yok tatlım bu ay beklentim yoktı..ama cumadan beri neden öle akıntı şeklinde geldi anlam veremedim..
bence doktora görün canım..enfeksiyonda olabilir
slm kızlar,
nasılsınız bakalım,angel için çok üzüldüm.ama inşallah güzel haberlerle döner.
hamiş kızlar. aranızda karnına kramp giren var mı.?
dün çok korktum.gaz sancısı gibi başlayıp krampa dönüşen ağrım oldu 1saatin sonunda tamamen kesildi ağrım.
kırmızılarrr 10 dk önce geldii kızlarrrr..demekki sökülememişşş
kırmızılarrr 10 dk önce geldii kızlarrrr..demekki sökülememişşş
günaydın kızlarrrrrrr geçmişi okuyamadım valla herşey yolunda mı??
bi yaramazlık yok demi benim bilmediğim
günaydın canım valla sanırsam yok
isyancım kırmızı kart yemiş ama en azından rahatladı içi başka bi aksilik cıkmasında hamiş bu ay olur inşallah
sen nasılsın
günaydın canım valla sanırsam yok
isyancım kırmızı kart yemiş ama en azından rahatladı içi başka bi aksilik cıkmasında hamiş bu ay olur inşallah
sen nasılsın
aynenn canım valla içim rahatladı..
2 gün boş yere akıntı geldi pembe kahve ilk defa böle birşey başıma geldi..bu ay bir sürü terslik oldu sağlığımda..
insan adet olduğuna sevinirmi ben ilk defa sevindimmm
sağol bitanem ben iyiyim sen nasılsın bakimmm bebişin ne yapıyooo
hii ne yapsın valla iyi hoş keyfi yerinde büyümüş senin fasülye dedi doktor :)) folik asiti gece alıyorum artık bulantılarım azaldı biraz daha
bugun daha iyiyim bizde tatile cıkıcaz uzunca olacak biraz o benı korkuyor doktor sorun yok dedi ama yorma cok kendini dedi bakalım mola vere vere gideriz artık :)
aman aman maşallah diyeyim size ben
senin kadar bebeğini düşünen yok sanırım bu özelliğini çok seviyorum senin yaa
bu ilk tatiliniz olacak desene 3 kişilik
amin kuzummm aminn :) darısı tez zamanda başına aminn :)
çok sagol bitanem ya :) evet biraz disiplinli planlı ve panik olduğum doğru :))))) ama huyum ya hep böyleydim hayatta bu tarz şeyler cok onemli benden bin kat daha önemli o yüzden herşey bnde şuanda onun üstüne kurulu bebişten daha önemli hiçkimse hiçbirşey yok :)
eveett bu ilk tatilimiz hatta eşimlede ilk tatilimiz öyle cok calısıyoruz ki inan tatile fırsatımız olmuyor baya uzun bi tatil yol gözümde büyüyor ama eşim sağolsun nerde istersen dururuz olsun 10 saattte de gideriz sorun yok diyor o yüzden ona güveniyorum bende
değişik bir tatil bizi bekliyor
sağol tatlım
güzel ve anlamlı tatil seni bekliyor desene
inşallah sağlıkla olsun aman zor olmasında
senin nasıl gidiyo ya ben ev resimlerine bakamadım herkeş baktı :)) nerden baktılar ne yaptılar bittimi senin ev
huzurla oturun inşallah
haklısın güzelim.. valla bende herşey gayet iyi.. kafam rahat derslerim başladı işte...
yok tatlım henüz bitmedi evin işleri.. özel albüm canım sadece arkadaşlarım görüyor resimleri.. senide arkadaş olarak ekledim.. profilimden bakabilirsin albümlere
bak bakalım:13::13:
köşe takımına bayıldım yemek masası camdan olana ne kadar güzel olmuş :)
evin girişide çok ferah valla kocaman dolapta var ooo daha ne olsun
mutlulukla sağlıkla ve minik aile ferdinizle birlikte hemen oturun inşallahhhh aminn :)
çok teşekkür ederim canım benim rabbim olmayanlara da nasip etsin
bende o köşeme bayılıyorum ordan kalkmam herhalde die düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?