gaz sancısı kuzum beni mahvetti ilk defa böyle oldum karnım ve gögüslerim birdi hahahaha :)) ama şimdi iyiyiz şükür :)
sen nasılsın ooyy bebişin büyümüüüüüüüüüüüüüüüüüşşş :)))
kontrole ne kadar kaldı :)
sılaaaaaaaaaa nerdesin bakıyım sen gelmişsin görünmüyosun
gözlerim, bütün hücrelerim belirti arıyo ama yokkkk delirecem yok
bi kirpikler karışır, bi ağrı olur, bi pıt pıt atar, bir sızlama olur şöyle tatlı tatlı ama yokkkk yok yok
belirti istiyorum
günaydın kuzucum kahvaltımı yapıp öyle geleyim die bişey yazmadım
günaydın güzellikk :) haa tamam o zaman izin verdim kahvaltı yapabilirsin afiyet olsun sana teyzesiiii :)
bana izin veren o fındığını yerim seninnn bennn yaptım bebeğim sen yedin mi bakim bişeyler
ımmmm şeyyyy keemm kümmm :S yok yemedim daha yaa
valla benim kirpiklerim gayet normaldi valla hiç birbirlerine girmediler :)
bak böyle belirti ararsan bütün belirtileri yaşarsın ve hamile olmadığını öğrendiğin zaman dünya başına yıkılmış gibi hissedersin..
ben bu hamilelğimde en önemli gnde birlikte olmadık ama ona rağmen tutunmuş bebeğim bana..
tahminnn ettim zatennn kalk bakim çabuk o pc nin önünden
bebeğin acıkmışşşşş ağlıyorrr içerdeeee anasııı hala oturuyorrrrr
doğru söylüyosun, ama ilk defa bu ay dikkat ederek planlayarak takvime uyduk. oyüzden biraz umutlanmıştım. hayırlısı tabi. Allah nezaman ol derse ozaman olacak bizim isteğiğimiz ancak hayırlısını istemek olur.
geçen ay mesela hiç bi beklentim yoktu, çünkü takvime uymamıştık hiç. reglim ilk defa 1hafta gecikti, noluyo dedim. sonra regl oldum.
şimdi takvimim de şaştı. bakalım bu ay neler olacak
günaydın arkadaşlarrrr.Doktordan şimdi geldim.Kan testi yaptık ama sonuçlar 2 de çıkar dediler ben de o saate kadar orada bekleyemem dedim.Hastane bize biraz uzak.Doktor da yarın gel bakalım değerlere dedi.Ben de yarına kadar merak eder bekleyemem şimdi bakın dedim.Alttan baktı;rahim duvarın kalınlaşmış dedi.Hamilelik olabiliir ama henüz burada görünen bir şey yok dedi.Sağ tarafta 2 mm kist oluşmuş dedi.Korktum ben de...Neden korkuyorsun korkacak bir şey yok her kadında olur bu dedi.Çok küçük,büyükse önemli dedi.Sol tarafında çok gaz var bir şey görünmüyor dedi.Yani yarını bekleyeceğim.Yorumlarınızı bekliyorum kızlaaaaarrr:)
günaydın arkadaşlarrrr.Doktordan şimdi geldim.Kan testi yaptık ama sonuçlar 2 de çıkar dediler ben de o saate kadar orada bekleyemem dedim.Hastane bize biraz uzak.Doktor da yarın gel bakalım değerlere dedi.Ben de yarına kadar merak eder bekleyemem şimdi bakın dedim.Alttan baktı;rahim duvarın kalınlaşmış dedi.Hamilelik olabiliir ama henüz burada görünen bir şey yok dedi.Sağ tarafta 2 mm kist oluşmuş dedi.Korktum ben de...Neden korkuyorsun korkacak bir şey yok her kadında olur bu dedi.Çok küçük,büyükse önemli dedi.Sol tarafında çok gaz var bir şey görünmüyor dedi.Yani yarını bekleyeceğim.Yorumlarınızı bekliyorum kızlaaaaarrr:)
canım benm hakkında ne zaman hayırlısysa o zaman o göbüşün hayırlı sağlıklı evlatla dolar inşallah..
Gunaydın kızlar varmı yeni hamiş
yahuu üşüyorummm bennnnellerimm buz tutttu...kocam gelsede ısıtsaaa
canım Allah hakkında hayırlısını versingünaydın arkadaşlarrrr.Doktordan şimdi geldim.Kan testi yaptık ama sonuçlar 2 de çıkar dediler ben de o saate kadar orada bekleyemem dedim.Hastane bize biraz uzak.Doktor da yarın gel bakalım değerlere dedi.Ben de yarına kadar merak eder bekleyemem şimdi bakın dedim.Alttan baktı;rahim duvarın kalınlaşmış dedi.Hamilelik olabiliir ama henüz burada görünen bir şey yok dedi.Sağ tarafta 2 mm kist oluşmuş dedi.Korktum ben de...Neden korkuyorsun korkacak bir şey yok her kadında olur bu dedi.Çok küçük,büyükse önemli dedi.Sol tarafında çok gaz var bir şey görünmüyor dedi.Yani yarını bekleyeceğim.Yorumlarınızı bekliyorum kızlaaaaarrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?