benim hiç öyle akıntım yok ki krem gibi oluyor anlayamıyorum
benimki beğenmezse söyler ama aynı zamanda beğenmedim deyip kalkmaz masadan yinede ellerine sağlık der
Emek veriyorsun okadar bi eline sagligi hakediyoruz en azindan :)
Mutlaka olmali iyi takip et kendini
bu ay hamile kalamazsam yuurtlama takibi yapacağım bakalım tutturabilecek miyim zaten bizde öyle şu zaman ilişkiye girelim bu zaman girelim yok adet olana kadar muhabbet ediyoruz
bu ay hamile kalamazsam yuurtlama takibi yapacağım bakalım tutturabilecek miyim zaten bizde öyle şu zaman ilişkiye girelim bu zaman girelim yok adet olana kadar muhabbet ediyoruz
Ohhh ne guzel yap simdiden hamile kalinca yapamiyorsun bisey olacak bebege korkusundan :)))))
evet zaten 2 aydır denedik ikisindede çok düşündüm bu ay öyle değil ama aklıma bile bebek fikri gelmiyor geçen ay çok üzüldüm öyle olmak istemiyorumpeki kuzum kafanı çok mu takıyosun?
ben en önemli günde yapmadığım halde hamile kaldım ve eşime senin yüzünden bu ay çocuk olmayacak dedim bi baktım gelmiş bizim minnoşş
doktor bize kanama olmadığı sürece haftada 1gün dedi..diğer doktorum hiç izin vermemişti ilk 3 ay..
Ohhh ne guzel yap simdiden hamile kalinca yapamiyorsun bisey olacak bebege korkusundan :)))))
Benim doktorum tehliken yok sinir koymuyorum dedi, ama ben koydum sinir kendi kendime esimin hbri olmadan :)
Hadi size iyi sohbetler uyku bastirdi yine ben bi kac saat uyuyim muccckkk optum sizii :)
Hadi size iyi sohbetler uyku bastirdi yine ben bi kac saat uyuyim muccckkk optum sizii :)
ne yapıyosunuz bakalım güzel anne adayları ve aday adayları
ne yapıyosunuz bakalım güzel anne adayları ve aday adayları
valla ben uzanıyorum canım dünden beri sağ ve sol kasığımda ağrı var biraz..
sen napıyosun bakıyım
bende işteyim canım. bitsede gitsem modundayımbenmde kasıklarımda ağrı var biraz.belimde ağrıyo ufaktan
canım biz iyiyiz haberler sende görünmüyoosunn ortalıkta :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?