Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
size iyi sohbetler kuzularım ben çıkıyorum artık byyyy öptüm siziii

a.s cnm eltimde sana slm söylüyo biz hamur işi falan yapcaz ohhh midemiz bayram etsin
a.slm tatlım
benim oklavammm nerdeeeeeeeeeee çabuk bulun banaaaaaaaaaaaaaaaa

hehhehehe gaz hıııı o bebek olmasınnn
bilmem ki hiç ikizim olmadıııı tecrübesizim ben bacım

selam kızlar ben her ay adet günüm gelince niye 10 kat daha heyecana kapılıyorum bıktım artık ve 10 kat daha duygusal oluyorum hiç bi şeyi akışına bırakamıyorum yardımcı olur musunuz bugün kaynanam bebeğim olursa diye ilk evlendiğim zaman bir kaç parça eşya almıştı sonra eltim hamile kaldı şimdi 5-6 aylık çocukları var o eşyaları buldum sinirlendim götürdüm hepsini ona verdim benim olmuyor nasılsa çocuğum sen kullan dedim artık bu sefer son bugün den itibaren bebeğe bebek istemeye düşünmeye dair ne varsa hayatımdan bütün düşünceleri çıkaracağım bebeğin b sini konuşmayacağım konu komsu sorarsa da ağızlarının payını vereceğim bıktım ümit etmekten kızlar her gün bir uğraş bulcam unutcammmmm

ben şimdilik karı-yer modundayım

sen lahmacun yer konumdasın şuannn

size iyi sohbetler kuzularım ben çıkıyorum artık byyyy öptüm siziii
güle güle balım görüşürüz
ay inş canım benim yaa inan hiç aklımda yok bebek düşüncesi tamamen attım kafamdan oldu oldu olmadı canımız sağolsun:)

hah işte en temizi bu işte bende öyle yapıyorum

a.slm tatlım
benim oklavammm nerdeeeeeeeeeee çabuk bulun banaaaaaaaaaaaaaaaa

hehhehehe gaz hıııı o bebek olmasınnn
bilmem ki hiç ikizim olmadıııı tecrübesizim ben bacım

senin oklava yeni evinde bacım :)
ayyy ne bileyim bilemedim ki vallahi..
k.p. ikiz.. halamın kızları ikiz ananemin kardeşi ikiz..
ama bnim bildiğim ikiz geni babadan kıza geçer..

canım benim eltim de ikiz doğurdu onun da karnı çok şişti ama keseler görünüyordu olsaydı şimdiye görünürdü bence diğer kese

senin oklava yeni evinde bacım :)
ayyy ne bileyim bilemedim ki vallahi..
k.p. ikiz.. halamın kızları ikiz ananemin kardeşi ikiz..
ama bnim bildiğim ikiz geni babadan kıza geçer..

ucundan kıyısından belki bulaşmıştır kızzz

işte biz kafayı takmasakta bilinç altımız takıyor biz düşünmesek rüyalardan yine kurtulamıyoruzzzzz

gözün aydın sağlıkla al kucağına canım

bende ne elti ne görümce var :26::26:

bende de elti yok görümce var oda olmasaydı iyiydi şanslısın boşver

bende 3 ay oldu aynı senin gibiyim o kadar bunalıyorum ki insan 2 günde bir yapılan ilişkiden bile keyif almıyo artık hakkımızda hayırlısı bütün dualarım dileklerim bebek rabbim zamanını biliyor bize sabretmek düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…