Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ay hamile kalamazsam yuurtlama takibi yapacağım bakalım tutturabilecek miyim zaten bizde öyle şu zaman ilişkiye girelim bu zaman girelim yok adet olana kadar muhabbet ediyoruz

peki kuzum kafanı çok mu takıyosun?
ben en önemli günde yapmadığım halde hamile kaldım ve eşime senin yüzünden bu ay çocuk olmayacak dedim bi baktım gelmiş bizim minnoşş

bu ay hamile kalamazsam yuurtlama takibi yapacağım bakalım tutturabilecek miyim zaten bizde öyle şu zaman ilişkiye girelim bu zaman girelim yok adet olana kadar muhabbet ediyoruz

Ohhh ne guzel yap simdiden hamile kalinca yapamiyorsun bisey olacak bebege korkusundan :)))))

peki kuzum kafanı çok mu takıyosun?
ben en önemli günde yapmadığım halde hamile kaldım ve eşime senin yüzünden bu ay çocuk olmayacak dedim bi baktım gelmiş bizim minnoşş
evet zaten 2 aydır denedik ikisindede çok düşündüm bu ay öyle değil ama aklıma bile bebek fikri gelmiyor geçen ay çok üzüldüm öyle olmak istemiyorum

Hadi size iyi sohbetler uyku bastirdi yine ben bi kac saat uyuyim muccckkk optum sizii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…