hoşbulduk bende bebek istiyorum
3 senelik evliyim 2 senedir korunmasız hamile kalamıyorum
peki yumurtlama takibi çatlatma iğnesi yada aşıllama gibi tedavler gördünmü tatlım
slm kızlar bu ay korunmadan düzenli ilişkiye girdik dün yumurtlama günümde ama daha önce olmayan bi sancı vardı kasıklarımda belimde bugunde var yürürken bile etkiliyo beni daha önce böle olmamıştı gögüslerimin ucları acıyo hassaslaştı sizce nedir bu yorumlarınızı bekliyorum yardm ltfn
yok cnm adet düzenleyici ilaç dışında hiç bişi kullanmadım yeni başlıyorum tedaviye dr gittiğimde reglimin 6. günüydü bigünle kaçırmışım önümüzdeki ay klomen+yumurtalık takibi+çatlatma iğnesi hepsini yapıcaz rahim filmine falan girdim tek tüpüm kapalı ve pikoluyum eşiminde sperm sayısı sınırdaymış ben aglamıyımda kim aglaın umut varmı sizce benim gibi olan varmı
inş bebişin tutunmuştur inş hamişsindir cnm
burada bir arkadaşımızın eşine varikosel teşhisi kondu...sperm sayısı azdı baya..doktor ameliyet olmadan hamile kalamazsın demiş..tam eşi için ameliyat günü alcakları hamile olduğunu öğrendi herkez için bir umtu var..çünkü Rabbim ol der olurr...
ooooffffffffffffff offffffffffffffffff içim daralıyo bunaldım çıkıp boş boş yürümek istiyorum..
Aksam aksam cikma disari :)) muhtesem yuzyili izle sende sehzadelerin her biri ic acio
ayy ebn o diziyi hiiiç sevmiyorum..
benim kalas hala düzelmedi çocuk olmasa çıkıp anneme gidicem nasılsa geç geliyo eve babamda evde değil memlekete gitmiş..
benim kalas hala düzelmedi çocuk olmasa çıkıp anneme gidicem nasılsa geç geliyo eve babamda evde değil memlekete gitmiş..
aminnn inş en kısa zamanda seninde bebişin olur cok merak ediyorum ya
Hadi yaa cok uzatiyor ama konuyu ha seninkide.annen sana gelsin kalsin bi kac gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?