Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neeeeeeeeeee ikiz miiii
oleyyyyyyyyyyyyy çok sevindim :) hayırlı olsun canım benimmm

ya kızlar bendeki bu baş dönmesi normal mi yaa sonradan sonraya çıktı başta bu kadar sık değildi :S

grupta yazdım kuzum....citesi 2 kere yazdım ama görmedin sanırım..
nese önemli değil bebişim..
aman kuzum dikkat et kendine..sakın ağır işler ani harektler falan yapma..
sanırım seninkiler tem yumurta ikizi olacak..ayyy birbirinin aynısı tıpkısı olacakşarrrr

neeeeeeeeeee ikiz miiii
oleyyyyyyyyyyyyy çok sevindim :) hayırlı olsun canım benimmm

Evet akril ikiz konularına yazarken rastladım bende, maşallah akrilimiz ikiz anası olacak :)

sağolun canlarım. ikiz olunca herşeyde iki katı oluyo. halsizlikten ölüyorum resmen. kolumu kaldırmaya mecalim yok. inşallah geçer hemen

neeeee prenses miiiiiiiii heeyyoooo senin kızı ben alıcam oğluma

kesin bişey değil bebişim biz öyle hissediyoruzzz :)
ama yarın ikili taramaya gidicem öğrenebilirizz cinsiyetinii diyolar :)
ben öyle hemencik vermem kızımı
sen nerdesin bakıyım özledim heee

kesin bişey değil bebişim biz öyle hissediyoruzzz :)
ama yarın ikili taramaya gidicem öğrenebilirizz cinsiyetinii diyolar :)
ben öyle hemencik vermem kızımı
sen nerdesin bakıyım özledim heee

anacım biz memlekete taşınıyoruz işte bu geçiş süreci epey uzadı inşallah bir haftaya kadar dönücem aranıza...ikilideki serbest hcgye göre bakarız bakalım ne çıkıcak....

anacım biz memlekete taşınıyoruz işte bu geçiş süreci epey uzadı inşallah bir haftaya kadar dönücem aranıza...ikilideki serbest hcgye göre bakarız bakalım ne çıkıcak....

hımmm hayırlısı olsun bakalım kuzum..sonucu hemen alıyomuyuz?alıyosak yarın hemen yazarım sizde değerlendirirsiniz artık teyzeleri

selam kızlaar topiğinizi gördüm daldım, ama baktım burda herkes hamileee, ama ben değilimm

selam kızlaar topiğinizi gördüm daldım, ama baktım burda herkes hamileee, ama ben değilimm

herkes bu topiğe hamile kalmak ümidiyle girdi canım ve çok şükür teker teker hamile kaldı bir çoğumuz...hamile kalan her arkadaş diğerleri için dua ede ede full hamiş olucaz inşallah gel bakalım sen de topiğimize hoş geldin aramıza umarım senin için de uğur olur burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…