- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
selam kızlar
reglime 1 hafta kaldı. geri sayım başladı:) bikaç gün sonra idrar testi yapsam erken mi olur:44:
nasıl geççek günleeerrrrrrrrrrrr
ayy yavrum bi kaç gün dışardan yemek istesinler nolmuş yani nereleri eksilir..ayy çok sinirleniyorum böyle olunca..seni neden düşünmüyo dicem ama hiç biri düşünmüyo ki bizimkiler düşünsün..
günaydın kızlar.ben çok kötüyüm dün kan testi yaptırdım 0 çıktı.bi kaç gün var adete.hemde kist çıktı 3.5 cm.yıkıldım resmen.artık ne yapacam ne edecem bilmiyorum.klomeni 2. kullanışım ama öbüründede kist yapmıştı.
tatlım işine karışmak istemem ama bence yanlış yapıyosun..düşünüp kendini strese sokarsan hamile değilsen bile reglin gecikir..
Sorma benimki zaten ailesine c o k duskun az once paylastin ya kapiyi kiz acmis annesine babasina die ben onu okurken guldumm kiz gibi esim var asla o japiyi kapali tutmaz onlara ölür daha iyibu islerin kizi erkegi olmuo malesef benim kaynana tam kendine gore yetistirmis
hmmmm sağolsun yaa kendine oğul mu köle mi yetiştiriyo belli değil..ALLAH'IIIIIMMMMMMM biz böyle kaynana değil kayınvalide olalaım çocuklarmıza gelinlerimzie damatlarımıza hayatlarını zindan etmeyelim NOLLLLURRRRRRRRRRRRRRR
biliyorum ama, engel olamıyorum kendime
tamam düşünmicem diyorum. başka işlere veriyorum kendimi sonra bi belirti hissediyorum kendimde, acaba var mıdır bebek diye düşünürken buluyorum kendimi:)
Insallahh.biz bilincli insanlariz onlar gibi cahil degiliz duygularimiza kapilipta insallah mahvetmeyiz hayatlarini ozellikle erkek anlari bunu yapio nefret ediorum onlardan
Tünaydın kızlar rüyamda sapsarı limon yiyordum ama tatlıydı çok hoştu:))
Herşey gayet açık ve net!!!
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,
“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
“Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.
Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”
“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…
“O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.
Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.
Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç
yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk… :))))))))))))))))))))
Bu hikayeyi her okudugumda kaynsnam gelir aklima..Iste benim kaynana ayni bundan neyse kizida evlenio gorecez bklm gerci ovunup gezer..gecenlerde kizi gelin evinin camlarini silmis damat napmis dedim oda yerleri silmis dio..bizim kocayada aman o anlamaz aman o kadin isi erkege yaptirilirmi dio neyse Allah buyuk deyip Rabbime havale ediorm
Ya arkadaslar kizimda sezeryanla olmustu
Hamilelikte karinda gerilme oluyormu resmen cildiracak gibiyim ya??? Sanki vucudum cekiliyor
Birde sinirlerince kasiklarim agriyor offf bunlar ilk defa basima geliyor
tünaydn canım hoşgeldin..Allah Allah hayırdır inşallah..
bende gerçekte yemek yiyemediğim içn rüyalarımda yemekler görüyorum hep
Hoş buldum canım benim valla ben çok yiyorum yemek bi de yetmedi rüyamda yiyorum:))
aaaaaaaayyyyyyyyyy antenlerim çıkıyo valla
Allah'tan benim kocam bana yardm ediyo kaynamamada diyorum hayat müşterek yapamıyorum senin evinde yapmadıysa kıskanma hiç bana kıyamıyo diyorum rahatlıyorum
Ay kıyamam ben sana canım kendini zorlama fazla az az ye ama sık yedün k.v. patatesli muska mantısı yaptı o kadar açım ki tabağımı doldurdum..ama bitiremedim yarısını belki daha azını yemişimdir..
Bende yaptiriorm canim ailesi olmasa agzima bakio canim kocam ama ailesi girince isin icine aramiz bozuluoben hic solemem kaynanama o 18lik kizi baslar once aaa abim is yapio die dalga gecer esiminde zoruna gider diyemez ki sana noluo karima yardm etmicemde kime edicem diemez..iste bole yetistirmis kaynana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?