Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımm peki daha önce korundunuz mu canım..
ben isyan ediyosun demedim bebek beklerken isterken kendini böyle yıpratma

evet korunduk fakat eşim korundu şuan öyle bir durumdayım ki bebek olması için eşimle birlikte bile olmayacağım bırakacağım ara vereceğim bide görümcem iğne vuruluyordu bir çocuğu var 5 senedir iğne vuruluyordu regl olmuş ama çok az gelmiş diğer oğlunda da öyle olmuş idrar testi yapmış 2. çizgi silik çıkmış iğneye rağmen rabbim nasip etmiş isteyen herkese nasip etsin ama ben sanırım toparlanamıcam allahımın gücüne gitmesin nolur

lütfen beni yanlş anlama ama sen daha baştan kendini salmışsın bile..
kafan rahat olmadığı,hamile kalmayı sürekli kafanda düşünüp durduğun sürece hamile kalman çok düşük bence..
benm 2 hamileliğimdede kafam çok rahattı hiç düşünmediğim aylarda hamile kaldığımı öğrendim..
benden sana tavsiye (kolay değil belki ama) bebek için değil gerçkten istediğin için eşinle birlikte ol..

haklısın canım gerçekten istekli olamıyorum şu 3 aydır gün say 2 günde bir beraber ol kalmadan yat vs ve her an acaba hamile kalıcam mı düşünceleri allah hakkımda hayırlısını versin

haklısın canım gerçekten istekli olamıyorum şu 3 aydır gün say 2 günde bir beraber ol kalmadan yat vs ve her an acaba hamile kalıcam mı düşünceleri allah hakkımda hayırlısını versin

ne kadar yatıyosun ilişkiden sonra? bence fazla yatma..fazla yatmanında iyi olmadığını duydum..
bu arada belini altına yastık koyuyomusun?

ne kadar yatıyosun ilişkiden sonra? bence fazla yatma..fazla yatmanında iyi olmadığını duydum..
bu arada belini altına yastık koyuyomusun?

yastık koyuyorum 2 saat yatıyorum sonra banyo yapıyorum 2 günde bir yapıyoruz o mu fazla geliyor 3 günde bir mi yapmalı 2 günde bir yapınca nasıl oluruna bırakayım canım

Demi kiz ayy masallahh bi dogsalardi hayirlisiyla zaman sanki hic gecmio 9 ekim olsada gorsem hayirlisiyla bebisimi

ayyy aynen öyle zaman geçmiyo gerçekten..
aynı gün gidicez ama sanırım ben ikili taramayı senden önce yaptırıcam..önümüzdeki hafta gidip devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ben canım..

yastık koyuyorum 2 saat yatıyorum sonra banyo yapıyorum 2 günde bir yapıyoruz o mu fazla geliyor 3 günde bir mi yapmalı 2 günde bir yapınca nasıl oluruna bırakayım canım

nee 2 saat mi? biz bi gün durup bi gün yapıyoduk..ve ben 15 maksimum 20dk yatıyordum cnım..

Aaa haftayami yaptirican hayirli sonuclarla gel insallah..hafiften cinsiyeti bile belli oluomus .. esimin kuzeni gecen hafra yaptirdi doktor erkek demis bi ay sonra iyice netlesirmis cok heyecanli :18:

Aaa haftayami yaptirican hayirli sonuclarla gel insallah..hafiften cinsiyeti bile belli oluomus .. esimin kuzeni gecen hafra yaptirdi doktor erkek demis bi ay sonra iyice netlesirmis cok heyecanli :18:

normalde bende 9ekimde özele gidicem kuzum ama hem muayene hem kan hemde ikili için para ödemem gerekecek..
bende devlet hastanesine kan aldırmaya gidicektim zaten gitmişken ikiliyide orda yaptırayım diye düşünüyorum..

doktorunla herşeyi konuşmana doktorundan memnun kalmana çok sevindim canım..
umarım doktorununda dediği gibi yılbaşına kadr dolur göbüşün..
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

Şimdilik memnunum. hakkımızda hayırlısı. Amin canım. isteyen herkesin bir an önce olsun sağlıklı bebişleri.

hiç duymadım rahim filmi çekilir çekilmez hamile kalındığını :44::44::44:
ben de korktum ilk başta, ve yüzümde nasıl bi ifade oluştuysa anladı herhalde doktor başka bi yerlerden zor bi film olduğunu duyduğumu. hemen dediki benim hastam internette yorum okumayacak. ne derdi varsa google amcaya sormayacak -kartını uzatıp- bu numarayı arayacak. ben de hiç vakit kaybetmeden sordum acıyacak mı diye. regl sancısı gibi bi ağrı duyabilirsin dedi, benim hastalarımın hiç biri bağırmaz dedi :)))

ben gece fazla kalkmadan üstümü giyinip uyuyodum valla mışıl mışıl..sabah kalktığımda yapıyodum duşumu..

bide onu deniyeyim canım saol biraz daha iyiyim allah razı olsun biraz başım ağrıyor verimli günlerim bitti bu ay da olmazsa tavsiyelerini önümüzde ki ay deniyeceğim

Yaptir tabi cnm..devlete nereye gidecen..ohh sen haftaya ogrenicen ne guzel..yeterki sonuclarida guzel gelsin.biraz zmn gecsinde dogum yapabilecegim hastanelere bakmam lazim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…