Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canm hayırlı cumalarr..AMİİİİİİN AMİİİİİN inşallah :)

günaydın tatlımm prenses diyince ay bende erken gitti belli mi oldu 2li testten sonra dedim ihihi heyecan yaptım yahu
haydi bakalım valla bizimkiler büyüdüüüü inanamıyorum ben hala
cok korkuyorum bende tarama testini yrn doktora soracagım kan tahlili idrar vs vericem o arada da sorayım dıyorum eger 10+4 erkense 12+1 de gideceğim bakalım yarına ne olacak :)

muayene ücreti hariç mi 95 :S adiler yaa nasıl faydalanacaklarını şaşırıyolar haa..bu ay çok sıkışığız özelde yaptıramıcam ben :2::2:

Toplamda 95 tl canim..anladim can i m sen ne guzel bu hafta ogrenicen..benim taa diger hafta..kimbilir ne dicek doktor..:26:

12+1 bence gayet makul bi hafta canım..14. haftaya kadar yolu varmış..10+4 bana biraz erken gibi geldi ama doktorlardan daha iyi bilemem elbette

Toplamda 95 tl canim..anladim can i m sen ne guzel bu hafta ogrenicen..benim taa diger hafta..kimbilir ne dicek doktor..:26:

ya aslında bana göre o 30tl yi almaları bile saçma zaten özelde uzun süreli muayane ediyolar nolmuş yani fazldan bi ense bi baş pop uzunluğnu ölçseler..bizleri yolunacak kaz gibi görmelerine uyuz oluyorum yemin ederim..

Oyle malesef napalim yapacak bisi yok onlarda hstaneyi ticaret sekline donusturmus bi kurum degismez hic bi sekilde

12+1 bence gayet makul bi hafta canım..14. haftaya kadar yolu varmış..10+4 bana biraz erken gibi geldi ama doktorlardan daha iyi bilemem elbette

aynen işte doktor belki daha uzun sandı diye oyle cagırmıs da olabilir erken gitmenin bi alemi yok tatil dönüşü beklerim zaten cabuk gecer tatil olunca :)

aynen işte doktor belki daha uzun sandı diye oyle cagırmıs da olabilir erken gitmenin bi alemi yok tatil dönüşü beklerim zaten cabuk gecer tatil olunca :)

hmmmm olabilir canım..
ben mecbur 11+1den sonra hangi gün müsait olursam gidicem çnkü 12+4 de özeldeki kendi doktoruma gdicem maddiyattan sıkıntılıyız bu aralar özelde 60lira dediler bana..142 lira tutuyo toplam..o yüzden mecbur devlete gidicem..

günaydın kızlar.ben çok kötüyüm dün kan testi yaptırdım 0 çıktı.bi kaç gün var adete.hemde kist çıktı 3.5 cm.yıkıldım resmen.artık ne yapacam ne edecem bilmiyorum.klomeni 2. kullanışım ama öbüründede kist yapmıştı.

ben bir doktoruma daışayım bakayım...
sezeryan olursa falan zor giderim kuzum..

günaydın canım..kendini yıpratma kuzucum hakkında herşeyin hayırlısı olsun..

ayy çok güzell duygulandımm ama bennn

cok duygulandım amaaa babamı annemı cok ozledım cok zorlanıyorum zaten buaraa agladımm bak amaaa:2::2: tunaydınn nasılsınızzz

eşime okudum dün bunu..eminim şuan daha fazla kız olmasını istiyodur bebişimizin..

Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.

İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.

Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.

Kız çocukları her zaman çok özeldir.

hmmm eşinde haklı sende haklısın bitanem..biz iyiyiz sen nasılsın bakayım bebişinle

2-3 gundur kıpırtılar var sanırım hareketlenmeye basladıı pzts gunude ayrıntılıya gırıcez merak edıorum keyfıme gelınce mutlulukla endıse korku arası sarıo benıı

yaaa evett ben bunu facede dün paylaştımm çok güzel değilmi...bence çokda doğru yaniii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…