Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o geçmiş olsun canm ya aman dikkat et kendine bu sıralar havalar garip grip havası var

dün doktora gittim kan testleri için sonuçlar güzel. nezleyi de sordum bebek için problem olmaz ama sakın ilaç kullanma dedi. içim rahatladı keratanın kalp atışları da başlamış 6+2 olduk artık

aa iyi olmuş yapma iş güç bosver bnmde yapılcak duruyor öle ypmıorum canım ıstemıyor cunku nette öle sohbet kıtap vs.

aynen valla benimde hiç bişey yapasım gelmiyo evi 4-5 gündür süpürmüyorum sanırım gerçi eşim çok geç geliyo sabah erken gidiyo gelen giden yok ama yinede pisleniyo..
bii yığın ütü var hiç yapmak istemiyorum :S
bide mide bulantısı olunca daha kötü oluyo :S

slm kızlar nbrsiniz bakim ben hala aynı yataklara mahkum yatıorum işte cuma günü gidizez dr inş olumlu şeyler der

hoşgeldin canımm ehh işte yuvarlanıp gidiyorum :)
olsun canımmm bebişin için dinlenmen gerekiyosa dinleceksin..
inşallah güzel haberlerle gelirsin mübarek cuma gününde..

hoşgeldin canımm ehh işte yuvarlanıp gidiyorum :)
olsun canımmm bebişin için dinlenmen gerekiyosa dinleceksin..
inşallah güzel haberlerle gelirsin mübarek cuma gününde..

evet cnm yat dinlen dedi napalımo oğluşum için :)evet hayırlı günde inş güzel hbrler alıcam canım sen nasılsın nası gidiyor??

evet cnm yat dinlen dedi napalımo oğluşum için :)evet hayırlı günde inş güzel hbrler alıcam canım sen nasılsın nası gidiyor??

valla bol mide bulantısı ve halsizlik var kolumu kaldırıp bişey yapasım gelmiyo..
dışarıda çıkamıyorum baş dönmesi oluyo ara ara işteee böylee

valla bol mide bulantısı ve halsizlik var kolumu kaldırıp bişey yapasım gelmiyo..
dışarıda çıkamıyorum baş dönmesi oluyo ara ara işteee böylee

3 4 hafta daha dayan geçio sonra hepsi en güzel zamanalrına gelşiosun gebeliğinin hayırlısıyla sağlıkla hepimiz inş bebişlerimizi kucağımıza alırız canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…