hoşbuldum bebeğim şimdi çıkmam lazım ama sonra tek tek okurum sana yazarım ben kuzucum38s hoşgeldin kuzu yazdıklarımı oku önceki sayfalarda ok mii?
oyyyyyyyyyyy ben kıyamam sana ağlamaaa emi bitanemmmmm 4000 e gelince yazmayız seni beklerizzzz
ahhhh ahhhh ben uzun süre evimde kalamadım..önce kendi sıkıntılarımdan dolayı k.v ve annemlerde kaldık..
sonra ben eşimle işe gitmeye başladım akşamları yemekten sonra yarına yemek yapıyodum..daha sonra kaynım hastanede yttıkça k.v delerde kaldık..
ramazan boyunca k.v.lerde kaldık..
sonra annem ameliyat oldu 1ay annemlerde kaldık..
sonra ben kürtaj oldum 2hafta annemlerde kaldık :)
çok şükür artık evime alıştım evimizde kalıyoruz..
selam canım hoşgeldin aramıza :)
hayırlı zamanda hayırlı evlatla dolar inşallah göbüşün
valla artık çok geç canım:)alıştı benimki..ben gaziantepliyim canım
Aaa cok zor olmustur ya bende ilk once alisamamistim kendi evimi ailemi istiyordum agliyordum hep, cok sukur gecti bi kac aydir aliskinim :)
İnşaallah
sizlere de Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin, bebişleri mutlu mutlu kucağınıza alırsınız inşaallah.
İnşaallah
sizlere de Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin, bebişleri mutlu mutlu kucağınıza alırsınız inşaallah.
bende ağlama krizlerine girip tirtir titriyodum..çok şükür dualarla atlattım..düğün günümde nazar değdirmiş birisi ama kim olduğunu söylemedi..
ya kızlar sizlere birşey soracağım ben şimdi yumurtladığımı nasıl anlayacağım hiçbir belirti olmuyor bende((
ya kızlar sizlere birşey soracağım ben şimdi yumurtladığımı nasıl anlayacağım hiçbir belirti olmuyor bende((
Nasil guzel olduysa dugun gozleri kalmis iste
aslında benim de sormak istediğim şeyler var ama şimdi çıkmak zorundayım. sonra görüşmek üzere...
aa ne güzel adanalılar da güzel yemek yaparlar:)Ooo yakiniz adanaliyim bende :)
aa ne güzel adanalılar da güzel yemek yaparlar:)
Ben haric :)))))
en azından el lezzetin vardır:)
Tutunca sünen acik renk bi akintin olacak en iyi ole anlarsin
Esim her yaptigimi yedigine gore var sanirim.yada benimki cok obur bilemiyorun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?