• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
28 yaşındayım 3 aydır deniyoruz bu 3. ayım isyan etmiyorum ama göz yaşlarıma engel olamıyorum burada içimi dökmek istedimn

ah be kuzumm 3 ay daha cok yeni bak bizlere senelerdir uğraşıyoruz ben 2 senedir deniyorum ama elde var sıfır sen şimdiden böyle yaparsan çok yıpranırsın relax ol biraz herseyin bi çözümü var artık kafana takma olurmu güzelim

hosbuldum tatlım sorma yaa evi bastan yarattım resmen:46::46::46::46:

mutfak dolaplar falan oyalıyo zaten bende biraz pimpirikliyim bi başlayınca kendimi kaptırıyorum çocuklu misafir gelip heryer battıysa gece bile temizliyorum valla komşularım umutsuz ev kadınlarından birisin diyolar :1::1::1::1::1::1::1:
sen napıyosun teyzesinin bitanesi napıyo:52::52::52:

Slm kizlqr yarin.doktordan sonuclari alip gostercem
dua edin.lutfen cok heyecanliyim umarim cok.muhim bisi
yoktur..

Kızlarr napıonusss ay resimi yüklicktim ama ugrasamadım telden yrn yuklerim eşimde mıkmıknalıo nazar deger die dedim bizim kızlar nazar etmez dua eder hıh :)

Kızlar iyi akşamlar.Ben hala adet olmadım ama testlerim de negatif...Kan testi yaptırmadım daha okulum var.Çarşamba randevu aldım.Öyle gergin bir bekleyişteyim ki umut etmeye ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.Şu anda mide bulantım var ama soğuk almışımdır belki.28-30 günde olan düzenli adetim bugün 32.günümdeyim.Umarım durup durup gelmez...Umutlandım bayağı:(

Kızlar iyi akşamlar.Ben hala adet olmadım ama testlerim de negatif...Kan testi yaptırmadım daha okulum var.Çarşamba randevu aldım.Öyle gergin bir bekleyişteyim ki umut etmeye ve hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.Şu anda mide bulantım var ama soğuk almışımdır belki.28-30 günde olan düzenli adetim bugün 32.günümdeyim.Umarım durup durup gelmez...Umutlandım bayağı:(

ins hamissindir cnm

ah be kuzumm 3 ay daha cok yeni bak bizlere senelerdir uğraşıyoruz ben 2 senedir deniyorum ama elde var sıfır sen şimdiden böyle yaparsan çok yıpranırsın relax ol biraz herseyin bi çözümü var artık kafana takma olurmu güzelim

Haklısın şimdiden hem eşimi hem kendimi yıprattım bu yola girince hep aynı şeyler yaşamıyor neden olmuyo neden diye 2 arkadaşımda aynı şeyi ikiside hamile rabbim bizede nasip etsin tez zamanda inşallah canım

kızlar cutem dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' YA MUBİD' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26:
:26::26:

kızlar cutem dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' YA MUBİD' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26:
:26::26:

Allahım şifa versin. cutemomun rahatsızlığı vardı galiba dimi. sanki öyle bişey hatırlıyorum:26:

Back
X