Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hamileliğimin ilk anından beri demir ilacı kan sulandırıcı ve progestan kullanıorm.
bende olağanüstü bi etkisi olmadı beni rahatsız edicek

ben folbiol kullanıyodum ilk bebeğimin kürtajından düne kadar..
progestanı 8.haftada kesmemi söyledi doktorum..
demiri ve kan sulandırıcıyı hergün 1 tane eleviti haftada 3kere alıcam..

Canım çok çok geçmiş olsun.Maalesef insan çaresiz kalıyor.Yavruna tam alışacakken ayrılıyor senden.Ben de yaşadım.Zaman her şeyin ilacı sözler teselli etmiyor.Rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin.Tekrarlayan düşük oldu sende.Yine gebe kalırsın sorun değil önemli olan sürdürmek.Kesinlikle donanımlı bi doktora danış fikirlerini al

Rabbim sabır versin inş bi daha aynı acıyı yaşamaz

Canim benim Allah sana ve esine sabirlar versin böyle haberler duymak beni cok etkiliyo agliyorum senin icin cok daha zor olsa gerek ama herseyde bi hayir vardir üzülme en yakin zamanda göbüsün yeniden dolar ins

Selam kizlar nasilsiniz tahlillerimi aldim bugün pek iç açici degiller LH yüksek cikti prolaktin düsük moralim bozuldu klomende baslayamadim dr endokrin bölümüne gitmemi istedi bayramdan sonraya kalicak heralde sizlerde ne var ne yok

moral bozmak falan yok hakkında ne zman hayırlısıysa o zaman göbüşün dolsun bitanem..

operatif histereskopi
arkadaşlar merhaba...uzun bir süreden sonra tekrar burdayım doktorlara gidip gelmekten buraları unutttum arkadaşlar oncelikle benimde hamilele kalamama gibi bir durumum vardı ve hala devam ediyor... çok testler tahiller yaptırdım kan testleri,rahim filmi,sulu ultrason vs vs. tedaviye 7 ay olmuştur başlayalı ve eşimle ilgili hiç bir problem yok. bendeki teşhis rahim filminden sonra rahimde polip çıktı yaklaşık 3.4 tane 3 -4 mm çapında polip(et beni) teşhisi koydular ve bundan sonraki süreçi devam ettirdim ameliyat dediler bunların alıncaklarını soylediler bu polipller spermlerin rahimde tutunmasını engelliyo olabilirmiş .adetlerim düzenli yumurtlaık boyunda sorun yok ve polip dışında herşey normal dediler.snr ameliyeatımı cerrahpaşada olmaya karar verdim gün geldi çattı ve ben 15 dkkalık bir operasyona girdim anestiziyle yani operatif histereskopi geçirdim.ameliyasttan cıktığımda doktorum biz polip almadık rahimde et kalıntıları vardı baktığmızda ztn direkmen geldi o et parçaları yani brnim rahmime yapışık değilmiş nasıl diyebilirim o et kalıntıları kendiliğinden aldıkça gelmiş bi lazer uygulaması yapmamışlar polipe benziyormuş ve rahimimin çatısı darmıs bebegın yerleşeceği kaviteyi genişletmişler bunu 12 eylülde geçirdim ve 24 eylülde adet oldum daha snr çalışmalara başladık ve bu ayda inş allahın ıznıyle kalabilirim evleneli tam 2 sene oldu arkadaşlar bende anne olmak istiuyorum artık.çok zor süreçler atlattım son bir senedir bununda mükafatını allah'ım vericek inşallah herşeyde vardır bir hayır diyorum her zmn dua ediyorum .operatif histereskopiden sonra gebe kalan aradaşlar var mı araştırıyorum net bi cevap alamadım sitede .adetime 12-13 gün var bekliyorum

nasılsın canım çoktandır görüşemiyoruz taşındın mı yeni yerine keyfin yerinde mi ?

nasılsın canım çoktandır görüşemiyoruz taşındın mı yeni yerine keyfin yerinde mi ?

oyy canım benim ya keyfim yerinde ama hamile olduğunu görünce yemin ederim çok ama çok mutlu oldum ya vallah şu an o kadar sevinçliyimki :) yeni yerimede taşındım çok şükür bu evin hediyesi olarak rabbim bana tekrardan hamile kalmayı nasib etti inşallah sağlıkla doğurup elima almayıda nasib eder bakıyorumda aramızda iki hafta var :)

slm kızlar nasılsınız? ne yapıyosunuz bakalım

kızlar selamlar....
bu hafta hayatımın en kara günlerimi geçirdim bebeğimi kaybettim salı günü
eşimle salı sabah sevine sevine rutin kontrole gittik doktor baktı kalp atışı yok..alttan bakmam lazım dedi orada anladım zaten bir terslik olduğunu
başka doktora da gittik ama sonuç değişmedi..aynı gün yatış verdiler serum falan derken aldılar miniğimi benden
Bebeğim ancak 2 cmi biraz geçiyordu..en son usg sinde öylece kıvrılmış yatıyor kuzum
hiç lekem kanamam bi şikayetim olmadan birden bire neden oldu bu hala aklım almıyor..
Allah'tan her zaman hayırlısını dilemek lazım..
Çok bebek isteyen arkadaşlar ne olur önce hayırlısını dileyin..
Hamile arkadaşlarım sizde kendinize dikkat edin.. Allah kimsenin başına vermesin ne zormuş aklımdan çıkmıyor bi türlü (((

Canım biliyorum çok zor bir durum. .Allah sana ve eşine sabır ve sağlık versin..
Bende senin yaşadıkları nın aynısını yaşadım zaman herseyin ilacı. .unutmuyosun ama zamanla acin hafifliyor..

canım benım ınsallah en kısa zamanda tekrardan anne olmayı nasıp eder ALLAHIM sana

Canım biliyorum çok zor bir durum. .Allah sana ve eşine sabır ve sağlık versin..
Bende senin yaşadıkları nın aynısını yaşadım zaman herseyin ilacı. .unutmuyosun ama zamanla acin hafifliyor..

sağol kuzum
evet canım sen hep aklıma geldin zaten.. daha önceden senin de başına gelmişti..
kaçıncı haftanda olmuştu ve tekrar ne zaman hamile kaldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…