Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım hamileyim rabbim kısmet ederse küçük bi bebeğim olucak inşallahhh
en yakın zamanda sana da , isteyen herkese nasip etsin rabbimmm.

aman rabbim nazarlardan korusun minik meleğini ekim annelerinden ayrılan çok olmuştu ama şimdi bakıyorum maşallah hepsi teker teker bebiş sahibi oluyor inşallah sıra bigünde bize gelir.. canım kendine dikkat et valla okadar sevindimki sanki kendim hamile kalmış gibi inşallah sağ salim sağlıkla gelir bebeğin.. amin canım inşallah nasip eder bizlerede tez zamanda

Slm kıZlar nasılsınız ben bu sabah adet oldum hayırlısı artık önümüzdeki aylara kaldı umutlarım...

bikaç gün aradan sonra yine burdayım

huuuu kızlarr nerdesiniz kimsecikler yok

benim bat 7 ekimde bekliyoz hiç bi belirti yok bu ay olmaz zaten yumurtlama günlerini değerlendiriyim dedim ama eşim cenaze dolayısıyla memlekete gitti günümüz geçti bidahaki aya klomen başlıcam inş olur bebişim gelir

Son düzenleme:

İnş canım gelir bebişlerimiz bekletmeden bizleri ben bu ay yumurtlama testini deneyeceğim çünkü ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum

slm nasılsınız kızlar annem geldı ıkı hafta cabuk gectı sabaha karsı ıkıde gıttıler ev bombos oldu ne kadar uzuldum

merhaba canım benm bi bilgim yok fakat çektiren arkadaşlar var..
eğer kendini sıkarsan ağrı oluyomuş rahat olursan seni çok fazla zorlamıyomuş..
hakkında hayırlısı olsun inşallah

teşekkür ederim canım:)) bugün hastalandımmm yarın doktora gidicem bitincede sanırım bu rahim filmini çektirmem gerekecek.
Allah hepimizin yardımcısı olsunn yaaa. herşeyin hayırlısı .....

bende bu sabahhh adet oldumm evet dediğin gibi diğer aya kısmetseee . yarında doktora giidicem sen gidiyor musun?

Gittim doktora sorun yok bir kaç ay daha deneyin dedi gönderdi.şimdi ovulasyon testi aldım adetim bitince başlayacağım inş çünkü ben ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum istersen sen de deneyenilirsin canım artık doktor yüZü görmekten çok sıkıldım İnan ki oluruma bıraktım artık...

İnş canım gelir bebişlerimiz bekletmeden bizleri ben bu ay yumurtlama testini deneyeceğim çünkü ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum

Aslında bende bilmiyorum cnm batımdan hesaplamaya çalışıyorum belirti falan hissettigimden değil yani bende test alsam iyi olur aslında emin olurum

Herkes nerde yaa hickimse yok yalnız kaldım :-(

zehracım bende hep millet ilk aydan hamile kalıyor dedim hatta eltim ben gelin geldikten sonra senede 1 hamile kaldı hep karşıma geçti korunuyorduk ama oldu dedi sen bu düşüncelerden sıyrıl lütfen bende çok bekledim biliyorsun en son laf söz kesilsin diye beklemek yerine başka yöntemlere başvurdum yoksa kafayı yiyordum o yüzden seni o kadar iyi anlıyorum ki lütfen kendini üzme Rabbim hayırlı tez vakitte sana da verecek ben inanıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…