ben ilkinde özelde var yok testi yaptırmıştım o yarım saatte çıktı gebelik testi ne zaman çıkar bilmiyorum :S
olmadı telefondan arayıp bi sorarım birazdan kliniğe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ilkinde özelde var yok testi yaptırmıştım o yarım saatte çıktı gebelik testi ne zaman çıkar bilmiyorum :S
çok haklısın evet canım üzülmüyorum daha erken çalışırız ki biz daha çok .. yeterki bu gecikmenin altından üzüleceğim birşey çıkmasın
dua edin kızlaaar
kan testinide kafamdan bu mevzunun çıkması için yapıyorum evet daha rahat olucam inş
abooo oda imiişşş :) bizimkini bunu bilmiyo bilse kesin o da söyler korkutur beni cidden deliler her sabah beslenme cantası hazırlıyor işe giderkenalemler ya
gece gelince işte hemen bakalım bugun nasılmış yaramazlık yapmışmı diyor sonrada diyorki aaa asla yapmaz kesin annesi yapmıştır suc hemen bana :)))) şimdiden gitti bizim pabuclar dama :))
Gunaydın kızlar Bizz geldik
Magazin haberinde gördüm Demet Akalın'da hamileymiş çok sevindim Allah gonlunun muradını vermiş sonunda çok istedigini okuyordum sürekli çok mutlu oldum darısı tüm bekleyenlerin başına inş. Bu arada Demet abla demişki tam umudu kestik aklımızda yoktu planları değişmişti Allah o anda verdi demekki kafa rahat olmalı düşünmemeye çalışın üstünde durunca stresdende olmuyor diyorlar :26::26::26:
olmadı telefondan arayıp bi sorarım birazdan kliniğe
eşim beni çocuk sever gibi sever..geçen gün durup dururken hadi doğsun artık yaa dedi.. niye dedm..
seni sevdiğim gibi sevcem artık seni sevmicem diyo :)
eşim beni çocuk sever gibi sever..geçen gün durup dururken hadi doğsun artık yaa dedi.. niye dedm..
seni sevdiğim gibi sevcem artık seni sevmicem diyo :)
benim kociş hiç ilgilenmiyooo
naz yapınca da daha mercimek kadar bile değilmiş niye ağrıtsın ki diyoooooo
çok üzülüyorummm![]()
mahvederiz onları hele bi sevmesinler :))) ama cidden ben 1 hafta zor bekledim ya 9 ay bekle allah bekle bidahaki mayısa kadar :)) ogünlerde de doğum konuşuruz inşallahh aminn :)
ama ben senden direk hamişlik bekliyordumneyse kısmet..
kan testinin sonucu da çıksın birşey çıkmazsa -ki inşallah çıkar- dediğin gibi güzel bi doktor kontrolüne girersin..belki stres yaptın ondan gecikti belli mi olur..
benim kociş hiç ilgilenmiyooo
naz yapınca da daha mercimek kadar bile değilmiş niye ağrıtsın ki diyoooooo
çok üzülüyorummm![]()
günaydın kızlaaaaaaarherkese Hayırlı Cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin
![]()
çok kızdım eşinebizimki doktoru dinledikten sonra bana hak vermeye başladı..
günaydın kızlaaaaaaarherkese Hayırlı Cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin
![]()
Al senin kocisi vur benim kocişe
tıpkısının aynısı vallahi ama karnın çıktıkça oda vazgecicek bu tavrından emin olabilirsin onlara göre kanın tamamen çıktıgında hamilesin
![]()
![]()
canım sen kan verdinmi verecekmisin?
doktora gidince benimki de ilgilenir belki :18::18::18::18:
benimki çok bilinçli değil çokta araştırmıyor su sesi gibi geliyor şimdi ona galiba(
günaydın bebeğim amiiiiiiiiiinnnn..