Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tek tüpüm kapalı ve pikoluyum benim gibi olan varmı

3 senelik evliyim 2 senedir korunmasız hamile kalamıyorum

3 gün önce özele gittim folik asit verdi 1 ay kullanıcam adetin 5. günü klomen baslıcaz 3 ay kullandıktan sonra aşılama dedi dr

aşılamaya gerek kalmadan 3 ayda gelir bebeğim inş

slm kızlar bu ay korunmadan düzenli ilişkiye girdik dün yumurtlama günümde ama daha önce olmayan bi sancı vardı kasıklarımda belimde bugunde var yürürken bile etkiliyo beni daha önce böle olmamıştı gögüslerimin ucları acıyo hassaslaştı sizce nedir bu yorumlarınızı bekliyorum yardm ltfn

peki yumurtlama takibi çatlatma iğnesi yada aşıllama gibi tedavler gördünmü tatlım

yok cnm adet düzenleyici ilaç dışında hiç bişi kullanmadım yeni başlıyorum tedaviye dr gittiğimde reglimin 6. günüydü bigünle kaçırmışım önümüzdeki ay klomen+yumurtalık takibi+çatlatma iğnesi hepsini yapıcaz rahim filmine falan girdim tek tüpüm kapalı ve pikoluyum eşiminde sperm sayısı sınırdaymış ben aglamıyımda kim aglaın umut varmı sizce benim gibi olan varmı

inş bebişin tutunmuştur inş hamişsindir cnm

burada bir arkadaşımızın eşine varikosel teşhisi kondu...sperm sayısı azdı baya..doktor ameliyet olmadan hamile kalamazsın demiş..tam eşi için ameliyat günü alcakları hamile olduğunu öğrendi herkez için bir umtu var..çünkü Rabbim ol der olurr...

inş bizim içinde ol desin Rabbim

ooooffffffffffffff offffffffffffffffff içim daralıyo bunaldım çıkıp boş boş yürümek istiyorum..

Aksam aksam cikma disari :)) muhtesem yuzyili izle sende sehzadelerin her biri ic acio

ayy ebn o diziyi hiiiç sevmiyorum..
benim kalas hala düzelmedi çocuk olmasa çıkıp anneme gidicem nasılsa geç geliyo eve babamda evde değil memlekete gitmiş..

benim kalas hala düzelmedi çocuk olmasa çıkıp anneme gidicem nasılsa geç geliyo eve babamda evde değil memlekete gitmiş..

annenle aynı sehırdemısın ne kdr sanslısın gıtsene annene gunduzlerı yada baban memlekete gıtmıs annen gelsınnn

eşin tam dayaklık çıktı hee..senmi hamilesin omu belli değil..
3 gün aç bırak aklı başına gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…