Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana öyle bişey diyemiyorlar düğünden sonra borç var diyip 40 a yakın çeyreğimi aldılar bide 2 bin tl ye yakın takılan para

düğünde takılar takıldı çıkarmak için gelin odasına gittik bi ordan kuzen bi bizden kuzen bide kardeşim geldi yanımızda..
bizede çok para altn takıldı..eşimin kuzeni verin altnları babanneme vereyim dedi bende olmaz öyle şey sizin aile binası kapılar açık giren çıkan çok biri çalsa kimin ruhu duycak ben bunu ananeme yolluyorum babam kasaya koyacak dedim ağzını bile açamadı..
ama k.v çok fena ona altın para verenler olmuş gitmiş k.p vermiş düğün borcunu kapatsın diye..
hiçde üzülmüyorum iyiki o salon tutulmuş zaten düğün burnumdan geldi salon bari güzel olsun..

ben geçen sene bana bişey alınacağı zaman hep k.v nin yanında söylüyodum silkepil parasını verdi mont aldı hahhhaha
ama şimdi söylemem..

iyi yapmışşın canım valla benim kv çok cimri bir lirasını bile vermez uyuz oluyorum ona daha kendisi bizim üzerimize yıkıyor herşeyi

benden aldılar gece hemen tüm altınları.çeyrekleri harcadılar bileziklerimde k v nin bankadaki kasasında duruyor.Ev alalım hemen satılsın durmasın orda istiyorum bende

iyi yapmışşın canım valla benim kv çok cimri bir lirasını bile vermez uyuz oluyorum ona daha kendisi bizim üzerimize yıkıyor herşeyi

eşim 3-4 gün önce telefon aldı bana..annemlere gitmiştim ben akşamada k.v ler geldi telefonu gördüler k.v bende anneler gününde bi telefon istiyorum dedi bende herşey karşılıklı benimde doğum günüm bu ayın sonunda dedim

doğru söylüyorsun canım allah muhtaç etmesin onlara..onlar boş ya önemli olan eşlerimiz:)

benden aldılar gece hemen tüm altınları.çeyrekleri harcadılar bileziklerimde k v nin bankadaki kasasında duruyor.Ev alalım hemen satılsın durmasın orda istiyorum bende

ya kuzum ne vercem Allah aşkına..beyaz eşyaları babamlarla yarı yarıya ödediler..yatak odasını biz aldık komple..ee zaten kendileri mobilyacı maliyetne hallettiler herşeyi..balayınada benm babam yolladı Allah razı olsun..bendeki altınları almaya hiç hakkı yok...
ohhhh çok güzel bi yerde yemekli düğün yaptırdım canıma değsin..

iyi lafı vurmuşşun kv ye ohhh iyi olmuş istemeyi biliyorlar vermeye gelince elleri tutukluk yapıyor kv lerin

Aferin sana valla hadi ben kaçıyorum ufaktan herif gelir şimdi yakalamasın beni burda Muuuuckk kocaman öpüyorum iyi gecelerrrrrrr

ayy yavrum benm annem şimdiye kadar çok ezdirmiş kendini nolmuş naptılar madalya taktılar annem sustu diye..
hiçde ezdiremem kendimi..ama tabi ki herşeyde saygılıyımdır..

Aferin sana valla hadi ben kaçıyorum ufaktan herif gelir şimdi yakalamasın beni burda Muuuuckk kocaman öpüyorum iyi gecelerrrrrrr

ayyy herkescikler gitti bi ben kaldım benimki daha gelmez 1 gibi gelecekmiş..
sende git bakalım canım hadi güle güle bende çok öptüm dikkat et emi kendine :)

günaydınnnn

ohh bugünn maşallah çok iyiyimm dün akşamdan sonraaa
ne bir ağrı ne mide bulantısı hiçbirşeyy yok..
duş aldımm iyice kremlendim..eşimde kollarıma masaj yaptı..kapkalın bir battaniye altına bebekler gibi uyumuşum..
iyileştimm şükürrr

ohh misss.. :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81:

Günaydın canım

kızlar ben dün akşam adet oldum beklediğimden erken geldi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…