Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benım bebenın fotosuna bakıomda arkadas bişiye ne zmn benzıcek bu yau fasülye gibi bisey hiçbiseyı secılmıo

Yaptir tabi cnm..devlete nereye gidecen..ohh sen haftaya ogrenicen ne guzel..yeterki sonuclarida guzel gelsin.biraz zmn gecsinde dogum yapabilecegim hastanelere bakmam lazim:44:

çinçinde zübeyde hanıma gidicem canım yaa..doğumu özelde mi devlette mi düşünüyosun tatlım

umarım bende işe yaradığı gibii sende de işe yarar canım

inşallah canım doktor ilk 3 ay olmadı 6 ay da olur olmazsa bakarız demişti bu ay olmazsa dr gidip ilaç vericekti yumurtlama hoş yumurtlamışsın demişti artık çatlatma için sanırım kullansam mı napsam

inşallah canım doktor ilk 3 ay olmadı 6 ay da olur olmazsa bakarız demişti bu ay olmazsa dr gidip ilaç vericekti yumurtlama hoş yumurtlamışsın demişti artık çatlatma için sanırım kullansam mı napsam

çatlatmadan falan hiç anlamam valla ben canım..
ama çok yeni bi bekleyin deneyin bakalım 3ay daha (inşallah 3 aya kalmadan hamile kalırsın seninde göbüşün bebişle dolar)

çinçinde zübeyde hanıma gidicem canım yaa..doğumu özelde mi devlette mi düşünüyosun tatlım

Benim dogdugum yer orasi ya uygun vede iyi bir ozel hastane bulursam ozel hastanede diger turlu gatayi dusunuyorum bi arastirayimda hala gatada dogum devam ediomu..diger kadin dogum yerlerini dusunmuorm simdilik

Benim dogdugum yer orasi ya uygun vede iyi bir ozel hastane bulursam ozel hastanede diger turlu gatayi dusunuyorum bi arastirayimda hala gatada dogum devam ediomu..diger kadin dogum yerlerini dusunmuorm simdilik

kayınvalidemde orda yapmış doğumlarını :)
ben 9ekimde gittiğim zaman sorucam doktoruma ne kadar doğum diye..
evet evet gataya girebiliyoruz bi sıkıntı yok tatlım..

kayınvalidemde orda yapmış doğumlarını :)
ben 9ekimde gittiğim zaman sorucam doktoruma ne kadar doğum diye..
evet evet gataya girebiliyoruz bi sıkıntı yok tatlım..

Sor cnm haber ver bizede..artik hayirlisiyla bu telaslar saricak bizi..devlet olarak aklimda sadece gata var iyi devam etmesine sevindim..zekai tahirle etlik zubeyde ana baba gunu ve temiz degiller o yuzden bi aksilik olmszsa insallah oralari dusunmuyorum :26:

bende senin gibi düşünüyorum canım dediğin gibi çok kalabalık ve temiz değiller malesef..tabi ki haber veririm
bulantın ne alemde yemek yapabiliyomusun canım?

bende senin gibi düşünüyorum canım dediğin gibi çok kalabalık ve temiz değiller malesef..tabi ki haber veririm
bulantın ne alemde yemek yapabiliyomusun canım?

Cok sukur azaldi canim kusmuyorum bi sabahlari bulanti oluo bide cok egilip kalktikca midem agzima gelio..aksam yemek yapmaya o kdr takatim az oluoki sorma..yemek yaparkende arada gelio bulantim..bulantinin yerini bugunlerde halsizlik ve kirginlik aldi :26: ama cok sukur gecen haftalara gore daha iyiyim..senin rahat geciyo heralde hamilelik

bende dün sabah memlekete gittim akşama geldim o yüzden biraz tedirginim..inşallah bişey olmamıştır..bağda elimden geldiği kadaryla çlışmaya çalıştım..
sadece canım bişey yapmak istemiyo bişey yemek istemiyo ara ara bulantı oluyo ama çok şükr hiç kusma olmadı..

Memleketin yakin heralde oo oo bagda calisacak durumdaysan iyisindir iyi korkma cnm bebise bisi olmamistir Rabbim izin verdikcede hicbirsey olmaz.aman kusma olmasin berbat bisi ben hayatimda kusma nedir bilmiodum gordum zor geldi bana :26: anladim cnm gececek hayirlisuyla bu sıkıntılarda

valla sabah 2 saatte gittik ama dönerken uyuduk eşimle ben babam kullandı hiç bilmiyorum ne kadar sürdü kalabalıkmış yollar akşam..
çalışma dediysem yarım saat ayakta 15 dk oturdum sonra dolandım öyle bol bol ceviz elma yedim
yani çlışan değilde daha çok yiyiciydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…