- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
ben hamileliğimin ilk anından beri demir ilacı kan sulandırıcı ve progestan kullanıorm.
bende olağanüstü bi etkisi olmadı beni rahatsız edicek
Ikili taramayi dort gozle beklerken bu sefer tamam hersey yolunda olacak derken yine yeniden ayni seyleri yasamak kanama sonucu doktora gidipte doktorun bile bana soylemekte zorlanmasi o kadar kahrediciki agirki evet yine bebegimi kaybettim kalbi 9 haftalikken durmus sali gunu mudahale edildi ve yine bi can koptu gitti benden Allahim sizin evlatlarini size bagislasin en kisa zamanda sagliklica yine bana versin Rabbim saglicakla kalin
günaydınn hanımlarrr
çok üzücü bir haberle geldimm size..zaten kendide söler ama bunu sölemek onun için çok daha üzücü olur..
ben şimdi söleyim ve konusu kapansın o gelince açılmasınki yarasına tuz basılmasınnn
redhotchilipepper canımız arkadaşımızın bebeğinin kalbi durmuş...dün kontrolde ortaya çıkmışşş..bebeği almışlarrr
Ikili taramayi dort gozle beklerken bu sefer tamam hersey yolunda olacak derken yine yeniden ayni seyleri yasamak kanama sonucu doktora gidipte doktorun bile bana soylemekte zorlanmasi o kadar kahrediciki agirki evet yine bebegimi kaybettim kalbi 9 haftalikken durmus sali gunu mudahale edildi ve yine bi can koptu gitti benden Allahim sizin evlatlarini size bagislasin en kisa zamanda sagliklica yine bana versin Rabbim saglicakla kalin
Selam kizlar nasilsiniz tahlillerimi aldim bugün pek iç açici degiller LH yüksek cikti prolaktin düsük moralim bozuldu klomende baslayamadim dr endokrin bölümüne gitmemi istedi bayramdan sonraya kalicak heralde sizlerde ne var ne yok
4 yıldırmı evlisin.
nasılsın canım çoktandır görüşemiyoruz taşındın mı yeni yerine keyfin yerinde mi ?
kızlar selamlar....
bu hafta hayatımın en kara günlerimi geçirdim bebeğimi kaybettim salı günü
eşimle salı sabah sevine sevine rutin kontrole gittik doktor baktı kalp atışı yok..alttan bakmam lazım dedi orada anladım zaten bir terslik olduğunu
başka doktora da gittik ama sonuç değişmedi..aynı gün yatış verdiler serum falan derken aldılar miniğimi benden
Bebeğim ancak 2 cmi biraz geçiyordu..en son usg sinde öylece kıvrılmış yatıyor kuzum
hiç lekem kanamam bi şikayetim olmadan birden bire neden oldu bu hala aklım almıyor..
Allah'tan her zaman hayırlısını dilemek lazım..
Çok bebek isteyen arkadaşlar ne olur önce hayırlısını dileyin..
Hamile arkadaşlarım sizde kendinize dikkat edin.. Allah kimsenin başına vermesin ne zormuş aklımdan çıkmıyor bi türlü(((
kızlar selamlar....
bu hafta hayatımın en kara günlerimi geçirdim bebeğimi kaybettim salı günü
eşimle salı sabah sevine sevine rutin kontrole gittik doktor baktı kalp atışı yok..alttan bakmam lazım dedi orada anladım zaten bir terslik olduğunu
başka doktora da gittik ama sonuç değişmedi..aynı gün yatış verdiler serum falan derken aldılar miniğimi benden
Bebeğim ancak 2 cmi biraz geçiyordu..en son usg sinde öylece kıvrılmış yatıyor kuzum
hiç lekem kanamam bi şikayetim olmadan birden bire neden oldu bu hala aklım almıyor..
Allah'tan her zaman hayırlısını dilemek lazım..
Çok bebek isteyen arkadaşlar ne olur önce hayırlısını dileyin..
Hamile arkadaşlarım sizde kendinize dikkat edin.. Allah kimsenin başına vermesin ne zormuş aklımdan çıkmıyor bi türlü(((
Canım biliyorum çok zor bir durum. .Allah sana ve eşine sabır ve sağlık versin..
Bende senin yaşadıkları nın aynısını yaşadım zaman herseyin ilacı. .unutmuyosun ama zamanla acin hafifliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?