- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Bence gitme simdi ya bos ver.benim cok sukur hic problemim yok 3 ayida atlattim ama 1 saatlik yola gitsem hasta oluyorum icim disima cikio 1 gun yatiyorum ole hbrin olsun.vucut kaldirmio artik
ben ilkindede gitmiştim ama bebişim yaşıyomuydu o zaman bilmiyorum..
ya kuzum inan sıkıldım yaz bitti biz bi pikniğe gidemedik..imreniyorum yemin ederim şöyle ailesiyle pikniğe gidenlere yaa
1 gun bile ayiramiyor mu? Ise gitmese batar mi dukkan niye bole oluyor
ya yavrum başta ki babadan kaynaklı deseki al karını kuzenlerini kardeşini gidin bi dolaşın diye..
o 2 dükkanda mutlaka açılır pazar günleri..ya bizim kına günümüzde bile açmışdı amca dükkanı düşün..
Ya esin diye miyor mu baba ben gelemicem idare et falan diye agirligini koyamiyor mu
aslında eşimde ki çalışma aşkınada anlam veremiyorum..evlilik yıldönümüzde bile saat 2 bile olsa çıktı işe gitti 5de geldi
Esinle konus derdini anlat ozaman canim is onda bitio
bana kendi diyo seni götürücem diye önce beni heveslendiriyo ondan sonra iş çıktı diyo bıktım artık ihmal edilmekten bulandım vallahi ya..
Allah allah anlayamiyorum valla hic ne desem bilemedim ki kocanin huyu bi degisik
evlenmek için 3 sene dil döktü aldı rahatladı işte :S
Bebek dogunca degisir evde olmak icin can atar merak etme duzelir insallah ozaman
umarım değişirr yoksa babasıyla papaz olcam az kaldı..
:)))) sabret az daha
slm kızlar cok kötüyüm salı günü bakılımıstı 27680 cıkmıstı bugün baktırdım 26990 cıktı bebegim gercekten ölümü karnımda şimdi ne olur bişeyler yazın bi yorum yapın
kızlarrr yaaa korkuyorummm...
dün akşam adet oldum sanırımmm...5-6 damla günlük pedi kirletcek kadar kan geldi...ama böle koyu kıvamda değil sulu..
bugün sabah kalktığımdan beri hiçbirşey yok yaaa...
acaba bir sorunmu var..offf korkuyorummm:18::18:
iyidir kzuum senden nbr? sinem napar evde koca bekler
ohhh ellerinize sağlık bende bayramdan sonra yaptırıcam temizlik ben yapamam..anneme söylemem k.v.deye hiç söylemem onun düşünmesi lazım :S
çıldırmazsam iyidir..
şimdi kafanı dinle boşver bebiş olunca evden çıkmaz sende benim gibi azıcık gitsede kafa dinlesem dersin bikaç ay daha sabret tatlım
Canım doktor sorun yok dediyse kafana takma.zaten orada amaç bebeğin sağlıklı olup olmadığını belirlemek ona göre tedbir almak.Tabi her zaman net değil sonuçlar testi normal olmayan ama sağlıklı doğanlar da var.ben de yapmıştım.bebek normal çıktı 2 hafta sonrasında kaybettim kuzumu.teste bağlı olma onu düşünme.rahat ol Rabbim sağlıklı ve hayırlı eylesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?