hımm peki daha önce korundunuz mu canım..
ben isyan ediyosun demedimbebek beklerken isterken kendini böyle yıpratma
evet korunduk fakat eşim korundu şuan öyle bir durumdayım ki bebek olması için eşimle birlikte bile olmayacağım bırakacağım ara vereceğim bide görümcem iğne vuruluyordu bir çocuğu var 5 senedir iğne vuruluyordu regl olmuş ama çok az gelmiş diğer oğlunda da öyle olmuş idrar testi yapmış 2. çizgi silik çıkmış iğneye rağmen rabbim nasip etmiş isteyen herkese nasip etsin ama ben sanırım toparlanamıcam allahımın gücüne gitmesin nolur
lütfen beni yanlş anlama ama sen daha baştan kendini salmışsın bile..
kafan rahat olmadığı,hamile kalmayı sürekli kafanda düşünüp durduğun sürece hamile kalman çok düşük bence..
benm 2 hamileliğimdede kafam çok rahattı hiç düşünmediğim aylarda hamile kaldığımı öğrendim..
benden sana tavsiye (kolay değil belki ama) bebek için değil gerçkten istediğin için eşinle birlikte ol..
hoşgeldin dicektim ama gitmişsin bile canım :)
haklısın canım gerçekten istekli olamıyorum şu 3 aydır gün say 2 günde bir beraber ol kalmadan yat vs ve her an acaba hamile kalıcam mı düşünceleri allah hakkımda hayırlısını versin
Hosbulduk tatlimmm
bizim minnoşlar kocaman olmuşlarrr yaaamaşallah çirkinlere
ne kadar yatıyosun ilişkiden sonra? bence fazla yatma..fazla yatmanında iyi olmadığını duydum..
bu arada belini altına yastık koyuyomusun?
Demi kiz ayy masallahhbi dogsalardi hayirlisiyla zaman sanki hic gecmio 9 ekim olsada gorsem hayirlisiyla bebisimi
yastık koyuyorum 2 saat yatıyorum sonra banyo yapıyorum 2 günde bir yapıyoruz o mu fazla geliyor 3 günde bir mi yapmalı 2 günde bir yapınca nasıl oluruna bırakayım canım
ayyy aynen öyle zaman geçmiyo gerçekten..
aynı gün gidicez ama sanırım ben ikili taramayı senden önce yaptırıcam..önümüzdeki hafta gidip devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ben canım..
nee 2 saat mi? biz bi gün durup bi gün yapıyoduk..ve ben 15 maksimum 20dk yatıyordum cnım..
Aaa haftayami yaptirican hayirli sonuclarla gel insallah..hafiften cinsiyeti bile belli oluomus .. esimin kuzeni gecen hafra yaptirdi doktor erkek demis bi ay sonra iyice netlesirmis cok heyecanli :18:
doktorunla herşeyi konuşmana doktorundan memnun kalmana çok sevindim canım..
umarım doktorununda dediği gibi yılbaşına kadr dolur göbüşün..
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım
canım doktorunla bu şekilde konuşuo bilgi alabilmene sevindim...
bende gideceğim iyi bir doktora..
rahim filmi çekilen ayda genelde hamile kalınıyor..
filmi çekinir çekinmez hemen başla çalışmalara..
ben çok korkuyorumm ya o filmdennn:18::18::18:
cesaretimi toplayıp bende gideceğim..
benim kendi hastanemdeki doktor daha erken isyan saçmalamma kendi kenndini kurup durma dedi..
1 yıl olmazsa yaparız o testi senin daha 4 ay oldu dedi azarladı..sonra kıyamadı..2 ay daha dene..6 ayda olmazsa hem filmini çekelim hemde eşinide ben doktora yönlendircem dedi...
2 ay sonra bende çektircemmm:18::18::18:
valla canım ne yapacağımı bende şaşırdım bizde öyle bir gün durup bir gün yapıyoruz
tatlım bence çok yatıyosun bi daha o kadar çok yatma..
seni korkutmak istemem ama o kadar fazla yatınca iltihap olabilme riski varmışş diye duydum..
peki tamam canım banyo yapıcam dimi sonrasında
ben gece fazla kalkmadan üstümü giyinip uyuyodum valla mışıl mışıl..sabah kalktığımda yapıyodum duşumu..
normalde bende 9ekimde özele gidicem kuzum ama hem muayene hem kan hemde ikili için para ödemem gerekecek..
bende devlet hastanesine kan aldırmaya gidicektim zaten gitmişken ikiliyide orda yaptırayım diye düşünüyorum..
bide onu deniyeyim canım saol biraz daha iyiyim allah razı olsun biraz başım ağrıyor verimli günlerim bitti bu ay da olmazsa tavsiyelerini önümüzde ki ay deniyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?