Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canım benim eşim olur daha erken zamanı vardır diyor takma sen kafana diyor ben adet olunca nasıl diyeceğim diye düşünüyorum o olur olur diyor gülümsüyor rahatmış gibi takmıyormuş gibi görünüyor onun da problem ettiğini görüp ben kafama takmıyım diye ama biliyorum her ay umutlandığını adetim gelince ilk yüzünün üzgün bir ifade alıp sonra gülümsediğini her şeyinin farkındayım psikolojik olarak bu bana belki iyi geliyor ama gerçek her zaman acıtsa da kandırmaz hiç olmazsa

kız aynı benim gibisin sende haaa küçüklüğüm felaketti eşiminkide öylee

bende öyleydim kız çok yaramazdım hele eşim annesi anlatıyo ne vukuatleri var neler çektirmiş ailesine hiç 5 sn bir yerde durmazmışben çok korkuyorum zaten çocuğum yaramaz olmasın ama akıllı olmaz bence çünkü iki delinin genlerini alacak mahvoldm desene

bende eşimde çok usluymuşuzz bizimki de tam zıttımız olursaaaa eyvaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :18::18::18::18:

hahhahahahha valla zeka küpü olurlar bizim çocuklar ben buna inanıyorum...yani saf olmayacakları kesinnn anası babası böyleyken

ooooo ağır ablaaaaa

hmmm aslında çok ciciyimdir ama micazım sertmiş
bana hiç görücü gelmedi yaa anneme derdim bana neden kimse gelmedi diye..annemde sağolsun tüm çıplaklığıyla cevap verirdi..
-şu surata kim gelsin diye

adet döngün ne kadar adetin ne kadar sürüyo bilememki :S
ama geçmiş gibi görünüyo..sen yinede olana kadar günleri değerlendir..

30 31 gün sürüyo canım 3 günde bire döneceğim :)) kızcan şimdi bana :))) şuan mesela afedersin siliyorum beyaz akıntım geliyor ama 10 gün var kendimi kandırmıcam bu sefer

canım benim seni çok iyi anlıyorum inş olur ama daha zamanı var demekki biz bol bol dua edelim bizim imtihanımızda demek buymuş iyi bir şekilde verelim sınavımızı biz çok takyoruz kafamıza..umarım en iyisi olur bizler için

hmmm aslında çok ciciyimdir ama micazım sertmiş
bana hiç görücü gelmedi yaa anneme derdim bana neden kimse gelmedi diye..annemde sağolsun tüm çıplaklığıyla cevap verirdi..
-şu surata kim gelsin diye

bende sert duruyorum ya herkes tırsardı benden
ama annenin lafı on numara yaaaaaaaaa

30 31 gün sürüyo canım 3 günde bire döneceğim :)) kızcan şimdi bana :))) şuan mesela afedersin siliyorum beyaz akıntım geliyor ama 10 gün var kendimi kandırmıcam bu sefer

valla sen bilirsin canm bişey diyemem..ben 2 seferdede nasıl hamile kaldığımı söyledim sana..ama benim değil senin tercihlerin önemli

hahhahahahha valla zeka küpü olurlar bizim çocuklar ben buna inanıyorum...yani saf olmayacakları kesinnn anası babası böyleyken

aynen kız zaten şimdiden belli bizim yaramazlar inat yapıp gelmiyorlar o inatsa bende inatım ha haaaa

bi ara ciddi ciddi üzülüyodum bi ara bana niye kimse gelmiyo diye
sağolsun çok açık sözlüdür annem
hehehehhe iyi güldüm kız sus yeter ağzım kapanmıyor çenem ağrıdı
aynen kız zaten şimdiden belli bizim yaramazlar inat yapıp gelmiyorlar o inatsa bende inatım ha haaaa

inadını yesinler kız seninnn
zamanı gelince o şeytanın bacağını kırarsın bu inadının hesabını bebişine sorarsınnn

valla sen bilirsin canm bişey diyemem..ben 2 seferdede nasıl hamile kaldığımı söyledim sana..ama benim değil senin tercihlerin önemli

senin dediğini dün yaptım canım sadece 20 dakika yattım sonra duşumu aldım yattım mışıl mışıl uyudum umarım en kısa zamanda inşallah bu ay bebişim benimledir inşallah eşimde öyle diyo bu ay oldu dio annem bebek kilotu almış bakalım

bende eşimde çok usluymuşuzz bizimki de tam zıttımız olursaaaa eyvaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :18::18::18::18:

valla benim anemde babamda çok sakin sessiz insanlar ama ben ve kardeşlerim çok fenayız hepimiz anneye babaya çekmedik:)senin çocuğuna da belli olmaz kız yaramazda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…