Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhabalar,

Eczaneden alınan testler sadece çift mi tek mi çizgi belli ediyor, nasıl rakamsal değerleri anladınız o testten acaba merak ettim

canım çok sevindim ya hadi hayırlısı valla uyuyacaktım meraktan uyuyamadım

kızlar aşk olsun size ben çıkınca hepiniz gelmişsiniz((

kızlar batıma bir hafta var idrar testi yapsam belli olur mu sizce şimdi?

Sakın yaptırma canım şimdi benden tavsiye bak benim 2günüm var yaptım 6.2 çıktı bu sever öylemi böyle mi yükselirmi diye bi ton strese girdim...

İnşallah canım hayırlısı bakalım ne olacak.en güzelini s38 yapıyo adet geçilmene kadar stres yapmıyor ben kafama tükürcem yada merakıma... :))

İnşallah canım hayırlısı bakalım ne olacak.en güzelini s38 yapıyo adet geçilmene kadar stres yapmıyor ben kafama tükürcem yada merakıma... :))

ya işte o merak bende de var duramıyorum durduğum yerde kuduruyorum resmen öğrenicem diyee

merhaba arkadaşlar...belirsizlik ve beklemek ne zor..adetime daha 12 gün var ama ben sabredemiyorum..yumurtlamayı kaçıdım die ya da kaçırcam die stresden ölüyorum..acaba bende müjde verebilcek miyim bi gün diye düşünüyorum

mrb canım ne kadar umutsuz bi msj yazmışsın biraz rahat ol ya rabbim verir sabredene.. sen bol bol dua et hayırlısı iste tamam mı şekerim. karamsarlık yooookkkk

merhaba canım kaç yıllık evlisin ve ne zamandır deniyosunuz?

tabiki Allahın izniyle o müjdeyi duyucaz senden stres sıkıntı yapma canım :))

taze gelinmişsin daha :) canını sıkma bende 2 yıllık evliyim 6 aydırda tutturamadım bebişi :) inşallah olucak hepimizin

bekarken doktora gittiğimde polikistik over var bebeğin zor olur demişti.bende bi korku oluştu ondan böyle karamsarım canım..ama inşallah dua ile hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…