Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
soğan suyu mu ne işe yarıyor acaba..

canım benim kistim oluştu bu ay klomen yüzünden dr hap falan vermedi bende kistimi atsın diye içiyorum.ayrıca iltihaba iyi geliyor ve adet düzensizliğine..

canım benim kistim oluştu bu ay klomen yüzünden dr hap falan vermedi bende kistimi atsın diye içiyorum.ayrıca iltihaba iyi geliyor ve adet düzensizliğine..

yaaa...
canım bana da verirmisin tarifini..benim yarın regl olmam lazım..hamilelik olmadığını düşünüyorum ..çünkü regl belirtilerim yoğun..ben de iltihap var..tutmaz bence..ne yapmalıyım tarifini verirmisin..

Amin canım aminn... Rabbim kimseyi evlat kokusuyla sınamasın zor çok zor... İsteyen herkeze saglıklı bebekler nasip etsin

evet gerçekten çok zormuş böyle zor olacağını bilmezdim

canım adetten sonra başlıyosun zaten bide adete yakın kesinlikle hiçbişey deneme Allah korusun.2 bardak klorsuz suyu kaynatıyosun yemeklik beyaz soğanı dörde böl içine at . 5dk ağzı kapalı kaynat.sonra ılıyınca iç.günde 2 kere aç karna

3 yıllık evliyim ama 2 seneyi geçkin istiyoruz.hiç gebelik olmadı

peki daha önce eşin sperm testi filan verdi mi canım? bunları bi arastırsaydın :26: biz de 1 yıldır düşünüyoruz gebelik olmadıgı için doktora gittim bende sorun yoktu ovilasyon testlerine abandım ondan da bi fayda göremedim en son artık eşim spermiyogram testi verdi eşimde sperm azlıgı oldugunu öğrendik normal yolla bebegimizin olmayacagını öğrendik ve şuan tüp bebek tedavisine basladık inş. bebegime bu sekilde sahip olurum

rabbim inşallah nasib eder sana anneliği.eşimde sorun yok ben pko luyum

rabbim inşallah nasib eder sana anneliği.eşimde sorun yok ben pko luyum

Rabbim fazla bekletmez inşallah canım .. hiç korkma pkolular normal yollla çok rahat gebe kalıyolarmış.. ben 1 sene çok arastırma yaptım çok sey öğrendim.. pkolu ikiz bebekleri olanları biliyorum .. rabbim hepimize nasip etsin

ben hamileliğimin ilk anından beri demir ilacı kan sulandırıcı ve progestan kullanıorm.
bende olağanüstü bi etkisi olmadı beni rahatsız edicek

amin canım ya.tabi öyle zor bi hastalık değil ama beklemek zor

amin canım ya.tabi öyle zor bi hastalık değil ama beklemek zor

evet beklemek gerçkten çok zor.. şuan tedavinin verdiği stres ve merak beni öldürecek çok merak ediyorum.:18:. her gün kullandıgım iğneler ilaçlar bi yana inşallah sağlıkla bebegime kavusurum

evet beklemek gerçkten çok zor.. şuan tedavinin verdiği stres ve merak beni öldürecek çok merak ediyorum.:18:. her gün kullandıgım iğneler ilaçlar bi yana inşallah sağlıkla bebegime kavusurum

canım aslında stres yapmasak herşey ne kadar kolay olacak ya ama bi becerebilsek.inan sürekli düşünmekten un unutkanlık başladı artık bende

canım aslında stres yapmasak herşey ne kadar kolay olacak ya ama bi becerebilsek.inan sürekli düşünmekten un unutkanlık başladı artık bende

çok haklısın canım ya.. bende çok unutkan oldum her yönden yıpranıyoruz herşeye ona yorar olmustum ben bi ara en ufk karın agrısı bebek belirtisi sanıyodum.. ahh bebeklerimiz bizi bekletmese çok iyi olcak

çok haklısın canım ya.. bende çok unutkan oldum her yönden yıpranıyoruz herşeye ona yorar olmustum ben bi ara en ufk karın agrısı bebek belirtisi sanıyodum.. ahh bebeklerimiz bizi bekletmese çok iyi olcak

buda bizim sınavımız canım napalım.derdide veren rabbimiz bizi böyle deniyo.sonuçta bizi unutmuyo.böyle teselli ediyorum kendimi.zamanı gelince sevinen biz olacaz inşallahh :))

buda bizim sınavımız canım napalım.derdide veren rabbimiz bizi böyle deniyo.sonuçta bizi unutmuyo.böyle teselli ediyorum kendimi.zamanı gelince sevinen biz olacaz inşallahh :))

kesinlikle kuzum.. inşallah bir gün bizde anne olucaz allahın izniyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…