canım benım ınsallah en kısa zamanda tekrardan anne olmayı nasıp eder ALLAHIM sana
sağol kuzum
evet canım sen hep aklıma geldin zaten.. daha önceden senin de başına gelmişti..
kaçıncı haftanda olmuştu ve tekrar ne zaman hamile kaldın?
canım benim çok sağolll amiiiiinn inşallah en kısa sürede tekrar olur..çünkü içimdeki boşluk çok moral bozucu hamile olmayı özledim şimdiden..
11 haftalıkken rutin kontrole gitmiştim ama bebişimiz 8+1 çıkmıştı..
14 mayısta kürtaj oldum..en son adetim 13 temmuz kuzum..
ay inşallah bana da senin gibi kısa sürede tekrar nasipe der Allahım..
peki adetin nasıl düzelmişmiydi..kaçıncı adetindi SAT?
14 mayısta kürtaj oldum..
12haziranda adet oldum..
son adetim 13temmuz..
15ağustos adet beklerken bebek gelmiş beklemediğimiz bi anda..
Allah sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin kuzum..
süpermiş ya inşallah ben de hemen kalırım
senin hesabına göre 8 ekimde kürtaj oldum
belki de aralıkta hamile kalırım kocama yılbaşı hediyesi veririm inşallahhhh
ayyy inşalllah canım..
doktorun şu kadr korun yada korunma gibi bişey dedi mi?
10 gün ilişki yasak dedi.
1,5-2 ay sonra bebek yapabilirsiniz dedi..
tabi bayramdan sonra patoloji sonucu çıkacak..orada bi aksilik olmaz inşallah..
içini ferah tut canım..8-10 haftalık gebeliklerde bebeğin sağlıksız olduğu için bebek kaybediliyomuş canım..
bana doktorum hiç korunmana falan gerk yok dedi..
zaten rahim kendini toparlamadığı sürece tekrar hamile kalamıyosn..
tek tesellim o zaten canım..hakkımızda hayırlısı buymuş..
bidahakine çok dikkatli olacağım..hatta hamile kalırsam işi gücü bırakıp evde yatmayı düşünüyorum..
bende ilkinde çok koşturmaca içindeydim..şimdi hep evdeyim valla canım..
kızlar ya adetim bayagı geçmeye başladı hep son üç aydır üç gün öne geliyordu yani 3gün geçince test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım bugün 10. gün eşim biraz daha bekleyelim kna testini sonra yapalım diyor ama ben meraktan ölüyoruuummmönceden adet dönemimde ağrıdan geberirdimm ama bu defa hiç ağrım yok sadce kasıklarımda batmalar var hafif ve iş yaptığım zaman belim ağrıyor afedersnz iç çamaşırımda biraz akıntı lekelerim var sizce olabilriirmii ???:44:
kızlar selamlar....
bu hafta hayatımın en kara günlerimi geçirdim bebeğimi kaybettim salı günü
eşimle salı sabah sevine sevine rutin kontrole gittik doktor baktı kalp atışı yok..alttan bakmam lazım dedi orada anladım zaten bir terslik olduğunu
başka doktora da gittik ama sonuç değişmedi..aynı gün yatış verdiler serum falan derken aldılar miniğimi benden
Bebeğim ancak 2 cmi biraz geçiyordu..en son usg sinde öylece kıvrılmış yatıyor kuzum
hiç lekem kanamam bi şikayetim olmadan birden bire neden oldu bu hala aklım almıyor..
Allah'tan her zaman hayırlısını dilemek lazım..
Çok bebek isteyen arkadaşlar ne olur önce hayırlısını dileyin..
Hamile arkadaşlarım sizde kendinize dikkat edin.. Allah kimsenin başına vermesin ne zormuş aklımdan çıkmıyor bi türlü(((
canım benim çok sağolll amiiiiinn inşallah en kısa sürede tekrar olur..çünkü içimdeki boşluk çok moral bozucu hamile olmayı özledim şimdiden..
hadi bakalım hakkında hayırlısı neyse o olsun canım dikkat et şimdi en önmli zamanları kendini yormamaya dikkat inşallah hamişsindir :))))
canım kardeşim çok çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum çünkü mayıs ayında aynısını hiç bir kanama ve rahatsızlık yaşamadan rutin kontrol için gitmiştim 12 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim o yüzden neler yaşadığını anlıyorum rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın 4 ay korundum ve şimdi 7 haftalık hamileyim allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğurup elime almayıda nasib etsin inşallah
Âmin canım amiinn inşallah seninde tatlı doğum hikayeni dinleriz buradan ..canım benim sende benim gibi inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde doğurup eline almayıda nasib etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?