- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
gözün aydın sağlıkla al kucağına canım
bende de elti yok görümce var oda olmasaydı iyiydi şanslısın boşver
bende 3 ay oldu aynı senin gibiyim o kadar bunalıyorum ki insan 2 günde bir yapılan ilişkiden bile keyif almıyo artık hakkımızda hayırlısı bütün dualarım dileklerim bebek rabbim zamanını biliyor bize sabretmek düşüyor
işte biz kafayı takmasakta bilinç altımız takıyor biz düşünmesek rüyalardan yine kurtulamıyoruzzzzz
öyle deme kız bigün sana da nasip olur anne olmak hele bi zamanı gelsinde
oyyyy oyyyy oyyyy alındın mı sen hemen
selam kızlar ben her ay adet günüm gelince niye 10 kat daha heyecana kapılıyorum bıktım artık ve 10 kat daha duygusal oluyorum hiç bi şeyi akışına bırakamıyorum yardımcı olur musunuz bugün kaynanam bebeğim olursa diye ilk evlendiğim zaman bir kaç parça eşya almıştı sonra eltim hamile kaldı şimdi 5-6 aylık çocukları var o eşyaları buldum sinirlendim götürdüm hepsini ona verdim benim olmuyor nasılsa çocuğum sen kullan dedim artık bu sefer son bugün den itibaren bebeğe bebek istemeye düşünmeye dair ne varsa hayatımdan bütün düşünceleri çıkaracağım bebeğin b sini konuşmayacağım konu komsu sorarsa da ağızlarının payını vereceğim bıktım ümit etmekten kızlar her gün bir uğraş bulcam unutcammmmm
gözün aydın sağlıkla al kucağına canım
bende de elti yok görümce var oda olmasaydı iyiydi şanslısın boşver
bende 3 ay oldu aynı senin gibiyim o kadar bunalıyorum ki insan 2 günde bir yapılan ilişkiden bile keyif almıyo artık hakkımızda hayırlısı bütün dualarım dileklerim bebek rabbim zamanını biliyor bize sabretmek düşüyor
öyle deme kız bigün sana da nasip olur anne olmak hele bi zamanı gelsinde
oyyyy oyyyy oyyyy alındın mı sen hemen
canım daha 1 yıllık evliymişin niye bu kadar umutsuzsun.
hıııhhhhhh evet..benim hormonlarım tavan bilmiyomusun ki sen
canım benim bu kadar umutsuz olma rabbim daha iyisini biliyor demekki şuan kısmetimizde yok bebek...ben çok üzüldüm çok yıprandım ama sadece kendime zaarar verdim herşey beyinde bitiyor ben zaten vazgeçtim bebek düşüncesinden..inş hayırlısı olur hakkımızda bitnem ama üzülme lütfen
hormonlummm benimmmm yirim seni
1.5 yıllık canım kasım ayında korunmayı bırakmıştım o zamandan beri yok umut mumut boş iş ya ettim ettim de ne oldu umut edip hayal kırıklığı yaşıyorum tatlım onun yerine gerçekçi olacağım kendimi kandırıyorum tatlım sürekli artık böyle düşünüyorum
kız rüyamdaki çok usluydu şaşırdım valla yoksa anası deli babası deli kendi çocuğum olmasından şüphelendim ha haaa haaa
afiyet bal şeker löp löp et ossuunnn
görümce olmasını istemezdim zaten..o zaman k.p. beni bu kadar çok kayırmazdı..
yahu ben size çok kızıyorumbebek için değil eşinizle birlikte olmayı istediğiniz için birlikte olun
onunda zamanı var canım inanki benimde iki seneyi geçti ama inşallah birgün bende anne olacağım diyorum.çünkü rabbim kulunu sınar.eğer azimliyse bi şekilde duasını kabul eder.inşallah o duyguyu bizde tadacağız canım.
işte ancak düşüne düşüne kendimize zarar veriyoruz o yüzden polyannacılık oynamıycam canım gerçeği kabulleniyorum amin canım inş. hayırlısı olur dediğin gibi
aman sen yeme beni hıhhh
benim görümcem olmasına rağmen beni daha çok sever k.p :) canım benim yaa nolur beni anla dün akşam mesela o havaya giremiyorum sık olunca ya canım bişey sorucam ben 3 eylülde regl oldum şuanda benim bata 10 gün var yumurtlama zamanım geçti mi
yencek bi yerin mi varrr kupkurusunn iskelete deri geçirmiş gibiiiii...bide bana bakkk iskelete önce hva yastığı sarılmış snra deri kaplanmış gibiiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?