Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence gitme simdi ya bos ver.benim cok sukur hic problemim yok 3 ayida atlattim ama 1 saatlik yola gitsem hasta oluyorum icim disima cikio 1 gun yatiyorum ole hbrin olsun.vucut kaldirmio artik

ben ilkindede gitmiştim ama bebişim yaşıyomuydu o zaman bilmiyorum..
ya kuzum inan sıkıldım yaz bitti biz bi pikniğe gidemedik..imreniyorum yemin ederim şöyle ailesiyle pikniğe gidenlere yaa

ben ilkindede gitmiştim ama bebişim yaşıyomuydu o zaman bilmiyorum..
ya kuzum inan sıkıldım yaz bitti biz bi pikniğe gidemedik..imreniyorum yemin ederim şöyle ailesiyle pikniğe gidenlere yaa

1 gun bile ayiramiyor mu? Ise gitmese batar mi dukkan niye bole oluyor

1 gun bile ayiramiyor mu? Ise gitmese batar mi dukkan niye bole oluyor

ya yavrum başta ki babadan kaynaklı deseki al karını kuzenlerini kardeşini gidin bi dolaşın diye..
o 2 dükkanda mutlaka açılır pazar günleri..ya bizim kına günümüzde bile açmışdı amca dükkanı düşün..

Ya esin diye miyor mu baba ben gelemicem idare et falan diye agirligini koyamiyor mu

inş devamı gelmez kuzummm

iyidir kzuum senden nbr? sinem napar evde koca bekler
ohhh ellerinize sağlık bende bayramdan sonra yaptırıcam temizlik ben yapamam..anneme söylemem k.v.deye hiç söylemem onun düşünmesi lazım :S

kız alemsin valla kocası evde olanlarda biraz kafa dinlemek istiyo oda ben oluyorum akşam 7 de evde bi dakika şaşmaz yani durmadan bişeyler istiyo canım su getir canım acıktım canım çay yap üşüdüm pike versene meyve soyda yiyelim hiç eksiği bitmiyo bende alıştırdım çocuk gibi ilgilenmeye şimardı şimdi her istediğini yapıyoz valla bazen kızıyorum kalk yap senin uşagınmı var diye hemen yalakalık yapıyo senin elinden olunca daha tatlı oluyo sen yapınca hoşuma gidiyo falan kandırıyo beni bende bi hamile kalıyım bütün işleri sen devralcaksın diyorum şu meleğim bi gelse acısını çıkarıcam arada bi mesaiye kalıyoda rahat ediyorum uzanıp TV ye bakıyorum ohhh sen yokken yatıyorum diyorum bende böle işte bazen evde olmasın istiyorum işte

şimdi kafanı dinle boşver bebiş olunca evden çıkmaz sende benim gibi azıcık gitsede kafa dinlesem dersin bikaç ay daha sabret tatlım

yanlış anlaşılmasın ben eşimin evde olmasından yada istediklerini yapmaktan rahatsız olmuyorum sadece istekleri artınca bıkkınlık geliyo bana bi offfff çekiyorum azıcık boğazın dursun diye kalaya baslıyorum

amin canım cok sagol rabbim saglıklı sonuclar almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…