- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
valla benimde ayaklarım üşüyor bugün çorap giymeye üşeniyorum
pc başında yenmez kahvaltı
benm ayağımda kalın bi çorap + patik var
ama şuan beni görsen pc başında nasıl kahvaltı yapıldığını görürdün ciicim
çok eğlenceli oluyo sizle kahvaltı yapmak
kuzucum sonuçların gayet normal hiç takılma artık.. değerlerinin maşallahı var
valla kuzum ben hep ilk idrarla yaptım..ne kadar geçti adetin :S
bende giymeye üşeniyorum valla
ne bileyim ben buraya bakarak yiyemiyorum hiç bişey iki saatte bitiyor resmen tabağımdaki
yaptım canım zaten 3-5 damla idrar yapabildim çünkü az önce yapmıştım ayıptır söylemesi ve bol da su içmiştim:)Negatif çıktı yine.Bu kadar erken çoğunda çıkmıyor.Dönemin 34.günü...Ben yine de umutluyum:)))))))
olabilir tatlım neden olmasınayy bencedeee
çok sevindirikk oldumm..
valla sılamm ben soğan suyunun faydasını gördüm gibi geliyor banaa
giy kuzum giy üşütme ayaklarını gaz olur sonra..
işteeeee benim bitti bile kahvaltım :)
olabilir tatlım neden olmasın
şimdi kola ve cips aldım bende öyle keyif yapıyorum pc başında
ben onlardan yiyemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzum belkide geç döllenme falan olmuştur..
en sağlıklısı yarını beklemek olacak sanırım
ama sen içini ferah tutacaksın anlaştık mı
ben senin yerine de yerim kiiii
Tamam fazla merak etmemeye çalışacağım.Bir de doktor yarın gel sonuçlara bakalım dedi.Ben sabah randevusuz gitsem olur mu ta saat 13 de randevu var,beklemek istemiyorum...
Günaydın herkeseiş yerinin yoğunluğundan giremedim kaç gündür, okulumda açıldı, zor giriyorum foruma artık yumurtlama günümdeydim iki gündür iyi değerlendirdik gibi bakalım bat'ım 7-8 Ekim, dua etmeye başladım sizler naptınız, var mı yeni hamişimiz?
verdiğin kan tahlilinin sonuçları ertes, gün öğlen çıkar diye biliyorum canım..bendede öyle olmuştu..
hatta ben ertesi gün öğlen gitmiştim sistemde arıza var yarın sabah geln demişlerdi sabaha kadar ölüp ölüp dirilmiştim :)
Canım ben kadın doğuma gittim ve sabah çok erken verdim kanı.Bugün 11 de 12 de çıkar en geç 2 dediler yani...Ben uzak olduğumdan gidemeyeceğim o kadar
Canım ben kadın doğuma gittim ve sabah çok erken verdim kanı.Bugün 11 de 12 de çıkar en geç 2 dediler yani...Ben uzak olduğumdan gidemeyeceğim o kadar
Kızlaaarrr
Bugün kan versem hormon değerlerim için sağlıklı sonuçlar almış olur muyum adetim biteli 2 gün oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?