- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Slm kızlar nasılsınız topiğe ugramadım kaç gündür keyifler nasıl
selam canım iyiyim ben sen nasılsın :)
evet canım hamileyim rabbim kısmet ederse küçük bi bebeğim olucak inşallahhh
en yakın zamanda sana da , isteyen herkese nasip etsin rabbimmm.
iyi canım ne olsun ya monoton sıradan bi gün içerisindeyimgebelik nasıl gidiyo bakalım
nasıl gitsin valla evdeyim hep sürekli halsizim :S benim hayatımda monoton yani sıkma canını :)
Slm kıZlar nasılsınız ben bu sabah adet oldum hayırlısı artık önümüzdeki aylara kaldı umutlarım...
hayırlısı olsun canım sıkma sen o tatlı canını diğr aya olcak inşallah
Slm kıZlar nasılsınız ben bu sabah adet oldum hayırlısı artık önümüzdeki aylara kaldı umutlarım...
bikaç gün aradan sonra yine burdayım
huuuu kızlarr nerdesiniz kimsecikler yok
benim bat 7 ekimde bekliyoz hiç bi belirti yok bu ay olmaz zaten yumurtlama günlerini değerlendiriyim dedim ama eşim cenaze dolayısıyla memlekete gitti günümüz geçti bidahaki aya klomen başlıcam inş olur bebişim gelir
merhaba canım benm bi bilgim yok fakat çektiren arkadaşlar var..
eğer kendini sıkarsan ağrı oluyomuş rahat olursan seni çok fazla zorlamıyomuş..
hakkında hayırlısı olsun inşallah
bende bu sabahhh adet oldummevet dediğin gibi diğer aya kısmetseee . yarında doktora giidicem sen gidiyor musun?
İnş canım gelir bebişlerimiz bekletmeden bizleri ben bu ay yumurtlama testini deneyeceğim çünkü ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum
canım ya inan çok kötüyüm dünden beri hiçbişey yapasım yok hayattan soğudum sanki.zaten bi yumurtam oluyo oda kist oluyo.millet hemen hamile kalır anlayamıyorum ya.zaten dünden beri aşılama düşünüyorum.çünkü klomene güvenmiyorum artık ama sağolasın canım ya çok moral verdin.inşallah o gün gelecek bigün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?