Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
değildir kuzum sanmıorummm içimde öle bir his varr

ohh ohh süperr

sanmıoyrumm anacımm yaaa

Benimde yoktu imkanda yoktu hatta yumurtaliklarimda tembellik vardi 3 ayda bi adet oluyordum esimlede 5 kez korunmadik sadece evlendigimin 2. Ayi hamile kaldim allahin mucizesi :)))

selam kizlar bugun kasiklarimda inanilmaz bir agri ve cok SIk idrara cikiyorum,
Bu yumurtlama dönemim olabilirmi sizce?? Adet donemim hep 7 siydi
Bu ay 3 unde oldum akil verin kizlar bana :26:

Benimde yoktu imkanda yoktu hatta yumurtaliklarimda tembellik vardi 3 ayda bi adet oluyordum esimlede 5 kez korunmadik sadece evlendigimin 2. Ayi hamile kaldim allahin mucizesi :)))

görcezz kuzumm çok yok 4 güncükkk var...ak kara belli olacakkk

kız sen böyle bizlere nanik nanik yapıp dil çıkarıyorsun ya inş bebiş gelir de o sana yapar dil çıkarmayı ha ha haaaa

oo nanikk yapann parmaklarıı yerimmm bennn hadiii bakalımmm hamişsemmm bende halay çekmeyelimmm nanikk yapalımmmm

Kiskanan erkek guzel ya :)) benimki farkinda degil nereye girdigimin cozmeye calisiyor :))

benimkkii burayı biliyor....hatta özeldem 8-9 arkadaşım var görüştüğüm ve hatta biz izmire el öpmesine gitmiştik..çok ssamimi olduğum biri vardı mastakvimi izmrili orada görüşmüştükk...eşimde tanışmıştıı

selam kizlar bugun kasiklarimda inanilmaz bir agri ve cok SIk idrara cikiyorum,
Bu yumurtlama dönemim olabilirmi sizce?? Adet donemim hep 7 siydi
Bu ay 3 unde oldum akil verin kizlar bana :26:

canım yumurtlamaı takip etme...1 gün dur 1 gün muhabbete gir eşinle...en iyi tutturma yolu bu...

hadi bakalım az kaldı hamiş haberini verde keyfimiz yerine gelsin

kızla bana akıl verin yaa..8ekimde düğün var 15inde düğün var ve malum önümüz kurban bayramı kurban kesicez..şaşırdım valla bu ay napacağımı..2 tane yeni elbise almam lazım..elbiselerim göbeğimden olmaz :S ki evdekileride giyemem 2 side çok ykın akraba..

Mecbur ucuz yollu bulup alicaksin eger yakin akrabansa yapacak bisey yok

kuzummm 1 elbise alsan ikisinede giysen olmazmı şekerimmm...
bende bayrama ne giycemm onu düşünüorumm...kilo alınca kıyafetlerimm olmuooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…