Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annenle aynı sehırdemısın ne kdr sanslısın gıtsene annene gunduzlerı yada baban memlekete gıtmıs annen gelsınnn

evet canım aynı şehirdeyiz..gündüzleri gidicem eşim gelemicek akşam ben orda kalmak zorunda kalcam..akşam annem bıraksa bu sefer onun yalnız dönmesine gönlüm razı olmaz..kardeşimde lise son öğrencisi annemde bize gelemez..

eşin tam dayaklık çıktı hee..senmi hamilesin omu belli değil..
3 gün aç bırak aklı başına gelsinnn

sorma canım falakaya yatırsam az valla..ayy sorma bide akşam geldi dün yemek var mı dedi yemek ısıttım önüne kadar getirdim tepsiyle..

inş hayırlı haberlerle gelirsinde umutlanırız bizde. yumurtladığım günü nsl anlıcam belirtileri neler

ben gecen aylarda anlıyodum hafif kasık agrısı olurdu ama bu sefer şiddetliydi yürürken etkiliyodu beni dizimi karnıma cekemiyodum agrıdan gögüsler hassaslaşıyo halada var agrı ama hafifledi biraz arada coğalıyo umarım bebeğim tutunmustur. bazıları yumurtladıgını anlarmıs bazılarıda anlamazmıs herkezde farklı olabilir

sorma canım falakaya yatırsam az valla..ayy sorma bide akşam geldi dün yemek var mı dedi yemek ısıttım önüne kadar getirdim tepsiyle..
heh işte o anda yok dicen uyucannn...
ama biz yapamıoz öle yapanlar geçiyor anlamıyorummm

heh işte o anda yok dicen uyucannn...
ama biz yapamıoz öle yapanlar geçiyor anlamıyorummm

ya bi laf var ya canım biraz kötü bi tabir ama
seversen ........ , .......... sevilirsin diyee.. kim demişse çok doğru demiş hep yumuşak başlı olduğum için böyle oluyo..
söz konusu eşim olunca akan sular duruyo başka biri olsa yüzüne bile bakmam..

kızlar meraba.ben bu ay klomen kullandım.cumartesi günü 25 mm yumurtam vardı dr pazar çatlar dedi.dünden beri sağ kasığım ağrıyo.hareket halinde daha ağrıyor.sanki orda bişey var gibi.dolgunluk issi.acaba bunları yaşayıpta gebe olan varmı?

benim bu konuda hiç bi bilgim yok kuzum yardımcı olamıcam kusura bakma lüfen..
hakkında ne hayırlısıysa o olsun canım..

yaa kızlar belimin sağ alt tarafına ağrı girip girip çıkıyo nefesimi kesiyo resmen..
neden olur ki bu?

sorma canımmm yaa..ilk başlardada olmuştu ben o zaman bilmiyodum hamile oldğumu bayramda yazlıktan dönerken arabadada olmuştu böyle..

Arabayla uzun yolculuk yaparken bnmde belim tutuluyor 1 gun hasta yatiyorum.neyseee hadi ii gecelerrr ben kaciyorum benimki gelmek uzeredir :) gorusuruzzz yarinnnnnn muuucckkk

Arabayla uzun yolculuk yaparken bnmde belim tutuluyor 1 gun hasta yatiyorum.neyseee hadi ii gecelerrr ben kaciyorum benimki gelmek uzeredir :) gorusuruzzz yarinnnnnn muuucckkk

offff ben yine yalnız kaldım..peki canım görüşürüz yarın dikkat et kendine..

ben de bir ay denemiştim. o ay kesin hamileyim demiştim. hatta doktor da yumurtan çatlamış bu ay hamilelik bekliyoruz demişti. ben de resmen karnımda bebek hissediyordum ama malesef o ay hamile kalmadım. üstelik 5 cmlik bir kist olmuştu. kabus gibiydi. sonra kendiliğinden erimesini bekledik. bir ayda tamamen yok olmuştu. sonraki ay kendiliğimden hamile kaldım. kist bile olsa üzülme. klomenin 3 ay etkisi var diyorlar ne kadar doğru bilmem ya da benim hamile kalmamı klomen mi sağladı bilmiyorum ama kistten sonra çocuk fikrini tamamen kafamdan çıkardıktan sonra hamile kaldım.

bu ay olur inşallah. olmazsa da en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir bebek versin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…