- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
2-3 gundur kıpırtılar var sanırım hareketlenmeye basladıı pzts gunude ayrıntılıya gırıcez merak edıorum keyfıme gelınce mutlulukla endıse korku arası sarıo benıı
yaaa evett ben bunu facede dün paylaştımm çok güzel değilmi...bence çokda doğru yaniii...
Herkese günaydın ben bişey soracam kızlar benim sat' 9 Eylül, yumurtlama tarihim 23 ü olmuyor mu? Yumurtlama gününde de yapışkan bir akıntı olmalı diyordu okuduğum yerlerde, 23 nde yoktu bu bugün 27 si bugün var acaa geç mi yumurtladım? Bilgisi olan var mı?
Kimse bilmiyor demek :26:kırmızılar gelmezse anlarız artık
Geldim benhalilari bugun yikamaya veriyorum sonunda pislik icindek i halilardan kurtuluyorm bu arada benim suyla hic aram yok ne olacak boyle bu kadar onemli zamanda da icemezsem:18:
hoşgeldin canım bende vericem ama şu kurban bayramını atlayım diyorum ama kararsızım..bide camları sildiricem..
aaaa neden içmiyosun suyu bebeğim yaaa benm her dk yanımda 1.5lt lik şişeyle geziyorum bi yere gideceğim zamanda alıyorum yanıma valla..
cumartesi bursada kına var..bizim araba az yaktığı için bizim arabayı alıp gidecek k.p.
pazarda benm doğum günüm..arabamız var ama yok cinnet geçiricem az kaldı
Haftaya camlari annecime sildiririm zaten bayram gelio bayram temizligide cikmis olur aradanAgzimin tadi yok suyuda icince midem bulanio..masallah valla sana zaten senin hamileligin sukur rahat gecio kiz kiz dion ama oglusun olacak senin icime dogdu
Hadi ya dogum gununmu Allah butun aksilikler ozel gunlerde cikar zaten insallah gonlune gore gecer..bizimde onumuzdeki ay evlilik yildonumu ondan bi ay sonrada benim dogum gunum benden bi hafta sonrada esimin d.g bole ustuste olunca esimin hic kutlayasi gelmioumarim bizdede bi aksilik cikm a z ben cok onemsiorum bugunleri
ben anneme sildiremem zaten bel fıtığı var ve göğüs ameliyatı geçirdi mart ayında hala ağrılarım var diyo..
bizim kurbanda düğün var o yüzden bayram temizliği olmayacak bende..ayy çok şükür rahat geçiyo canım ama 2 gündür baş dönmesi başladı bendede geçen zor attım kendimi kanepeye düşüp bayılacaktım..yaaa kız olsun kız
oooo sizinkide peşpeşe hakikaten
ya kuzum bak pazartesi benim babam bizim arabayı aldı ş.dışına gitti ama kendi arabasını bize verdi..arabasızlık çekmedik yani..eşimin kardeşi ve erkek kuzeni var onlar küçük arabayı alır bizede transit kalır kesin :S
bıktım artık yemin ederim bıktım hamile kaldığımdan beri stres sıkıntı çekiyorum :S
bende çok önemsiyorum ve bu yüzden hep bi aksilik çıkıyo
Hmm gecmis olsun cnm Rabbim ailelerimize saglik sihhat versin basimizdan eksik etmesin..bizdede kurbandan sonra dugun var gorumcem evleniyo..benim basdonmesi 4 5. Haftalarda oldu sonra yerini bulantiya derken kusmaya biraktisimdi azaldi sukur benimde bu hafta kaynana urfaya gidio kizinin evini temizlemeye kocasini diger kizini bana birakio bu halde nasil is yapacak demio dusuncesiz moruklar..benim surdan suraya evimi temizlemeye gelmedi o kdr kotu oldugum gunlerde taaa urfaya kizinin yeni evibi temiZLemeye gidio
Yok kuzum bu erkek aileleri dusuncesiz oluo onlarin stresini biz cekioruz mslesef takms sen insallah istedigin gibi gecer o gun bababndan filan alirsiniz sizde arabayi
çok sağol canım amiiinnn..hımm senin evin temiz olması lazım canım hakklısın..diğer kızı çok mu küçük sana yardım etsin eşine söyle ben iyi değilim de eşinden de yardım iste..gerekirse hafif yemekler yap..ne kadar kalacaklar sende...
ahhhh ahhhh bunların btün modelleri aynı bitanem..
dün benimki aradı arkadaşı kızı gelecekmiş benide görmek istemiş kızı işte sende gel dedi..gelirken gözleme al dedi..
bende anlattım pek ii değilim böyle böyle oldu dün dedm..haaa gelemiceksen söyle başımın çaresine bakayım dedi..
demedi ki baban bnm arkadaşı alack senide alsın gözlemeci zaten bizim caddede babana söylersin seni alır gözlemecide iner alır sonra biner gelirsiniz demedi..
ne kadar babamda alsa insan alırken ister istemez çekiniyo..ne olursa olsun emanet araba..dün salağın bri küt diye önümüze çıktı az daha kaza yapıyoduk..araba emanet olunca hem kendimi hem arabayı düşünüyorum valla..
Ahh ahh biz ilgi alaka beklerken bunlarin boyle yapmasi insani deli edio...biz altli ustlu oturuoruz zaten cnm bende kalmicaklar ama 3 ogun yemek bende olacak kizi 18 yasinda ama yemekten anlamio toplamayi filan ona yaptircam sabah babasinada kahvaltiyi o hazirlasin ben 6 7 de kalkipta esime bile kahvalti hazirlayamiorm bi cay koysun zeytin peynir kiysun yanina yeter ogrensin banane..ben oglen dukkana yemek yollucam aksama ayriyetten yapicam ..dun yemek yaptim yemegi yedikten sonra solemesi ayip cikardim mutfakta bisiyle ugrasinca bole oluyorum..edime zaten soledim sabah kahvaltiyi kalk hazirla dukkanada surekli yemek isteme halimi goruosun die..1 hafta yok kaynana insallah bian once gecer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?