Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende son 5 eylülde adet oldum ilk kez bu ay denemeye başladık.şuan bile dayanamayıp test aldım ama negatif çıktı şimdiden belli olurmu ki..inşallah bende hamileyimdir ço istiyorumm

Günaydınlaaar biz geldik nasılsınız hatunlar.?
Ben kocamın aklına uyup gece köye durum yemeye gittiğim için hiç iyi değilim

desene bebeğine mangal gönderdin.çıkar çıkmaz kebap isteyecek kuzucuk

ayyy yok kuzum mangal değil..eşim yufka ekmekle dürüm yemek için kalk köye gidelim dedi..ve araba değişikliği için önce annemlere gittik misafir varmış annemlerde içeri girip bi merhaba dedik..sonra asıl davetli olduğumuz yere eşimin teyzesinin oğluna gittik :)
çay içiyoduk ki eşimin teyzesi oğlunu aradı napıyosunuz diye benimki koltuktan fırladı kalkın köye teyzeme gidiyoruz dürüm yemeye dedi saat 10da yola düştük

İnş canım benim sağol ya hamilelik tetikler mi bu rahatsızlığı

canım benm ilk gebeliğimde olmuştu.ilk defa gebelikte tanıştım enfeksiyonla.baya tetikler.rahim yolları bunun için uygun hale geliyor.ilaç dışında bi tedavisi yok gibi.bol bol su içmen lazım.sıvı tüket giderek kaybolur

abooowww ekmek yemek için nerelere gitmişsinizkarnını hamurla doldurma sonra kilo vermek istersin veremezsin.bebeğe de pek katkısı yok karbonhidratıneşin tüm yesin sen yarım ye sık yegebe gebe maşalllah kuzunun görmediği akraba kalmadı doğunca herkesi tanıyacak

hhahhahaah valla yaaa amca teyze dayı gördü..amaaaa önümüzdeki hafta bi düğün ve ondan 2 hafta sonra bi düğün daha :) asıl o zaman bütün akrabalarla tanışacak eee hem düğün hem bayram olunca
valla eşim herhalde 1.5 2 bütün yufka yedi ben sadece ucundan sadece yufka yedim sevmem çünkü bn o cere peynirini acı gelir
bende yaş ceviz yedim

hiç yabancılık çekmeyecek bebeğin
yaş ceviz en iyisi bulantılar ne durumda var mı hala baş dönmesi

Adetime 2gün kaldı acaba sebep bu mu diye sordum şimdi kremle falan geçîiştiriyorum inş geçer..sen nasılsın bu arada:)

Adetime 2gün kaldı acaba sebep bu mu diye sordum şimdi kremle falan geçîiştiriyorum inş geçer..sen nasılsın bu arada:)

beraberiz bu ay desene.aynı gün olabiliriz seninlebenim gebeliğimi ilk öğrendiğimde enfeksiyonum olduğunu da öğrenmştim.genelde beraber gelişiyor.ümit vermeyeyim sana tabi.beklemen lazım.benm ovulasyon da gebelik de negatif bu ay gelecek bekliyorum.28.günüm
sağ ol canım ben de adet beklyorum bugün geleceği yok yarın ya da pazartesi gelir senle aynı olacak yanikistim var benim ağrılı geçer bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…