Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin canım peki yumurtan çatlamışsa nasıl kist oldu.geçen sene gene kullanmıştım klomeni zaten kist yapmıştı 4cm.soğan suyuyla aattım peki kistin olduğunda benim dediğim gibi ağrın olmuşmuydu

amin canım peki yumurtan çatlamışsa nasıl kist oldu.geçen sene gene kullanmıştım klomeni zaten kist yapmıştı 4cm.soğan suyuyla aattım peki kistin olduğunda benim dediğim gibi ağrın olmuşmuydu

ben de anlamadım ki. doktora çok kızdım ve değiştirdim zaten. hatta bana hamile kalmazsan adetin 5. günü dozu artırarak tekrar başla dedi. kist olur diye kontrol etmeyecek misiniz dedim. yoo gerek yok dedi. iyi ki doktor değiştirmişim. yoksa 20 cm kistim olurdu herhalde. ağrım çok fazlaydı. diğer gittiğim doktora çok ağrım var dedim o da ağrının sebebini göstereyim sana dedi. baktım koca bir kist. yumurtalığını dahi göremiyorum dedi bana. ben soğan suyu da içmedim tamamen eridi. nasıl oldu bilmiyorum. :44:

dün doktora gittim kan testleri için sonuçlar güzel. nezleyi de sordum bebek için problem olmaz ama sakın ilaç kullanma dedi. içim rahatladı keratanın kalp atışları da başlamış 6+2 olduk artık

haydi gözün aydın şükürler olsun artık hepbirlikte 2.li tarama testini bekleyeceğiz :) sonrada cinsiyet yuppii :)

günaydın sabah kuşlarıııı :))))) günümüz aydın çok güzel geçsin çalışanlar içinde hemen haftasonu gelsin ..gelsinde dinlenelim aminnn :)

bugün kendimi yorgun ve bitkin hissediyorumm..eve gidip battaniye altına girip yatasımm var...
bir kahvede fena olmazz bu sırada

günaydın şekerim güzel dileklerin için çok teşekkürler :)))
bebişin de bebeğe benzemeye başlamış bakıyorum daaa

ay evet yaaaaaaaaaaaaaaaaaa artık bişiye benzio cocugum doğunca resimlerini koymakta nasip olsun inşallahh AMİN :)
zaten onu gördükçe sabah içim bir hoş oluyor her sabah okuyorum bugun neler oluyor diye :))
seninkide hemen arkadan geliyorrrr arkadaşı ile birlikte gelecekleri zamanı bekliyorlar cennette oy kurban olurum :)

bugün kendimi yorgun ve bitkin hissediyorumm..eve gidip battaniye altına girip yatasımm var...

at kız elinden sigarayı hahaha :) banada aynen dur daha kış gelmedi ozaman ne yapıcaz bilemiyorum sıcak çikolata keyfi yaparız oh mis

kuzum sen hasta mısın?

amin canım inşallah resimler de koyacağımız günler gelir burayaaa
aynen ben de her sabah 1 haftalık okuyorum ertesi gün yine okuyorum
aynen öyle beklesinler kuzularıımmmm yerim ben onlarııııı

kuzum bilmiyorumm hastamıyım neyimm ben yaa..
1 haftadır her yerim ağrıyor..
dün akşam dayanamadım minoset içtim artık...

at kız elinden sigarayı hahaha :) banada aynen dur daha kış gelmedi ozaman ne yapıcaz bilemiyorum sıcak çikolata keyfi yaparız oh mis

ben normalden sigara asla içmemm ıyyyhhhh
ayy sıcak çikolata alayım dur..içim üşüooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…