Yaptir tabi cnm..devlete nereye gidecen..ohh sen haftaya ogrenicen ne guzel..yeterki sonuclarida guzel gelsin.biraz zmn gecsinde dogum yapabilecegim hastanelere bakmam lazim:44:
ya benım bebenın fotosuna bakıomda arkadas bişiye ne zmn benzıcek bu yaufasülye gibi bisey hiçbiseyı secılmıo
umarım bende işe yaradığı gibii sende de işe yarar canım
inşallah canım doktor ilk 3 ay olmadı 6 ay da olur olmazsa bakarız demişti bu ay olmazsa dr gidip ilaç vericekti yumurtlama hoş yumurtlamışsın demişti artık çatlatma için sanırım kullansam mı napsam
çinçinde zübeyde hanıma gidicem canım yaa..doğumu özelde mi devlette mi düşünüyosun tatlım
usg fotosumu kuzum?
eğer usg ise sende yine fasülye gibi bende nokta halinde
Benim dogdugum yer orasiya uygun vede iyi bir ozel hastane bulursam ozel hastanede diger turlu gatayi dusunuyorum bi arastirayimda hala gatada dogum devam ediomu..diger kadin dogum yerlerini dusunmuorm simdilik
aynen usg deakşam yüklimde bi görün ya :) bildiğin fasülye ne zmn tmmaen gorunuo acaba
çatlatmadan falan hiç anlamam valla ben canım..
ama çok yeni bi bekleyin deneyin bakalım 3ay daha (inşallah 3 aya kalmadan hamile kalırsın seninde göbüşün bebişle dolar)
kayınvalidemde orda yapmış doğumlarını :)
ben 9ekimde gittiğim zaman sorucam doktoruma ne kadar doğum diye..
evet evet gataya girebiliyoruz bi sıkıntı yok tatlım..
aynen usg deakşam yüklimde bi görün ya :) bildiğin fasülye ne zmn tmmaen gorunuo acaba
Sor cnm haber ver bizede..artik hayirlisiyla bu telaslar saricak bizi..devlet olarak aklimda sadece gata var iyi devam etmesine sevindim..zekai tahirle etlik zubeyde ana baba gunu ve temiz degiller o yuzden bi aksilik olmszsa insallah oralari dusunmuyorum :26:
bende senin gibi düşünüyorum canım dediğin gibi çok kalabalık ve temiz değiller malesef..tabi ki haber veririm
bulantın ne alemde yemek yapabiliyomusun canım?
Cok sukur azaldi canim kusmuyorum bi sabahlari bulanti oluo bide cok egilip kalktikca midem agzima gelio..aksam yemek yapmaya o kdr takatim az oluoki sorma..yemek yaparkende arada gelio bulantim..bulantinin yerini bugunlerde halsizlik ve kirginlik aldi :26: ama cok sukur gecen haftalara gore daha iyiyim..senin rahat geciyo heralde hamilelik
bende dün sabah memlekete gittim akşama geldim o yüzden biraz tedirginim..inşallah bişey olmamıştır..bağda elimden geldiği kadaryla çlışmaya çalıştım..
sadece canım bişey yapmak istemiyo bişey yemek istemiyo ara ara bulantı oluyo ama çok şükr hiç kusma olmadı..
Memleketin yakin heralde oo oo bagda calisacak durumdaysan iyisindir iyikorkma cnm bebise bisi olmamistir Rabbim izin verdikcede hicbirsey olmaz.aman kusma olmasin berbat bisi ben hayatimda kusma nedir bilmiodum gordum zor geldi bana :26: anladim cnm gececek hayirlisuyla bu sıkıntılarda
napıossnz fıstıklarrrr
temizlikten sonra görüşelim o zaman canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?