- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
Günaydın canıımmm
günaydın hoşgeldin canımm
hoşbulduk tatlııımmm , nasılsın ?
çok şükür canım iyiyim sen nasılsın?
nasıl gidiyo hamilelik? var mı bulantı falan?
İyiyim canım ben
mide bulantılarım var ama beni çok aşırı zorlayıcı dozda değil.
mesela daha hiç istifra etmedim :)
sadece yemek pişirip yiyemiorum kokusundan
canım istio bi yemek o yemeğin kokusunu duyunca yiyemiorum.
Ikili taramayi dort gozle beklerken bu sefer tamam hersey yolunda olacak derken yine yeniden ayni seyleri yasamak kanama sonucu doktora gidipte doktorun bile bana soylemekte zorlanmasi o kadar kahrediciki agirki evet yine bebegimi kaybettim kalbi 9 haftalikken durmus sali gunu mudahale edildi ve yine bi can koptu gitti benden Allahim sizin evlatlarini size bagislasin en kisa zamanda sagliklica yine bana versin Rabbim saglicakla kalin
ayyyy kuzummmm çok üzüldüm ama nolur yıpratma kendiniçok geçmiş olsun bitanemmm..Allah sana eşine sağlık sıhhat versin..
neden olmuş bebeğim yaa :S
Bilmiyorum genetik arastirma yapilacak gucumun tukendigini hissediyorum
HAYIRRR!!! çok kızarım sana pes etmek falan yok..üstüne üstüne gidicez bitanem..güçlü olacaksın bizde sana destek vericez..
offf ne diyeceğimi şaşırdım valla yaa..ama yılmıcaz yıkılmıcaz anlaştık mı
Dayanamiyorum esim perisan ben perisan ruhen bedenen cokmus durumdayim..ayni seyleri yasamak cok acitiyo canimi..milletin yinemi bakislarini gormek istemiyorum onumuz bayram ve dugun nasil dayanicam milletle yuzyuze gelmey e
Ikili taramayi dort gozle beklerken bu sefer tamam hersey yolunda olacak derken yine yeniden ayni seyleri yasamak kanama sonucu doktora gidipte doktorun bile bana soylemekte zorlanmasi o kadar kahrediciki agirki evet yine bebegimi kaybettim kalbi 9 haftalikken durmus sali gunu mudahale edildi ve yine bi can koptu gitti benden Allahim sizin evlatlarini size bagislasin en kisa zamanda sagliklica yine bana versin Rabbim saglicakla kalin
biz de çalışmalara başladık. bat 23 (tabi gününü şaşırmazsa)
ay sonunu bekleyeceğiz :)))
Dayanamiyorum esim perisan ben perisan ruhen bedenen cokmus durumdayim..ayni seyleri yasamak cok acitiyo canimi..milletin yinemi bakislarini gormek istemiyorum onumuz bayram ve dugun nasil dayanicam milletle yuzyuze gelmey e
selamunaleykum kıslarr.bugün itibariyle soğan suyuna başlamış bulunmaktayım9. günüm inşallah atarım bu kistide yerine bebişkom gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?