evet kapris yapıyor bana git git arkadaşlarınla yazış sen senin kocan yok zaten falan diyorama ne yapayım bağımlılık yapıyor burası bana
değildir kuzum sanmıorummm içimde öle bir his varr
ohh ohh süperr
sanmıoyrumm anacımm yaaa
değildir kuzum sanmıorummm içimde öle bir his varr
ohh ohh süperr
sanmıoyrumm anacımm yaaa
Benimde yoktu imkanda yoktu hatta yumurtaliklarimda tembellik vardi 3 ayda bi adet oluyordum esimlede 5 kez korunmadik sadece evlendigimin 2. Ayi hamile kaldim allahin mucizesi :)))
kız sen böyle bizlere nanik nanik yapıp dil çıkarıyorsun ya inş bebiş gelir de o sana yapar dil çıkarmayı ha ha haaaa
Kiskanan erkek guzel ya :)) benimki farkinda degil nereye girdigimin cozmeye calisiyor :))
selam kizlar bugun kasiklarimda inanilmaz bir agri ve cok SIk idrara cikiyorum,
Bu yumurtlama dönemim olabilirmi sizce?? Adet donemim hep 7 siydi
Bu ay 3 unde oldum akil verin kizlar bana :26:
Kiskanan erkek guzel ya :)) benimki farkinda degil nereye girdigimin cozmeye calisiyor :))
hadi bakalım az kaldı hamiş haberini verde keyfimiz yerine gelsingörcezz kuzumm çok yok 4 güncükkk var...ak kara belli olacakkk
oo nanikk yapann parmaklarıı yerimmm bennnhadiii bakalımmm hamişsemmm bende halay çekmeyelimmm nanikk yapalımmmm
benimkkii burayı biliyor....hatta özeldem 8-9 arkadaşım var görüştüğüm ve hatta biz izmire el öpmesine gitmiştik..çok ssamimi olduğum biri vardı mastakvimi izmrili orada görüşmüştükk...eşimde tanışmıştıı
ya güzel de benmki çok abartıyor bir de çok meraklı içi içini yiyor ben ne yazmışım falan diye
hadi bakalım az kaldı hamiş haberini verde keyfimiz yerine gelsin
canım yumurtlamaı takip etme...1 gün dur 1 gün muhabbete gir eşinle...en iyi tutturma yolu bu...
Anladim canim cok sagolasin ama buda yumurtlama donemim olabilir demi
Allah'tan benmki girmiyo buraya :)
geçen doktora gittik diyo doktorun yanında mum gibi oluyorsun bişey sormuyorsun gidiyorsun kk ne soruyorsun saatlerce çıkmıyorsun diye beni azarladı
kızla bana akıl verin yaa..8ekimde düğün var 15inde düğün var ve malum önümüz kurban bayramı kurban kesicez..şaşırdım valla bu ay napacağımı..2 tane yeni elbise almam lazım..elbiselerim göbeğimden olmaz :S ki evdekileride giyemem 2 side çok ykın akraba..
kızla bana akıl verin yaa..8ekimde düğün var 15inde düğün var ve malum önümüz kurban bayramı kurban kesicez..şaşırdım valla bu ay napacağımı..2 tane yeni elbise almam lazım..elbiselerim göbeğimden olmaz :S ki evdekileride giyemem 2 side çok ykın akraba..
Mecbur ucuz yollu bulup alicaksin eger yakin akrabansa yapacak bisey yok
Allah'tan benmki girmiyo buraya :)
kuzummm 1 elbise alsan ikisinede giysen olmazmı şekerimmm...
bende bayrama ne giycemm onu düşünüorumm...kilo alınca kıyafetlerimm olmuooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?