Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende de çok gaz var ama çıkartabiliyorum çok şükürr
evet teyzesi büyüdü büyüdü ellerinden öpmeye gelecek yakında
kontol 8 ekimde çok meraklanıyorum minikim ne kadar büyüdü acaba ?

gözlerim, bütün hücrelerim belirti arıyo ama yokkkk delirecem yok
bi kirpikler karışır, bi ağrı olur, bi pıt pıt atar, bir sızlama olur şöyle tatlı tatlı ama yokkkk yok yok
belirti istiyorum

valla benim kirpiklerim gayet normaldi valla hiç birbirlerine girmediler :)
bak böyle belirti ararsan bütün belirtileri yaşarsın ve hamile olmadığını öğrendiğin zaman dünya başına yıkılmış gibi hissedersin..
ben bu hamilelğimde en önemli gnde birlikte olmadık ama ona rağmen tutunmuş bebeğim bana..

günaydın arkadaşlarrrr.Doktordan şimdi geldim.Kan testi yaptık ama sonuçlar 2 de çıkar dediler ben de o saate kadar orada bekleyemem dedim.Hastane bize biraz uzak.Doktor da yarın gel bakalım değerlere dedi.Ben de yarına kadar merak eder bekleyemem şimdi bakın dedim.Alttan baktı;rahim duvarın kalınlaşmış dedi.Hamilelik olabiliir ama henüz burada görünen bir şey yok dedi.Sağ tarafta 2 mm kist oluşmuş dedi.Korktum ben de...Neden korkuyorsun korkacak bir şey yok her kadında olur bu dedi.Çok küçük,büyükse önemli dedi.Sol tarafında çok gaz var bir şey görünmüyor dedi.Yani yarını bekleyeceğim.Yorumlarınızı bekliyorum kızlaaaaarrr:)

doğru söylüyosun, ama ilk defa bu ay dikkat ederek planlayarak takvime uyduk. oyüzden biraz umutlanmıştım. hayırlısı tabi. Allah nezaman ol derse ozaman olacak bizim isteğiğimiz ancak hayırlısını istemek olur.

geçen ay mesela hiç bi beklentim yoktu, çünkü takvime uymamıştık hiç. reglim ilk defa 1hafta gecikti, noluyo dedim. sonra regl oldum.

şimdi takvimim de şaştı. bakalım bu ay neler olacak

tahminnn ettim zatennn kalk bakim çabuk o pc nin önünden
bebeğin acıkmışşşşş ağlıyorrr içerdeeee anasııı hala oturuyorrrrr

tamam tamam kalkıyorum şimdi biraz cevz peynir ekmek süt alıp geliyorum hemen pc başına hahahhahahaha

canım benm hakkında ne zaman hayırlısysa o zaman o göbüşün hayırlı sağlıklı evlatla dolar inşallah..

tatlım o zamana kadar evde bi test yapsan olmaz mı yahu :S

yahuu üşüyorummm bennnn ellerimm buz tutttu...kocam gelsede ısıtsaaa

merhaba canım ay inşallah hamilesindir yaa.. gazının olması dikkatimi çekti..hamilelerde gaz çoğalır

hemen idrar testi yapsana kuzum...eğer rahim kalınlaşmışsa zaten idrara geçmiştir...

canım Allah hakkında hayırlısını versin
senin bat nezaman bi de adet döngün kaç gün?
kendime pay çıkarıcam da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…