a.slm tatlıma.s cnm eltimde sana slm söylüyo biz hamur işi falan yapcaz ohhh midemiz bayram etsin
yaa geçen yengelerimden bi tanesi dedi ikiz mi acaba karnın çok şiş dedi bende gaz o yenge gaz gaz dedim ama içime de bi kurt düştü..benim kontrole gittiiğimde minnacıkdı acaba ikiz olup görünmeme ihtimali varmıdırkine :S
hayırlara çıksın inşallahh
bak eşin doğru demiş öne oturulur mu hiç çok ayıp
size iyi sohbetler kuzularım ben çıkıyorum artık byyyy öptüm siziii
ohh eltülere bak:):
ben şimdilik karı-yer modundayım
güle güle balım görüşürüzsize iyi sohbetler kuzularım ben çıkıyorum artık byyyy öptüm siziii
ay inş canım benim yaa inan hiç aklımda yok bebek düşüncesi tamamen attım kafamdan oldu oldu olmadı canımız sağolsun:)
a.slm tatlım
benim oklavammm nerdeeeeeeeeeee çabuk bulun banaaaaaaaaaaaaaaaa
hehhehehe gaz hıııı o bebek olmasınnn
bilmem ki hiç ikizim olmadıııı tecrübesizim ben bacım
yaa geçen yengelerimden bi tanesi dedi ikiz mi acaba karnın çok şiş dedi bende gaz o yenge gaz gaz dedim ama içime de bi kurt düştü..benim kontrole gittiiğimde minnacıkdı acaba ikiz olup görünmeme ihtimali varmıdırkine :S
sen lahmacun yer konumdasın şuannn
güle güle balım görüşürüz
hah işte en temizi bu işte bende öyle yapıyorum
senin oklava yeni evinde bacım :)
ayyy ne bileyim bilemedim ki vallahi..
k.p. ikiz.. halamın kızları ikiz ananemin kardeşi ikiz..
ama bnim bildiğim ikiz geni babadan kıza geçer..
sen lahmacun yer konumdasın şuannn
güle güle balım görüşürüz
hah işte en temizi bu işte bende öyle yapıyorum
ayyy evet biraz fazla uyumuşumta rüyamda beniö oğlum var kucağımda 4 aylık falan eşimle bir yere gideceğiz ben arabanın ön koltuğuna biniyorum eşim bana kızıyor kucağında bebek var arkaya geç falan diyo:)çok tatlıydı ama
canım benim eltim de ikiz doğurdu onun da karnı çok şişti ama keseler görünüyordu olsaydı şimdiye görünürdü bence diğer kese
Kızlar selamlar,
38s'cim ben de hamileyim canım, listeye beni de eklee :) Ayrıca uzun süredir bekleyen arkadaşlara bazı tavsiyelerim olacak.
1-Arkadaşlar ben daha önce hemen hamile kalmış olmama rağmen 8 aydır gebe kalamıyordum. Hormon tetkiklerim yapılınca guatr olduğum ortaya çıktı. TSH hormonum çok düşüktü, dahiliyeciye gittim bana ilaç verdi ve TSH hormonumun normal seviyeye geldiği ilk ay hemen hamile kaldım. Tavsiyem siz de henüz yaptırmadıysanız hemen hormon testlerinizi yaptırın.
2- Daha önce bir kaybım olmuştu, bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu. Hangi doktora gittiysem ilk çocuklarda böyle şeyler olabilir tekrar hamile kaldığınızda düşük olcak diye bir şey yok dediler. Sadece bu son gittiğim doktor bana bir gen testi yaptırdı ve pıhtılaşma problemim olduğu ortaya çıktı. Eğer diğer doktorları dinleseydim yine bebeğim düşecekti. Size tavsiyem düşük yaşadıysanız pıhtı probleminiz var mı kesin araştırın.
Böyle işte dostlar, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizim gibi beklemeyenler bizim derdimizden anlamaz. Ümidinizi kesmeyin ama boş boş da durmayın olur mu? Doktora gidin mutlaka. Hepinize kucak dolusu sevgiler...
bende ne elti ne görümce var :26::26:
selam kızlar ben her ay adet günüm gelince niye 10 kat daha heyecana kapılıyorum bıktım artık ve 10 kat daha duygusal oluyorum hiç bi şeyi akışına bırakamıyorum yardımcı olur musunuz bugün kaynanam bebeğim olursa diye ilk evlendiğim zaman bir kaç parça eşya almıştı sonra eltim hamile kaldı şimdi 5-6 aylık çocukları var o eşyaları buldum sinirlendim götürdüm hepsini ona verdim benim olmuyor nasılsa çocuğum sen kullan dedim artık bu sefer son bugün den itibaren bebeğe bebek istemeye düşünmeye dair ne varsa hayatımdan bütün düşünceleri çıkaracağım bebeğin b sini konuşmayacağım konu komsu sorarsa da ağızlarının payını vereceğim bıktım ümit etmekten kızlar her gün bir uğraş bulcam unutcammmmm
ucundan kıyısından belki bulaşmıştır kızzz
olmazmısenin eltin yokmu cnm yoksa Allah sanada versin öptüm cnm byy
ayy kurt düşürdüler işte içime ne bilim ki ben :)
öyle deme kız bigün sana da nasip olur anne olmak hele bi zamanı gelsindeaynen canım benim ben anca rüyada görürüm bebişi
aşk olsun yahuu yemicem bi daha hıhhhhh
bende ne elti ne görümce var :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?