Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok ben yağlayıp ballayınca düzeldik..
ama uyuz oluyorum böyle hem eve geç gelip hemde bişeyler istemesine..
hiç sosyal hayatımız kalmadı..
pazarları bile evdeyiz

Evet bide bunu duzeltirsen super olur :) benimkide yarina mercimekli kofte istedi benden nasil yapacaksam :) bunlarda anca istiolar yaaa pof

Son düzenleme:
Yumusuyor mu sonra peki, duduklude haslamadan konur mu buzluga

valla ben nohut fasülye yapacağım zaman geceden tencereye koyarım biraz kaynatırım 5 dk kadar sonra ağzını kapatır sabaha kadar şişer..
kullanacaksam düdükleye atar 8-10 dk pişiririm (benm düdüklü çok çabuk pişiryo)
yoksa bi pişirimlik olarak buzdolabı poşetine atar buzluğa atarım..

Tamamdir bendr ole yapim bindan sonra ozaman saol canim :)

Al benden de okadar :)

güya bugün beni mangala götürecekti..yarın memlekete gidecktik ama çalışacaklarmış..
ben senin çalışıyorum dedi..artık sinirlendim bende çalışma yaa benm için çalışma ben evde tek olmaktan sıkıldım artık dedim kapadım telefonu yüzüne..

Sabret bebegin dogdugunda evde tek olmazsin ne guzel bende onun ici yaptim hemen bebek yoksa bende hep tekim vakit gecmio gidecek misin memlekete kac saat yolculuk?

Sabret bebegin dogdugunda evde tek olmazsin ne guzel bende onun ici yaptim hemen bebek yoksa bende hep tekim vakit gecmio gidecek misin memlekete kac saat yolculuk?

bütün amcalarım orda eşim ve annemle gidecektik..pekmez kaynatıyolar ceviz çırpıyolar..
amcam bi pide yaptırıyo onun için gitmeyi çok istiyodum ama eşim çalışınca ben kendime güvenip yola çıkamam..
maksimum 2.30 saat sürüyo tatlım..

Bence gitme simdi ya bos ver.benim cok sukur hic problemim yok 3 ayida atlattim ama 1 saatlik yola gitsem hasta oluyorum icim disima cikio 1 gun yatiyorum ole hbrin olsun.vucut kaldirmio artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…