- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
annenle aynı sehırdemısın ne kdr sanslısın gıtsene annene gunduzlerı yada baban memlekete gıtmıs annen gelsınnn
eşin tam dayaklık çıktı hee..senmi hamilesin omu belli değil..
3 gün aç bırak aklı başına gelsinnn
inş hayırlı haberlerle gelirsinde umutlanırız bizde. yumurtladığım günü nsl anlıcam belirtileri neler
heh işte o anda yok dicen uyucannn...sorma canım falakaya yatırsam az valla..ayy sorma bide akşam geldi dün yemek var mı dedi yemek ısıttım önüne kadar getirdim tepsiyle..
heh işte o anda yok dicen uyucannn...
ama biz yapamıoz öle yapanlar geçiyor anlamıyorummm
kızlar meraba.ben bu ay klomen kullandım.cumartesi günü 25 mm yumurtam vardı dr pazar çatlar dedi.dünden beri sağ kasığım ağrıyo.hareket halinde daha ağrıyor.sanki orda bişey var gibi.dolgunluk issi.acaba bunları yaşayıpta gebe olan varmı?
benim bu konuda hiç bi bilgim yok kuzum yardımcı olamıcam kusura bakma lüfen..
hakkında ne hayırlısıysa o olsun canım..
yaa kızlar belimin sağ alt tarafına ağrı girip girip çıkıyo nefesimi kesiyo resmen..
neden olur ki bu?
Kramp gibi mi hareketini engellio mu o an
yok kramp değil sızlama gibi ama çok şiddetli canım yaa..
Belki kisiden kisiye degisiyordur bende kramp gibi girerdi uyutmazdi gece bile sonradan gecmeye basladi ama senin haftalarda baslamisti bnmde
ayy bilemedimki kuzum yaa :S
Gecerr korkmaa vucudun degisiyor kolaymi maalesef anne olmak kolay degilmis en bastan belli ettti kendini
sorma canımmm yaa..ilk başlardada olmuştu ben o zaman bilmiyodum hamile oldğumu bayramda yazlıktan dönerken arabadada olmuştu böyle..
Arabayla uzun yolculuk yaparken bnmde belim tutuluyor 1 gun hasta yatiyorum.neyseee hadi ii gecelerrr ben kaciyorum benimki gelmek uzeredir :) gorusuruzzz yarinnnnnn muuucckkk
yaa kızlar belimin sağ alt tarafına ağrı girip girip çıkıyo nefesimi kesiyo resmen..
Neden olur ki bu?
canım rahim genişliyo ondan olabilir ama dikkat et yinede dinlen birazcık.yarın geçmezse bi görün.
kızlar meraba.ben bu ay klomen kullandım.cumartesi günü 25 mm yumurtam vardı dr pazar çatlar dedi.dünden beri sağ kasığım ağrıyo.hareket halinde daha ağrıyor.sanki orda bişey var gibi.dolgunluk issi.acaba bunları yaşayıpta gebe olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?