- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
hahhahahhaa ilahii çok güldüm yaaa
olur mu öyle yaa biri amca kızı biri teyze oğlu :S
valla ya adam ömrümü yedi benim herşeye karışıyor herşeye artık ne tepki verceğimi bilmiyorum allah benim yardımcım olsun
biri eşimin teyzesinin oğlu diğeri amcasının kızı..en ucuz 100-150 lira 2 tane 200-300lira
olur canım yaa...biri kv nin tarafı biri kp in tarafı...ikisinede katılacaklar farklı...
zaten bebiş gelio durumu zorlamanın anlamı yok bencee
geçen doktora gittik diyo doktorun yanında mum gibi oluyorsun bişey sormuyorsun gidiyorsun kk ne soruyorsun saatlerce çıkmıyorsun diye beni azarladı
ama bebişi kimse bilmiyoki :S
ikisinede katılacak olan çok kişi var aslında :S k.v k.p. birbine akraba çünkü
benim eşim direk birşey olunca kk ya yazz..hemen öğren ne olduğunu diyorrr
o zamannn laff arasında kv ye çakıcann laffı...ayya anne düğünler var ne giysemmm...kiloda aldımm giyecek birşeyim kalmadı..bebekte geliyor masraf yapamıyoruz...ama çok yakın sevdiğim akrabalar özenli olmam lazım...tühh falan de...kv alır belki biriniiine fenayımmm
o zamannn laff arasında kv ye çakıcann laffı...ayya anne düğünler var ne giysemmm...kiloda aldımm giyecek birşeyim kalmadı..bebekte geliyor masraf yapamıyoruz...ama çok yakın sevdiğim akrabalar özenli olmam lazım...tühh falan de...kv alır belki biriniiine fenayımmm
hayattaaaaaaa kesinlikle istemem..vermeye verir o yönden şüphem yok ama her fırsatta baban hala dğün borcu ödüyo diyo bende sinirleniyorum madem öyle para biriktirseydiniz oğlunuz 2 sene boyunca dil döktü gidelim isteyelim diye..en nihayteinde bende süpriz yumurtadan çıkmadım 5 yıldır beraberdik yani..hayrt bişey bak yine sinirlendim..
hayattaaaaaaa kesinlikle istemem..vermeye verir o yönden şüphem yok ama her fırsatta baban hala dğün borcu ödüyo diyo bende sinirleniyorum madem öyle para biriktirseydiniz oğlunuz 2 sene boyunca dil döktü gidelim isteyelim diye..en nihayteinde bende süpriz yumurtadan çıkmadım 5 yıldır beraberdik yani..hayrt bişey bak yine sinirlendim..
sen çok fenasınn kızz en doğrusu senin mantık:)ben hiç söyleyemem sesimi hiç çıkaramıyorum
aamaaaannn sinemmm sallıcakksınnn hiçç kulak asmayacaksınnn kv nin sölediklerineee...
boşver alsınlarrrr
kızçeler benn kaçtmmm yarın işş varr...bir duş alıp uyucammm...öpüldünüzz iyi gecelerr
aamaaaannn sinemmm sallıcakksınnn hiçç kulak asmayacaksınnn kv nin sölediklerineee...
boşver alsınlarrrr
kızçeler benn kaçtmmm yarın işş varr...bir duş alıp uyucammm...öpüldünüzz iyi gecelerr
sen çok fenasınn kızz en doğrusu senin mantık:)ben hiç söyleyemem sesimi hiç çıkaramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?