Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım korkma bende panik oldum ama zaten doktor öyle olsa geç gel derdi
kan testi ile birlikte yorumlayacak nasıl olsa eh zaten hem düşük bir risk yaştan dolayı hemde genetikte yoksa hiç korkma ferah tut içini

yani ilkini patolojiye gönderdi doktorum temiz çıktı tatlım..Allah'ımmm hepimz güzel haberlerle gelelim inşallahhhh AMİNNNNNN

yani ilkini patolojiye gönderdi doktorum temiz çıktı tatlım..Allah'ımmm hepimz güzel haberlerle gelelim inşallahhhh AMİNNNNNN

aminnnnnnnnnnn canım valla insan cok buyuk stres yasıyor ya tez zamanda güzelce atlatalım inşallah hayırlı haberler ile
ilk ben verecegım sanırım ikili tarama testi haberini umarımda güzel şeyler yazarım

aminnnnnnnnnnn canım valla insan cok buyuk stres yasıyor ya tez zamanda güzelce atlatalım inşallah hayırlı haberler ile
ilk ben verecegım sanırım ikili tarama testi haberini umarımda güzel şeyler yazarım

ben önümüzdeki hafta salı günü falan gidicem sanırım sen ne zamn gideceksin?

slm kızlarrr ben geldim ama kimse yok heralde bende yarım kalan temizliğime devam ediyim bariii

slm kızçeler,

ctesi günü doktora gideceğim demiştim ya gittim. doktor çok ilgili (tabi biri de bana 120 tl bayılsa ben de ilgili olurum ) neyse önce konuştuk, durumlardan söz ettim bebek istiyoruz ama ben PCOS hastasıyım diye. şu ilaçları kullanıyorum vs.

sonra malum odaya geçtik. benim korkulu rüyam şu çatal denilen zımbırtıya oturmaktı fakat burda böyle bi olay yok. pantolon ve çamaşırın sağ bacağını çıkarım sedyeye yatıyosun doktor gelince de dizlerini kendine çekiyosun. dr da gelip yanına oturuyo yani kimse aşağıdan görmüyo seni. neyse muayene bitti aklımdaki soruları sordum. dedi ki sağlıklı yumurtan yok. bir de şeker hastası olma gibi riskim varmış. onun için ilaç verdi. regl olup bittikten sonra da kanal filmi çekilcek. acıyacak mı diye sordum adet sancısı gibi bi sancı çekeceksin o kadar dedi. eşimden spermiyogram istedi. o kadar. bi de benim hastam internete bakmıycak dedi. bilgi edinmek için bakacak ama yorumları okumayacak dedi. bi de bilse beni kk'da ne dedikodular yaptığımı

progestan kullanıyordum o çok ağır bi ilaç o, uyutur, uyuşturur, sarhoş eder seni dedi, başka ilaç verdi.

şimdi ilaçlarımı kullanıyorum bakalım bi-iki hafta içinde regl olurum. bitince kanal filmi çekilcek.

ve dediki yılbaşına kadar bu ilaçlarla hamile kalamadın ondan sonra uğraşıcam senle dedi.

güven veren bi yapısı var. ben bazı özeldeki doktorları da biliyorum, hiç takmıyo.

bi de ben 2008'den beri adet günlerimi tablo yapmıştım. tabloyu doktora verince, doktor eşime döndü dedi ki "ne düzenli çalışıyo bu kız yahu" dedi :)))

böyle yani. ne iyi ne kötü bekliycez sonuçları ondan sonra :)

doktorunla herşeyi konuşmana doktorundan memnun kalmana çok sevindim canım..
umarım doktorununda dediği gibi yılbaşına kadr dolur göbüşün..
hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

canım doktorunla bu şekilde konuşuo bilgi alabilmene sevindim...
bende gideceğim iyi bir doktora..
rahim filmi çekilen ayda genelde hamile kalınıyor..
filmi çekinir çekinmez hemen başla çalışmalara..
ben çok korkuyorumm ya o filmdennn:18::18::18:
cesaretimi toplayıp bende gideceğim..
benim kendi hastanemdeki doktor daha erken isyan saçmalamma kendi kenndini kurup durma dedi..
1 yıl olmazsa yaparız o testi senin daha 4 ay oldu dedi azarladı..sonra kıyamadı..2 ay daha dene..6 ayda olmazsa hem filmini çekelim hemde eşinide ben doktora yönlendircem dedi...
2 ay sonra bende çektircemmm:18::18::18:

Merhaba Arkadaşlar kendim hamile olmak için rabbime yalvarırken görümcemin hamile olduğunu öğrendim ağlıyorum bir yandan da kendime kızıyorum rabbim nasip etmiş hayırlısı olsun diyorum.

Merhaba Arkadaşlar kendim hamile olmak için rabbime yalvarırken görümcemin hamile olduğunu öğrendim ağlıyorum bir yandan da kendime kızıyorum rabbim nasip etmiş hayırlısı olsun diyorum.

sakın isyan etme..belki şuan görmek istemiyosun ama çok büyük bi sınavdasın..ben bebeğimi kaybettikten sonra eşimin teyzesinin gelininin hamile olduğunu öğrendim ağla ağla içim dışıma çıktı..ama kesinlikle isyan etmedim bol bol dua ettim ve şuan tekrar hamileyim..
ne kadardır deniyosunuz?yaşın kaç tatlım?

28 yaşındayım 3 aydır deniyoruz bu 3. ayım isyan etmiyorum ama göz yaşlarıma engel olamıyorum burada içimi dökmek istedimn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…