herkes bu topiğe hamile kalmak ümidiyle girdi canım ve çok şükür teker teker hamile kaldı bir çoğumuz...hamile kalan her arkadaş diğerleri için dua ede ede full hamiş olucaz inşallah gel bakalım sen de topiğimize hoş geldin aramıza umarım senin için de uğur olur burası
selam kızlaar topiğinizi gördüm daldım, ama baktım burda herkes hamileee, ama ben değilimm
selam canım hoşgeldin aramıza :) ahhh ahhh burda herkes umutla duayla bekliyo göbüşlerinin dolmasını..seninde en kısa zamanda hayırlısıyla dolar inşallah göbüşün..
hoşbuldum tatlımammmiin inşallah,maşallah yine de çoğunuz hamişsiniz... var mı bi sırrı neler yaptınız, bu benim 3. ayım ve bat 8 ekim, sanki bu ay var bişeler gibi ama her şey belirti gibi geliyor, bilmiyorummm
hoşbuldum tatlımammmiin inşallah,maşallah yine de çoğunuz hamişsiniz... var mı bi sırrı neler yaptınız, bu benim 3. ayım ve bat 8 ekim, sanki bu ay var bişeler gibi ama her şey belirti gibi geliyor, bilmiyorummm
aklıma geliycanım benden sana tavsiye sakın kendinde belirti arama belirti ararsın bütün belirtileri yaşarsın ama psikolojik olabilir ve çok üzülürsün..
rahat ol bebişi hamişliği düşünme..ben iki hamileliğimde amaann bu ay kesin olmadı dedim ve hamile kaldım
3. denemesi mi 4. denemesi miydi neydi akrilciğimiz yoğun bi çalışma olmadan ikiz tutturdugaza getirmek gibi olsun
3. denemesi mi 4. denemesi miydi neydi akrilciğimiz yoğun bi çalışma olmadan ikiz tutturdugaza getirmek gibi olsun
o ben oluyorumevet canım belirti arama. kısmet ne zamansa o zaman geliyo bebişin. ben beklemediğim anda ve iki tane geldi
o ben oluyorumevet canım belirti arama. kısmet ne zamansa o zaman geliyo bebişin. ben beklemediğim anda ve iki tane geldi
Aslında bende bilmiyorum cnm batımdan hesaplamaya çalışıyorum belirti falan hissettigimden değil yani bende test alsam iyi olur aslında emin olurum
anaaaa yine kimse yok herkesinmi işi var yaaa yalnız kaldık şurda
Canım benm de sağda kist 5cm.benim de çok düzenlidir.ilk defa oldu bende de.senle aynı şeyleri yaşıyorum.kist oluştuğunda adetin sökülmesi zorlaşıyor.önceki ayda az gelen adetin sökülmesi için hap kullanmak gerekiyor.kullanman neden yanlış gebelik ihtimalini mi düşünüyorsun?ağrıların bacaklarına sırtına vuruyordur muhtemelen ağrılı bir dönem geçireceksin bana sorarsan bi doktora daha git garantile hapını da kullan kistin dökülsün ki kuzumuz gelsin
Canım ben ilaç kullanmak istemedim zaten tam 1 hafta sonra da adetim geldi.Şimdi doktora gittim.Üstten ultrasonla baktı -bu başka doktor- bir şey göremedi.Rahim kalınlaşması da şu anda yok dedi.Adetle sökülmüştür.s ile başlayan klomen muadili bir ilaç verdi.6 gün kullan 4 gün sonra gel dedi.Zaman kaybetmeyelim dedi.Şimdi çarşambaya başlayacağım inşallah.Ama ilacın içinde 10 tane var.eczane günde 2 tane dedi.Bir de ecanede s ile başlayan ilaç bitmiş adını hatırlayamıyorum onlar da klomen verdiler.Şimdi ben 1 mi 2 mi kullanacağım bilemiyorum
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?