Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok tatlım bu ay beklentim yoktı..ama cumadan beri neden öle akıntı şeklinde geldi anlam veremedim..
bence doktora görün canım..enfeksiyonda olabilir

Umarım gebeliktir...Evet doktora randevu alayım her ihtimale karşı,doğru diyorsun cnm.Allah hepimize tatlı tatlı bebişler nasip eder inşallah...

afyo hamile misin senn çokk sevindimm yaa rabbim nasip etmiş sana aman nazar değmesin birdaha aynı şeyleri yaşamazsın inşalahhh çok kötü zaman geçirdik ama sen mutlu haberini almışsın rabbim seni ve bebeğini korusun allah a emanet olun

kırmızılarrr 10 dk önce geldii kızlarrrr..demekki sökülememişşş

canım benim hakkında hayırlısı olur inş..yaa istersin hem de çok istersin ama olmaz ne zaman vazgeçersen gebelik düşünmesen pat diye gelir bebek..çok sinir bozucu bir durum

kırmızılarrr 10 dk önce geldii kızlarrrr..demekki sökülememişşş

Cnm yaa senden iyi haberler bekliyoduk ama kırmızılar hevesimizi kursagımızda bıraktı olsun cnm moralini bozma at kafandan bidahaki aya gelir ins bebisin

günaydın kızlarrrrrrr geçmişi okuyamadım valla herşey yolunda mı??
bi yaramazlık yok demi benim bilmediğim

günaydın kızlarrrrrrr geçmişi okuyamadım valla herşey yolunda mı??
bi yaramazlık yok demi benim bilmediğim

günaydın canım valla sanırsam yok
isyancım kırmızı kart yemiş ama en azından rahatladı içi başka bi aksilik cıkmasında hamiş bu ay olur inşallah

sen nasılsın

isyancım kırmızı kart yemiş ama en azından rahatladı içi başka bi aksilik cıkmasında hamiş bu ay olur inşallah

sen nasılsın

sağol bitanem ben iyiyim sen nasılsın bakimmm bebişin ne yapıyooo

sen nasılsın

aynenn canım valla içim rahatladı..
2 gün boş yere akıntı geldi pembe kahve ilk defa böle birşey başıma geldi..bu ay bir sürü terslik oldu sağlığımda..
insan adet olduğuna sevinirmi ben ilk defa sevindimmm

olsun canım önce senin sağlığın sonra bebek rabbim tez zamanda yazsın kaderine inşallah olur hiç canını sıkma
sen iyiysen o da olur zaten
bilinmezlik daha kötü tabiki öyle akıntılar insanı korkutuyor bende sevindim sökülmüş oldu dualarım seninle kuzum

sağol bitanem ben iyiyim sen nasılsın bakimmm bebişin ne yapıyooo

hii ne yapsın valla iyi hoş keyfi yerinde büyümüş senin fasülye dedi doktor :)) folik asiti gece alıyorum artık bulantılarım azaldı biraz daha
bugun daha iyiyim bizde tatile cıkıcaz uzunca olacak biraz o benı korkuyor doktor sorun yok dedi ama yorma cok kendini dedi bakalım mola vere vere gideriz artık :)

aman aman maşallah diyeyim size ben
senin kadar bebeğini düşünen yok sanırım bu özelliğini çok seviyorum senin yaa
bu ilk tatiliniz olacak desene 3 kişilik

aman aman maşallah diyeyim size ben
senin kadar bebeğini düşünen yok sanırım bu özelliğini çok seviyorum senin yaa
bu ilk tatiliniz olacak desene 3 kişilik

amin kuzummm aminn :) darısı tez zamanda başına aminn :)
çok sagol bitanem ya :) evet biraz disiplinli planlı ve panik olduğum doğru :))))) ama huyum ya hep böyleydim hayatta bu tarz şeyler cok onemli benden bin kat daha önemli o yüzden herşey bnde şuanda onun üstüne kurulu bebişten daha önemli hiçkimse hiçbirşey yok :)
eveett bu ilk tatilimiz hatta eşimlede ilk tatilimiz öyle cok calısıyoruz ki inan tatile fırsatımız olmuyor baya uzun bi tatil yol gözümde büyüyor ama eşim sağolsun nerde istersen dururuz olsun 10 saattte de gideriz sorun yok diyor o yüzden ona güveniyorum bende
değişik bir tatil bizi bekliyor

sağol tatlım
güzel ve anlamlı tatil seni bekliyor desene

inşallah sağlıkla olsun aman zor olmasında
senin nasıl gidiyo ya ben ev resimlerine bakamadım herkeş baktı :)) nerden baktılar ne yaptılar bittimi senin ev
huzurla oturun inşallah

haklısın güzelim.. valla bende herşey gayet iyi.. kafam rahat derslerim başladı işte...
yok tatlım henüz bitmedi evin işleri.. özel albüm canım sadece arkadaşlarım görüyor resimleri.. senide arkadaş olarak ekledim.. profilimden bakabilirsin albümlere

hemencik bakıveriyorum :)))

bak bakalım:13::13:

köşe takımına bayıldım yemek masası camdan olana ne kadar güzel olmuş :)
evin girişide çok ferah valla kocaman dolapta var ooo daha ne olsun
mutlulukla sağlıkla ve minik aile ferdinizle birlikte hemen oturun inşallahhhh aminn :)

çok teşekkür ederim canım benim rabbim olmayanlara da nasip etsin
bende o köşeme bayılıyorum ordan kalkmam herhalde die düşünüyorum

çok teşekkür ederim canım benim rabbim olmayanlara da nasip etsin
bende o köşeme bayılıyorum ordan kalkmam herhalde die düşünüyorum

kalkma kuzum kışın alırsın eline sıcak çikolatanı çayını geçersin oraya ohh miss keyif yaparsın :)
amin canım allah omayan herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…