Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende de çok gaz var ama çıkartabiliyorum çok şükürr
evet teyzesi büyüdü büyüdü ellerinden öpmeye gelecek yakında
kontol 8 ekimde çok meraklanıyorum minikim ne kadar büyüdü acaba ?

emin ol kocaman olmustur 10.haftada falan oluyorsun tahminimce benimde 10 ekimde ikili tarama testi var
sanada doktor 2 hafta sonra falan tarama testi günü verir :)
boyunu posunu söyler artık fasülyenin yaa maşallah kuzularımıza :)

canım hayırlısı olsun valla ben ümitliyim inşallah bu ay olmustur 2 ye bisey kalmadı ya cok heyecanlı
gaz eger varsa hamişlerde cok oluyor ornegın ben :))))
rabbim tez zmanda versin bebişi göbişe inşallah aminnnnnnnnnnnnnnn :)

tamam tamam kalkıyorum şimdi biraz cevz peynir ekmek süt alıp geliyorum hemen pc başına hahahhahahaha
maşallahhh menüye bayıldımmm kız güzel bi sofra kurda yesene adam akıllı bişeyler beni getirtme orayaaaa
yahuu üşüyorummm bennnn ellerimm buz tutttu...kocam gelsede ısıtsaaa

ben geleyimmm arkadaşım öperim ısınırsın

ya kızlar benm bulantılar geçti gibi sabahları artık eskisi gibi çok yoğun olmuyo :S

canım benımde eskisi kadar degıl az az oluyor bişey istemiyor canım arada hafif olup gecıyor
sanada sormustum ya gecen gün bir sıkıntı yoktur korkma doktor zaten aynı şekilde ilerlemez diyor 3.ayda kesilen cok fazla kişi var kuzum

maşallahhh menüye bayıldımmm kız güzel bi sofra kurda yesene adam akıllı bişeyler beni getirtme orayaaaa

ben geleyimmm arkadaşım öperim ısınırsın

ayy yavrummm benimmm sağolll

yook artık hastaneye kocan gelecek seni ısıtıck şal gibi bişey falan yokmu bebişin omzuna alsan şöyle

kız fenamı olurdu gelse yaniiii şalımı aldım anacım içim üşüyor benim..
kan kaybediyorum normal yaneeee

hımmm ayy ne bileyim o kadar yoğun yaşayıp birden durunca korktum açıkcası..

canım ben de umutlandım bayağı ama hastane bize uzak maalesef yarını bekleyeceğim

tatlım dün sonuçlarım çıktı benim..her değerim normale inmiş artık..bunlar normal değilmi tatlım..pko denildiği zaman lh ım fsh dan yüksekti benim hemde 9 lardaydı..

TSH:1
PROLAKTİN:12,95
FSH:6,84
LH:4,61
ESTRADİOL: 42

kuzucum sonuçların gayet normal hiç takılma artık.. değerlerinin maşallahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…