rahim genişlemesi sadece kasık ağrısı yapar diye biliyodum ben canım :s
ben de bir ay denemiştim. O ay kesin hamileyim demiştim. Hatta doktor da yumurtan çatlamış bu ay hamilelik bekliyoruz demişti. Ben de resmen karnımda bebek hissediyordum ama malesef o ay hamile kalmadım. üstelik 5 cmlik bir kist olmuştu. Kabus gibiydi. Sonra kendiliğinden erimesini bekledik. Bir ayda tamamen yok olmuştu. Sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım. Kist bile olsa üzülme. Klomenin 3 ay etkisi var diyorlar ne kadar doğru bilmem ya da benim hamile kalmamı klomen mi sağladı bilmiyorum ama kistten sonra çocuk fikrini tamamen kafamdan çıkardıktan sonra hamile kaldım.
Bu ay olur inşallah. Olmazsa da en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir bebek versin sana.
yok canım belede vurabilir tabi şiddetli ve sürekli olmaması lazım
ara ara girip çıkıyo ağrı.. Hemen hemen yarım saati geçti başlayalı..
ara ara girip çıkıyo ağrı.. hemen hemen yarım saati geçti başlayalı..
amin canım peki yumurtan çatlamışsa nasıl kist oldu.geçen sene gene kullanmıştım klomeni zaten kist yapmıştı 4cm.soğan suyuyla aattımpeki kistin olduğunda benim dediğim gibi ağrın olmuşmuydu
dün doktora gittim kan testleri için sonuçlar güzel. nezleyi de sordum bebek için problem olmaz ama sakın ilaç kullanma dedi. içim rahatladıkeratanın kalp atışları da başlamış 6+2 olduk artık
günaydın sabah kuşlarıııı :))))) günümüz aydın çok güzel geçsin çalışanlar içinde hemen haftasonu gelsin ..gelsinde dinlenelim aminnn :)
günaydın şekerim güzel dileklerin için çok teşekkürler :)))
bebişin de bebeğe benzemeye başlamış bakıyorum daaa
bugün kendimi yorgun ve bitkin hissediyorumm..eve gidip battaniye altına girip yatasımm var...
bir kahvede fena olmazz bu sırada
bugün kendimi yorgun ve bitkin hissediyorumm..eve gidip battaniye altına girip yatasımm var...
bir kahvede fena olmazz bu sırada
ay evet yaaaaaaaaaaaaaaaaaaartık bişiye benzio cocugum doğunca resimlerini koymakta nasip olsun inşallahh AMİN :)
zaten onu gördükçe sabah içim bir hoş oluyor her sabah okuyorum bugun neler oluyor diye :))
seninkide hemen arkadan geliyorrrr arkadaşı ile birlikte gelecekleri zamanı bekliyorlar cennette oy kurban olurum :)
uyku işte sadece uyku bol bol ne güzel olurdu evde olsaydım...
aynen ya ne zamana kadar böle olur bilemem ama ölü gibi uyuyorum uyuyunca:18:ah ahhh doyamadım uykuya gitti 2-3 haftadır :18::18::18::18::18::18::18:
kuzum sen hasta mısın?
amin canım inşallah resimler de koyacağımız günler gelir burayaaa
aynen ben de her sabah 1 haftalık okuyorum ertesi gün yine okuyorum
aynen öyle beklesinler kuzularıımmmm yerim ben onlarııııı
at kız elinden sigarayı hahaha :) banada aynen dur daha kış gelmedi ozaman ne yapıcaz bilemiyorum sıcak çikolata keyfi yaparız oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?