ohh çok şükür canımzaten ikili tst 11. hftadan başlamıyo mu canım :S
kızlar günaydınnn mis gibi pazarlar :) ya hersey iyide çatlak kremi kullanan kullanmayı dusunen arastırma yapan varmı sizce en iyisi işe yararı hangisi ben baslamayı düşünüyorum not:biraz panik bir anne adayı :))
günaydın kızlarisyan adet oldun mu canım merak ettim
Gunaydinn canimm..ben argan yagi kullanicam bugun Allah nasip ederse alicam ve kullanmaya baslicam..cagla sikel solemisti hamileliginde onu kullanmis hemde dogal bi urun.....vede catlaklari onleme disinda internette faydalarina bakarsan yuze sivilceye lekelere kirisikliga iyi geliyo
uzun zamandır giremedim arkadaşlar biraz zor günler geçiriyorum bulantım hala tam geçmedi yemek yapamıyorum yemek yemede zorlanıyorum annemde kalıyorum haftasonu eime geldim yazmak istedim.hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim bulantım var geçmişi okuyamıycam ve hamile kalmayı beklyen arkadaşlarıma da hayırlısıyla Allah nasip etsin
dualarınıza ihtiyacım var ikili testte kanda papp a değerim olması gerekenin 4 de 1 i çıktı çok düşük yani.kendi doktorum 4 lü test yapıcak gittiğim perinatoloji uzmanı da coraspin başlattılar aynı zamanda ve detaylı da çok önemliymiş inşallah bebeğim sağlıklıdır çok üzülüyorum ilk günler odadan çıkmadım ağladım ama şimdi daha iyiyim bebeğimin üzülüp gelişim geriliğine gitmemesi için üzülmemeliyim.riskim 800/1 çok yüksek değil diyor doktorlar ama papp a düşüklüğü erken doğum bebekte gelişim geriliği ve anne karnında kayıp gibi şeylere de sebep olabiliyormuş inşallah 4 lü de düzelmiş detaylıda da bebeğimin sağlıklı olduğunu görürüm dua edin bana olur mu Allaha emanet olun
canım oldummu olmadımmı belli değil yaaa...cuma akşamından beri pembe kahve çok az akıntı vaar...günlük ped bile kirlenmez o derece..bugün dahada azaldı neler oluyor bilmiyorum...:18::18:
canım oldummu olmadımmı belli değil yaaa...cuma akşamından beri pembe kahve çok az akıntı vaar...günlük ped bile kirlenmez o derece..bugün dahada azaldı neler oluyor bilmiyorum...:18::18:
uzun zamandır giremedim arkadaşlar biraz zor günler geçiriyorum bulantım hala tam geçmedi yemek yapamıyorum yemek yemede zorlanıyorum annemde kalıyorum haftasonu eime geldim yazmak istedim.hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim bulantım var geçmişi okuyamıycam ve hamile kalmayı beklyen arkadaşlarıma da hayırlısıyla Allah nasip etsin
dualarınıza ihtiyacım var ikili testte kanda papp a değerim olması gerekenin 4 de 1 i çıktı çok düşük yani.kendi doktorum 4 lü test yapıcak gittiğim perinatoloji uzmanı da coraspin başlattılar aynı zamanda ve detaylı da çok önemliymiş inşallah bebeğim sağlıklıdır çok üzülüyorum ilk günler odadan çıkmadım ağladım ama şimdi daha iyiyim bebeğimin üzülüp gelişim geriliğine gitmemesi için üzülmemeliyim.riskim 800/1 çok yüksek değil diyor doktorlar ama papp a düşüklüğü erken doğum bebekte gelişim geriliği ve anne karnında kayıp gibi şeylere de sebep olabiliyormuş inşallah 4 lü de düzelmiş detaylıda da bebeğimin sağlıklı olduğunu görürüm dua edin bana olur mu Allaha emanet olun[/QUO canim öncelikle gecmis olsun anne karnında sorunlu gözüküp saglıklı dogan milyonlarca
bebek var sen stres yapmaki ona yansımasın umarım testlerin iyi cıkar dualrım seninle........
dualarınıza ihtiyacım var ikili testte kanda papp a değerim olması gerekenin 4 de 1 i çıktı çok düşük yani.kendi doktorum 4 lü test yapıcak gittiğim perinatoloji uzmanı da coraspin başlattılar aynı zamanda ve detaylı da çok önemliymiş inşallah bebeğim sağlıklıdır çok üzülüyorum ilk günler odadan çıkmadım ağladım ama şimdi daha iyiyim bebeğimin üzülüp gelişim geriliğine gitmemesi için üzülmemeliyim.riskim 800/1 çok yüksek değil diyor doktorlar ama papp a düşüklüğü erken doğum bebekte gelişim geriliği ve anne karnında kayıp gibi şeylere de sebep olabiliyormuş inşallah 4 lü de düzelmiş detaylıda da bebeğimin sağlıklı olduğunu görürüm dua edin bana olur mu Allaha emanet olun[/QUO
canim öncelikle gecmis olsun anne karnında sorunlu gözüküp saglıklı dogan milyonlarca
bebek var sen stres yapmaki ona yansımasın umarım testlerin iyi cıkar dualrım seninle........
merhaba kızlar nasılsınız bklmm
Slm iyiyim sen nslsın
canım bir tane ucuz test alıp yapsan olmaz mı en azından kafan rahatlar varsa zaten çıkar..bana pek bu adet gibi gelmedi
İnşallah hamilesindir cnm,bana öyle geliyor.Yerleşme kanamasına benziyor.Benim de beklenen adet tarihim dün ve bugün.Hala olmadım inşallah olmam da ben de hamiş kalırım...
kırmızılarrr 10 dk önce geldii kızlarrrr..demekki sökülememişşş
Hayırlısı artık cnm üzme kendini ben makaraya sarıyorum artık.O tehlikeli bekleyiş bende de mevcut.Dönemim 31. günü.Düzenli adet olurum.Bu sabah olmam lazımdı .Her an ben de kırmızı kart görebilirim ama göresim yokkk.Bir de 3 aydır solda olan kasıktaki ağrı bu defa çok belirgin hatta eşimle ilişkiye girmekten korkuyorum ağrıdan dolayı hastanelik olabilirim diyorum o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?