- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Ay kıyamam ben sana canım kendini zorlama fazla az az ye ama sık ye
bende görümce yok çok şükür kaynımda benm destekçim valla sağolsun :)
ahhh bu bebiş aahhhh bi alayım kucağıma poposunu ısırıcam sıpanın..hiç bişey yedirmiyo anasına edepsiz
Hayırlı cumalar canım valla unutmuştum birazdan okuyacağım:)hayırlı cumalar kızlar bugün ki duamızı yapmayı unutmuyoruz dimi:13::13::13::13:
desert06rose düğünde giyeceğin elbise hazır mı
Kızlarrrrr.Bu sabah sonucu aldım.beta hcg 0,3 çıktı...Sağ kasıkta 20 mm kist,sol tarafta gazdan dolayı tespit yapılamadı diyor.Sol yumurtalığımda hiçbir şey göremedi.Benim sol yumurtalığımda zaten bir şeyler oluyor,fena ağrı var ve doktor göremediği halde bana adet söktürücü verdi.Burada daha önce okuduğum kadarıyla kullanmam yanlış.Çok kötü bir gün geçirdim.Hala ağrılarım var adet olmadım ve geçen aylarda ultrasonda ne kist vardı ne bir şey ve adetlerim de çok düzenlidir.Ne yapmamı önerirsiniz.Adetim 4 gün geçti.Sizce ihtimalim var mı yoksa adet söktürücü kullanmalı mıyım?((
canım üzülme kist kendiliğinden yok oluyor zaten klomenin yen etkisini hepimiz yaşadık sonuçta ve ilacın prospektüsünde de yazıyor basit kist yapar diye doktorunu dinle olmazsa aşılamayı düşünebilirsin ama üzülme sıkıntı yaptıkça yumurtaların daha çok etkileniyor ben inanıyorum senden güzel haberler gelecek sadece zamanı var...
yüreğine ağzına sağlık birtanemmm...Allah kabul etisinn inşşş:26::26:kızlar ben listedeki arkadaşlarıma meryem suresini okudum inş rabbim kabul eder..
yüreğine ağzına sağlık birtanemmm...Allah kabul etisinn inşşş:26::26:
kimsecikler yokmuuuuuuuuuuuu :)
Ben buradayım canım:)
ayyy iyi bari napıyosun bakıyım :)
Ya ben yine enfeksiyon kaptım sabahtan beri kaşı kaşı öldüm off off ben ne zaman kurtulacağım bu illetten(
Ah ah bir bilsem ki bir bilsem valla artık hayattan soğudum dün gece ağla ağla öldüm acıdanaaaaa tühh bebeğim yaa niye böyle oluyo ki:S vücut bu kadar sık tekrarlar mı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?