Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bızde cok istiyoruz 4.ayımız bugun adet oldum yıne benım sorum eskiden agrım olur aynı gun adetım gelirdi bebek denedıgımızden berı adetten 3-4 gun once agrı baslıyor adet gunu sadece pembe akıntı aksama dogru kanamam baslıyor , cok sınır bır durum

olur canım yaa...biri kv nin tarafı biri kp in tarafı...ikisinede katılacaklar farklı...
zaten bebiş gelio durumu zorlamanın anlamı yok bencee

ama bebişi kimse bilmiyoki :S
ikisinede katılacak olan çok kişi var aslında :S k.v k.p. birbine akraba çünkü

geçen doktora gittik diyo doktorun yanında mum gibi oluyorsun bişey sormuyorsun gidiyorsun kk ne soruyorsun saatlerce çıkmıyorsun diye beni azarladı

benim eşim direk birşey olunca kk ya yazz..hemen öğren ne olduğunu diyorrr

ama bebişi kimse bilmiyoki :S
ikisinede katılacak olan çok kişi var aslında :S k.v k.p. birbine akraba çünkü

o zamannn laff arasında kv ye çakıcann laffı...ayya anne düğünler var ne giysemmm...kiloda aldımm giyecek birşeyim kalmadı..bebekte geliyor masraf yapamıyoruz...ama çok yakın sevdiğim akrabalar özenli olmam lazım...tühh falan de...kv alır belki biriniii ne fenayımmm

AA dogru ssöylüyorsun ben olsam öyle yapardımm alırlardı en azından bıtanesini

hayattaaaaaaa kesinlikle istemem..vermeye verir o yönden şüphem yok ama her fırsatta baban hala dğün borcu ödüyo diyo bende sinirleniyorum madem öyle para biriktirseydiniz oğlunuz 2 sene boyunca dil döktü gidelim isteyelim diye..en nihayteinde bende süpriz yumurtadan çıkmadım 5 yıldır beraberdik yani..hayrt bişey bak yine sinirlendim..

sen çok fenasınn kızz en doğrusu senin mantık:)ben hiç söyleyemem sesimi hiç çıkaramıyorum

aamaaaannn sinemmm sallıcakksınnn hiçç kulak asmayacaksınnn kv nin sölediklerineee...
boşver alsınlarrrr

kızçeler benn kaçtmmm yarın işş varr...bir duş alıp uyucammm...öpüldünüzz iyi gecelerr

bana öyle bişey diyemiyorlar düğünden sonra borç var diyip 40 a yakın çeyreğimi aldılar bide 2 bin tl ye yakın takılan para

tamam kuzum sıhhatler olsun ii geceler dikkat et kendine emi

sen çok fenasınn kızz en doğrusu senin mantık:)ben hiç söyleyemem sesimi hiç çıkaramıyorum

ben benim kv deden zırnıkk istemem....Allah muhtaç etmesin...
çok üzdü beni zamanında..düğünümüze 5 kuruş yardımı yoktur..biz herşeyi eşimle yaptık..o yüzden onlardan maddi manevi hiçbirşey beklememm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…