selamunaleykum kıslarr.bugün itibariyle soğan suyuna başlamış bulunmaktayım9. günüm inşallah atarım bu kistide yerine bebişkom gelir inşallah
a.s canım.. hakkında hayırlı olsun canım bi an önce bebegine kavusursun inşalllah..
soğan suyu mu ne işe yarıyor acaba..
amin canım inşallah.rabbim kimseyi aratmasın
canım benim kistim oluştu bu ay klomen yüzündendr hap falan vermedi bende kistimi atsın diye içiyorum.ayrıca iltihaba iyi geliyor ve adet düzensizliğine..
Amin canım aminn... Rabbim kimseyi evlat kokusuyla sınamasın zor çok zor... İsteyen herkeze saglıklı bebekler nasip etsin
yaaa...
canım bana da verirmisin tarifini..benim yarın regl olmam lazım..hamilelik olmadığını düşünüyorum ..çünkü regl belirtilerim yoğun..ben de iltihap var..tutmaz bence..ne yapmalıyım tarifini verirmisin..
evet gerçekten çok zormuş böyle zor olacağını bilmezdim
Ne zmandır bebek için çalışmalar var canım ?
3 yıllık evliyim ama 2 seneyi geçkin istiyoruz.hiç gebelik olmadı
peki daha önce eşin sperm testi filan verdi mi canım? bunları bi arastırsaydın :26: biz de 1 yıldır düşünüyoruz gebelik olmadıgı için doktora gittim bende sorun yoktu ovilasyon testlerine abandım ondan da bi fayda göremedim en son artık eşim spermiyogram testi verdi eşimde sperm azlıgı oldugunu öğrendik normal yolla bebegimizin olmayacagını öğrendik ve şuan tüp bebek tedavisine basladık inş. bebegime bu sekilde sahip olurum
rabbim inşallah nasib eder sana anneliği.eşimde sorun yok ben pko luyum
aman aman maşallah canım..
bende hiç istifra etmedim ama dün vitamin demir ve kan sulandırıcıya başladım..onlar mide bulantısı yapar dedi doktor..bilmiyorum başıma ne gelecek :)
bende çok istiyorum yemek yapayım yiyim ama çok az fazla gitmiyo :S
Rabbim fazla bekletmez inşallah canım .. hiç korkma pkolular normal yollla çok rahat gebe kalıyolarmış.. ben 1 sene çok arastırma yaptım çok sey öğrendim.. pkolu ikiz bebekleri olanları biliyorum .. rabbim hepimize nasip etsin
amin canım ya.tabi öyle zor bi hastalık değil ama beklemek zor
evet beklemek gerçkten çok zor.. şuan tedavinin verdiği stres ve merak beni öldürecek çok merak ediyorum.:18:. her gün kullandıgım iğneler ilaçlar bi yana inşallah sağlıkla bebegime kavusurum
canım aslında stres yapmasak herşey ne kadar kolay olacak ya ama bi becerebilsek.inan sürekli düşünmekten un unutkanlık başladı artık bende
çok haklısın canım ya.. bende çok unutkan oldum her yönden yıpranıyoruz herşeye ona yorar olmustum ben bi ara en ufk karın agrısı bebek belirtisi sanıyodum.. ahh bebeklerimiz bizi bekletmese çok iyi olcak
buda bizim sınavımız canım napalım.derdide veren rabbimiz bizi böyle deniyo.sonuçta bizi unutmuyo.böyle teselli ediyorum kendimi.zamanı gelince sevinen biz olacaz inşallahh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?