şekerim..gerçek hayatta biraz daha geriyolar insanı.. ben kocama bile bu kadar istediğimi söylemedim.. 4 ay olmadı hiçbir korkumu kimseye yansıtmadım..çok şükür Allahım çok aratmadı..her isteyeni de çok bekletmeden bebişini verir inşallah..

Aminnnn darısı bizlerin başına olsun inşaAllah canımm

canımbende eşimde iş güvenliği uzmanıyız ben daha işe başlayamadım bebek kovalıyom o da sabah 8 iş başı akşam 4 bitiş işte 8 saat memur gibi aman çalıştıgı yerin bir artısı bu bide izin konusunda esnekler yoksa paragözler pazarlık ede ede kuruttular bizi:52::27:

hımm anladım canımm..bizim kendi dükkanımız olunca bırakıp çıkamıyo:S

katılıyorum.Bi de şöyle düşün babam yurt dışında çalışıyordu senede 1 defa gelebiliyordu bir hafta kalıp gidiyordu.Babam gittiğinde 5 döndüğünde 6 kardeş olmuştuk:21::21::21::21::21::21:kız kardeşim kazayla olmuş annem öyle diyor:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

anne babayı seçermiş ya bebiş milyonların içinden biri dahi seçmiyomu bizi ki
aaa aaa halbuki ben çok tatlı bi anne olurum ..benim heriften mi korkuyollar acep hahahaaaaa:52::52::52::52:

aaa o bebiş gelse ne kadar şanslı olcağını bir görse...koşa koşa gelir amma göremiyor galiba yavrucummm :10::10:
kocamdanda korkmaz ya benimmm :1::1:

katılıyorum.Bi de şöyle düşün babam yurt dışında çalışıyordu senede 1 defa gelebiliyordu bir hafta kalıp gidiyordu.Babam gittiğinde 5 döndüğünde 6 kardeş olmuştuk:21::21::21::21::21::21:kız kardeşim kazayla olmuş annem öyle diyor:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

wayy bu süpermiş işteeee:1::1::1: her attığı gol olmuş babanınn:9::9:

off çok sıkılıyorum ben kızlar yaa :(
dışarı çıkmak istiyorum ama hem korkuyorum hemde hiç halim yok :37::37:

Back
X