- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
hoşgeldiiin :):):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim :) isyancım mahsur kalmışsın oralarda :)
hoşgeldiiiiinnn taze annişş :)
yaa sorma canım kaldım buralarda ...beni yalnız bırakmayınnn ama buralardaaaa
[/QUOTEişte geldik burdayıızzzzzzzzzzzzzz :)
gaz içn bişey diyemicem canım ama mide bulantın olduğu zaman sütten yoğurttan uzak dur dedi..
akşam eşim işten gelince göbüşü görüyo benim sen baya baya hamiilesin yaa karnına bak diyo sabah iniyo ama :)
hoşgeldiiin :):):)
caydiniiiim hoşgeldiiiiiiiin bebeğimm![]()
geldim kızlar geldim :) gününüz aydın olsunnn
sinem senin testinden yoktu bir tane 25 tlye bi test vardı adını hatırlamıyorum onu almadım kan testi yaptırırım bu para diye
bir önceki aldığım bebe.. marka birde munolab diye vardı
munolab aldım ve sonuç yeniden negatif ... umutlarım bitti aslında ne yalan söyleyeyim bugün 9 gün olsada
o yüzden tek çare bugün tüm sıkıntımı gidermek adına kan testi yaptıracağım eşimde içimin rahat etmesini istiyor
artı olarak iki gündür eşim gripti ondan geçmiş olacakki hafiften grip gibiyim ilaç alamıyorum bu halde
kan negatif çıkarsa en azından grip için ilaç alırım
kuzum evet ya sabah yogurt yiyim dedim ıyh içimi iyice kaldırdı yogurt agzımda büyüdü resmen
evet ya bizimkide göbegi dinliyor :) guruldamaları duyunca acıkmıs hadı meyve saati diye cırpınıyor![]()
sinem senin testinden yoktu bir tane 25 tlye bi test vardı adını hatırlamıyorum onu almadım kan testi yaptırırım bu para diye
munolab aldım ve sonuç yeniden negatif ... umutlarım bitti aslında ne yalan söyleyeyim bugün 9 gün olsada
o yüzden tek çare bugün tüm sıkıntımı gidermek adına kan testi yaptıracağım eşimde içimin rahat etmesini istiyor
artı olarak iki gündür eşim gripti ondan geçmiş olacakki hafiften grip gibiyim ilaç alamıyorum bu halde
kuzum üzülme olurmu hersey olacagına varır inşallah rabbim tez zamanda nasip eder kan testinide yaptıracaksan için iyice rahatlar
Redcim çok teşekkür ederim, farkındayım beklemem gerektiğinin inşallah bende senin gibi çok beklemeden kavusurum bebişime.. Sen bu surecte yumurta takibi filan yaptırdın mı, oluruna mı bıraktın..Allah tüm bekleyenlerin kucagını doldursun
hayırlısı olsun be canım yaa..
bencede en mantıklısı sen bi git kan ver hemen..
aynen canım bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum kırıklığım var erken çıkıcam giderken
bizim orada bi klinik var kan vericem orayada kaç saatte çıkıyor kızlar biliyormusunuz
canım benim hayırlısı olsuninşallah bir dahaki aylarda olur ama bu gecikmen kafamı çok karıştırdı..önceden de gecikmelerin olsaydı normal diyecektim bu duruma.kan testinin sonucu ne zaman çıkacak?
aynen canım hayırlısı.. vakti zamanı gelmemiş demekki kısmet ya çalışırız daha genciz :))
ilk olması beni en çok umutlandıran şey zaten ..
şimdi umudum yokda aklıma takıldı neyin nesi bu 9 gün diye
kan testinden sonra önümüzdeki hafta doktora gidiyorum
adet söktürücü mü verir başka birşey mi verir bakıcaz artık duruma göre
miden kötüyken yeme valla canım doktor öyle söyledi bana..yanında tuzlu krakerler falan bulundur..
ayy deli bizim bu kocişler :) bizimkinin cnı bişey çekiyo bak yemezsen çocuğun bi yerinde çıkar diyo deli :)