Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sevindimm canımmm bebişlerin ikizmişş maşallahhh
ikizzzz anası naber..
faceden kaç defa sordum ama cvp yazmadın banaaa kırıldım sanaa akrilimmm...

aaaa ne zaman sordun kıssss. ben görmedim ki amaaa. gruptanmı sordun özeldenmi gelmedi bana mesaj falan. yoksa cevap vermezmiyim canım aşkolsun canım biraz zorluyo yaaa. bugün daha iyiyim yaaa. hafta sonu baya kötü oldum.inşallah olmaz bi daha
sen napıyosun bakim. ders nasıl gidiyo başladınmı çalışmaya

Günaydın kızlar benim bat 'a 1 hafta var psikolojik mi anlamadım ama mide bulantım var sabahtan beri, çok hafif göğüs uçlarım acıyor ama ilk denememiz, bu kadar çabuk belirti hissedilir mi ki?

bebişlerin ikizmiymiş çok güzel yaa sağlıkla kucağına alırsın inş cnm

Günaydın kızlar benim bat 'a 1 hafta var psikolojik mi anlamadım ama mide bulantım var sabahtan beri, çok hafif göğüs uçlarım acıyor ama ilk denememiz, bu kadar çabuk belirti hissedilir mi ki?

psikolojik olabilir canım banada çok olurdu her ay mide bulantısı halsizlik göğüs şişmesi ve acıması daha neler neler kendimi takip eder dururdum umutlanır sonrada üzülürdüm artık umursamıyorum benim batada bir hafta var hiçte belirti yok takip edende yok:44::44::44:

mide bulantısı çok erken ama gögs agrıların belirti olabilir... panik yapma gerkirse hiç düşünmemeye çalış canım benim... umarım bebegin göbüşündedir

Çok kaptırmamak lazım tabi ki, bende eşime bahsetmiyorum o ümitlenir çünkü bat ı bekleyip görelim artık çok isteyince insan vücudunun her değişikliğini dikkate alıyor işte

Çok kaptırmamak lazım tabi ki, bende eşime bahsetmiyorum o ümitlenir çünkü bat ı bekleyip görelim artık çok isteyince insan vücudunun her değişikliğini dikkate alıyor işte

evt cnm bi belirti hissetmek bile haz veriyo insana arayıp duruyoruz değişiklikleri inş hamilesindir bebişin gelir sevindirir seni

Ayın 7 si canım, eşimin doğum günü de 10 Ekim :) bebiş olursa hediyem o olcak bakalım artık

aaa benimkide 7 si cnm bakalım kırmızılar önce hangimizi ziyaret edicek ikimizede gelmez inşallahhh
hediye olarak bebek bu fikre bayıldım inş dilediğin gibi olur tatlım

kızlar yaa karnım açken bilgisayarda çok takılınca çok fena midem bulanıyo sizede oluyomu hamilelik şüphesi falan değil her zaman oluyo bana mide bulantısından nefret ediyorum
midem çok hassas benim ota çöpe herşeye bulanır bıktım valla hamile kalsam çok çekicem eminim

Canım ya belli olmaz bazıları hamileyken hiç yaşamıyor bulantıları falan, normalde öyle olabilirsin inşaallah hamiş olunca rahat geçirirsin o günleri senle beraber beklicez hadi bakalım hayırlısı, inş. Göbişimizdedir bebişler bu ay çok çalıştık verimli geçti bizim için o yüzden umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…