hanginizi dinlesem acaba :) zümrüt çıkmaz diyo aysula çıkar diyo :S
Canım sonuç çıktı 5.8in üstü gebelik benimki 6.2 yani ya çok erken yada hayırlısı bakalım Allah'tan ümit kesilmez hakkımda hayırlısı.. O değilde bu değer 2liralık idrar testinde nasıl çıktı şaşırtıcı:))
Canım sonuç çıktı 5.8in üstü gebelik benimki 6.2 yani ya çok erken yada hayırlısı bakalım Allah'tan ümit kesilmez hakkımda hayırlısı.. O değilde bu değer 2liralık idrar testinde nasıl çıktı şaşırtıcı:))
benim dün sabah çıkmadı bugünde yapmadım test 15 iydi batım kızlar
ama akşam eve gittiğimde çoookkkkk silik filitrenin bitiminde dipte çizgi gördüm
kızlar batıma bir hafta var idrar testi yapsam belli olur mu sizce şimdi?
inşallah hayırlısı canım.nasıl 2 liralık idrar testinde değermi veriyo anlamadım
Canııım, hadi inşallah yükselir, gözün aydınn. Çok enteresan yaa, RAbbim ol deyince oluyor işte, diğer testler nasıl da yanılttı bizi. Hadi bakalım 2 gün sonra güzel haberi alırız inşaallah :)
İnşallah canım hayırlısı bakalım ne olacak.en güzelini s38 yapıyo adet geçilmene kadar stres yapmıyor ben kafama tükürcem yada merakıma... :))
İnşallah canım hayırlısı bakalım ne olacak.en güzelini s38 yapıyo adet geçilmene kadar stres yapmıyor ben kafama tükürcem yada merakıma... :))
canım hamişsin işte olumsuz düşünmeyi bırak
merhaba arkadaşlar...belirsizlik ve beklemek ne zor..adetime daha 12 gün var ama ben sabredemiyorum..yumurtlamayı kaçıdım die ya da kaçırcam die stresden ölüyorum..acaba bende müjde verebilcek miyim bi gün diye düşünüyorum
merhaba arkadaşlar...belirsizlik ve beklemek ne zor..adetime daha 12 gün var ama ben sabredemiyorum..yumurtlamayı kaçıdım die ya da kaçırcam die stresden ölüyorum..acaba bende müjde verebilcek miyim bi gün diye düşünüyorum
merhaba canım kaç yıllık evlisin ve ne zamandır deniyosunuz?
canım bu forumda şimdiye kadar bi senle konuştum zaten:) 8 aylık evliyim ben...
taze gelinmişsin daha :) canını sıkma bende 2 yıllık evliyim 6 aydırda tutturamadım bebişi :) inşallah olucak hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?