Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

görümce olmasını istemezdim zaten..o zaman k.p. beni bu kadar çok kayırmazdı..
yahu ben size çok kızıyorum bebek için değil eşinizle birlikte olmayı istediğiniz için birlikte olun

işte biz kafayı takmasakta bilinç altımız takıyor biz düşünmesek rüyalardan yine kurtulamıyoruzzzzz

canım benim bu kadar umutsuz olma rabbim daha iyisini biliyor demekki şuan kısmetimizde yok bebek...ben çok üzüldüm çok yıprandım ama sadece kendime zaarar verdim herşey beyinde bitiyor ben zaten vazgeçtim bebek düşüncesinden..inş hayırlısı olur hakkımızda bitnem ama üzülme lütfen

canım daha 1 yıllık evliymişin niye bu kadar umutsuzsun.

canım benim artık nerdeyse 1 yıl olacak ben artık ümit etmeyi felan bırakcam bıktım her ay umutlanıp umutlanıp o kırmızıları görmekten istemiyorum bebek felan artık olmuyorsa olmuyor demek ki infertilite var bende bunu kabullenip bununla yasıycam benim ilişkiyle ilgili sorunum yok çok şükür ama allah dilerim kimsenin kucağını boş bırakmaz en kısa zamanda isteyen herkese bebeğini verir artık baskları için dua edeceğim kendim için etmiycem

öyle deme kız bigün sana da nasip olur anne olmak hele bi zamanı gelsinde

oyyyy oyyyy oyyyy alındın mı sen hemen

kız rüyamdaki çok usluydu şaşırdım valla yoksa anası deli babası deli kendi çocuğum olmasından şüphelendim ha haaa haaa

ya kızlar yani hamile olanlAr göğüsleriniz ne zaman ağrımaya başladı ve normalde adet zamanı ağrırmıydı bide sorması ayıp akıntınız çokmuydu gününüz gelmeden...

canım daha 1 yıllık evliymişin niye bu kadar umutsuzsun.

1.5 yıllık canım kasım ayında korunmayı bırakmıştım o zamandan beri yok umut mumut boş iş ya ettim ettim de ne oldu umut edip hayal kırıklığı yaşıyorum tatlım onun yerine gerçekçi olacağım kendimi kandırıyorum tatlım sürekli artık böyle düşünüyorum

işte ancak düşüne düşüne kendimize zarar veriyoruz o yüzden polyannacılık oynamıycam canım gerçeği kabulleniyorum amin canım inş. hayırlısı olur dediğin gibi

onunda zamanı var canım inanki benimde iki seneyi geçti ama inşallah birgün bende anne olacağım diyorum.çünkü rabbim kulunu sınar.eğer azimliyse bi şekilde duasını kabul eder.inşallah o duyguyu bizde tadacağız canım.

görümce olmasını istemezdim zaten..o zaman k.p. beni bu kadar çok kayırmazdı..
yahu ben size çok kızıyorum bebek için değil eşinizle birlikte olmayı istediğiniz için birlikte olun

benim görümcem olmasına rağmen beni daha çok sever k.p :) canım benim yaa nolur beni anla dün akşam mesela o havaya giremiyorum sık olunca ya canım bişey sorucam ben 3 eylülde regl oldum şuanda benim bata 10 gün var yumurtlama zamanım geçti mi

inş. tadarsın canım ben olmayacağını kabullendim biliyorum olmayacağını artık ama iyi dileklerim ve dualarım herkes için

işte ancak düşüne düşüne kendimize zarar veriyoruz o yüzden polyannacılık oynamıycam canım gerçeği kabulleniyorum amin canım inş. hayırlısı olur dediğin gibi

kesinlike öyle tatlım yaa normaalde benim eşim çok rahat birisidir benim yüzümden onun huyu bile değişti niye olmadı bu ay falan demeye başladı gidelim doktor doktor gezelim falan dedi ben şaşırdım hiç demezdi böyle ama artık ikimizde bir kararaldık evde hiç bebek bahsi geçmeyecek olana kadar...

adet döngün ne kadar adetin ne kadar sürüyo bilememki :S
ama geçmiş gibi görünüyo..sen yinede olana kadar günleri değerlendir..

yencek bi yerin mi varrr kupkurusunn iskelete deri geçirmiş gibiiiii...bide bana bakkk iskelete önce hva yastığı sarılmış snra deri kaplanmış gibiiyimmm

allah seni ne yapmasın emiiiii kız nasıl gülüyorum biri görse deli sancak beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…