Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı cumalar kızlar bugün ki duamızı yapmayı unutmuyoruz dimi:13::13::13::13:

Canım benm de sağda kist 5cm.benim de çok düzenlidir.ilk defa oldu bende de.senle aynı şeyleri yaşıyorum.kist oluştuğunda adetin sökülmesi zorlaşıyor.önceki ayda az gelen adetin sökülmesi için hap kullanmak gerekiyor.kullanman neden yanlış gebelik ihtimalini mi düşünüyorsun?ağrıların bacaklarına sırtına vuruyordur muhtemelen ağrılı bir dönem geçireceksin bana sorarsan bi doktora daha git garantile hapını da kullan kistin dökülsün ki kuzumuz gelsin

canım ya inan çok kötüyüm dünden beri hiçbişey yapasım yok hayattan soğudum sanki.zaten bi yumurtam oluyo oda kist oluyo.millet hemen hamile kalır anlayamıyorum ya.zaten dünden beri aşılama düşünüyorum.çünkü klomene güvenmiyorum artık ama sağolasın canım ya çok moral verdin.inşallah o gün gelecek bigün...

kızlar ben listedeki arkadaşlarıma meryem suresini okudum inş rabbim kabul eder..

kızlar ya mesai saatlerim değişti giremiyorum hepinize selam öpüyorumm inş bugün duamızı okur yazarım.

kızlar bugun yıne pek yoktum ama dua okuyan arkadaslarımızın agzına yuregıne saglık dilerim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bebiş tez zamanda
miğdem yine fena hiçbişi yiyemiyorum corba salata yedim oglen sabah ayran
aksama ise ne yıcem bilmiyorum ıspanak var ama canım agzıma bsy surmek ıstmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…