bende de çok gaz var ama çıkartabiliyorum çok şükürr
evet teyzesi büyüdü büyüdü ellerinden öpmeye gelecek yakında
kontol 8 ekimde çok meraklanıyorum minikim ne kadar büyüdü acaba ?
günaydın arkadaşlarrrr.Doktordan şimdi geldim.Kan testi yaptık ama sonuçlar 2 de çıkar dediler ben de o saate kadar orada bekleyemem dedim.Hastane bize biraz uzak.Doktor da yarın gel bakalım değerlere dedi.Ben de yarına kadar merak eder bekleyemem şimdi bakın dedim.Alttan baktı;rahim duvarın kalınlaşmış dedi.Hamilelik olabiliir ama henüz burada görünen bir şey yok dedi.Sağ tarafta 2 mm kist oluşmuş dedi.Korktum ben de...Neden korkuyorsun korkacak bir şey yok her kadında olur bu dedi.Çok küçük,büyükse önemli dedi.Sol tarafında çok gaz var bir şey görünmüyor dedi.Yani yarını bekleyeceğim.Yorumlarınızı bekliyorum kızlaaaaarrr:)
maşallahhh menüye bayıldımmmtamam tamam kalkıyorum şimdi biraz cevz peynir ekmek süt alıp geliyorum hemen pc başına hahahhahahaha
yahuu üşüyorummm bennnnellerimm buz tutttu...kocam gelsede ısıtsaaa
ya kızlar benm bulantılar geçti gibi sabahları artık eskisi gibi çok yoğun olmuyo :S
maşallahhh menüye bayıldımmmkız güzel bi sofra kurda yesene adam akıllı bişeyler beni getirtme orayaaaa
ben geleyimmm arkadaşım öperim ısınırsın
yook artık hastaneye kocan gelecek seni ısıtıckşal gibi bişey falan yokmu bebişin omzuna alsan şöyle
tatlım o zamana kadar evde bi test yapsan olmaz mı yahu :S
maşallahhh menüye bayıldımmmkız güzel bi sofra kurda yesene adam akıllı bişeyler beni getirtme orayaaaa
ben geleyimmm arkadaşım öperim ısınırsın
canım benımde eskisi kadar degıl az az oluyor bişey istemiyor canım arada hafif olup gecıyor
sanada sormustum ya gecen gün bir sıkıntı yoktur korkma doktor zaten aynı şekilde ilerlemez diyor 3.ayda kesilen cok fazla kişi var kuzum
canım hayırlısı olsun valla ben ümitliyim inşallah bu ay olmustur 2 ye bisey kalmadı ya cok heyecanlı
gaz eger varsa hamişlerde cok oluyor ornegın ben :))))
rabbim tez zmanda versin bebişi göbişe inşallah aminnnnnnnnnnnnnnn :)
ayy yavrummm benimmm sağolll
kız fenamı olurdu gelse yaniiii şalımı aldım anacım içim üşüyor benim..
kan kaybediyorum normal yaneeee
yaptım canım ama negatif çıkıyor.bir tane daha var evde şimdi yapayım diyorum ama ilk idrar değil olur mu?
merhaba canım ay inşallah hamilesindir yaa.. gazının olması dikkatimi çekti..hamilelerde gaz çoğalır
valla kuzum ben hep ilk idrarla yaptım..ne kadar geçti adetin :S
4-5 gün geçti...Düzenlidir yani normalde
valla benimde ayaklarım üşüyor bugün çorap giymeye üşeniyorumayy yavrummm benimmm sağolll
kız fenamı olurdu gelse yaniiii şalımı aldım anacım içim üşüyor benim..
kan kaybediyorum normal yaneeee
yaa nesi kötü bu menünün :S
hemen idrar testi yapsana kuzum...eğer rahim kalınlaşmışsa zaten idrara geçmiştir...
o zaman ilk idrar olmasa bile çıkar herhalde tatlım..diğer idrar testini ne zaman yapmıştın peki :S
tatlım dün sonuçlarım çıktı benim..her değerim normale inmiş artık..bunlar normal değilmi tatlım..pko denildiği zaman lh ım fsh dan yüksekti benim hemde 9 lardaydı..
TSH:1
PROLAKTİN:12,95
FSH:6,84
LH:4,61
ESTRADİOL: 42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?