Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kalkma kuzum kışın alırsın eline sıcak çikolatanı çayını geçersin oraya ohh miss keyif yaparsın :)
amin canım allah omayan herkese nasip etsin

valla güzel olur ya ben bunu kesinlikle yaparım güzelim
aminnn canım benim

off offf şu adetin ilk günü olan halsizlik çok fena yaa..elim ayağım çekiliyor sankiii

Canm onu ben çok yaşıyorum.resmen tıkalı boru gibi oluyor ilk zamanlar
2 ayda bir olur bende deağrılı adetim geçer benim kıvrana kıvrana geçiririm.hayırlısı yaşamaya alıştım böyle

günaydınlarrrr biz geldikkkk:)
dün memlekete gittim ama çook korkuyorum inşallah bebişime bişey olmamıştır :18::18::18::18:

hoşgeldinizzzzzz nerde kaldınız canım sıkıldı
hayırdır ne oldu ki de korktun:26:

ayy sorma kuzummmm cumartesi akşam 10da misafir geldi kahve içmeye gelmişler..1 e geliyodu sanırım kalktıkları..
sonra sabah yola gideceğim için evi topla yat sanıırm 2.30u buldu..
sabah 7ye 20 kala kalktım eşimin iş kıyafetlerini yıkadım gidecekleri hazırladım..7de eşimi kaldırdım annemi aldık yola çıktık vardık derken bi baktım evin çoğu bağa gitti üzüm kesmeye ceviz çırpmaya..
bende evde çenebaz (çenebaz diyorum çünkü çenesini tutamamış herkese söylemiş hamile olduğumu) halamla kalmak kalmak istemediğim için bende gittim biraz ceviz biraz üzüm topladım çok fazla eğilip doğrulmadım ama ayakta durmak çok yordu beni..gecede eve 11.15 gibi geldik duşa gir çık yat derken 12 yi geçti yatmamız..anca kendime gelebildim
ama işte bebişten çok korkuyorum

ahhh bebişim bende korktum acaba bişey mi oldu die ondan bişey olmaz yaaa biraz hareket etmiş oldun işte fena mı.. haftaiçi hep oturuyısun sana da bi değişiklik olmuşş.. ne güzell.. şimdi öyle düşünüp üzme kendiniii

canm seni muallakta bırakacak işleri yapma.içini tırmalayan işlerden ayakta durmaktan sakın.bazen şikayet ediyorsun evde olmaktan ama bebişin için en iyisi senin bol bol uyuman ve dinlenmen

ayyy ne biliyim işte kuzum eğilip oturmaya çalıştım çok baskı oldu yapamadım eğilip doğruldum bu sefer çok başım döndü..bide gidip gelmek 4.30saat falan sürdü..doktorumada sormadım hiç gerçi oda bişey dememişti yola gitme falan diye..

canm seni muallakta bırakacak işleri yapma.içini tırmalayan işlerden ayakta durmaktan sakın.bazen şikayet ediyorsun evde olmaktan ama bebişin için en iyisi senin bol bol uyuman ve dinlenmen

ama inan çok sıkılmıştım çnkü 1 aydır evde nerdeyse tek başımayım..çnkü eşim çok geç geliyodu ve pazarlarıda çalışıyo..
yaz geldi geçti bitti biz bi kere mangala gidemedik çok istememe rağmen..

yolculuk ilk 3 ay tavsiye edilmez canım eğer koyu akıntı varsa.günde 2 saat yeter denilir.stres attın yok bi şey telaşlanma.yakın yerlere gidin.Yakın olaydım atardım arabaya sizi giderdik mangala

bişeycik olmamıştır kuzucum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…