Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şükür canım iyiyim sen nasılsın?
nasıl gidiyo hamilelik? var mı bulantı falan?

İyiyim canım ben
mide bulantılarım var ama beni çok aşırı zorlayıcı dozda değil.
mesela daha hiç istifra etmedim :)
sadece yemek pişirip yiyemiorum kokusundan
canım istio bi yemek o yemeğin kokusunu duyunca yiyemiorum.

aman aman maşallah canım..
bende hiç istifra etmedim ama dün vitamin demir ve kan sulandırıcıya başladım..onlar mide bulantısı yapar dedi doktor..bilmiyorum başıma ne gelecek :)
bende çok istiyorum yemek yapayım yiyim ama çok az fazla gitmiyo :S

Ikili taramayi dort gozle beklerken bu sefer tamam hersey yolunda olacak derken yine yeniden ayni seyleri yasamak kanama sonucu doktora gidipte doktorun bile bana soylemekte zorlanmasi o kadar kahrediciki agirki evet yine bebegimi kaybettim kalbi 9 haftalikken durmus sali gunu mudahale edildi ve yine bi can koptu gitti benden Allahim sizin evlatlarini size bagislasin en kisa zamanda sagliklica yine bana versin Rabbim saglicakla kalin

ayyyy kuzummmm çok üzüldüm ama nolur yıpratma kendini çok geçmiş olsun bitanemmm..Allah sana eşine sağlık sıhhat versin..
neden olmuş bebeğim yaa :S

Bilmiyorum genetik arastirma yapilacak gucumun tukendigini hissediyorum

HAYIRRR!!! çok kızarım sana pes etmek falan yok..üstüne üstüne gidicez bitanem..güçlü olacaksın bizde sana destek vericez..
offf ne diyeceğimi şaşırdım valla yaa..ama yılmıcaz yıkılmıcaz anlaştık mı

Dayanamiyorum esim perisan ben perisan ruhen bedenen cokmus durumdayim..ayni seyleri yasamak cok acitiyo canimi..milletin yinemi bakislarini gormek istemiyorum onumuz bayram ve dugun nasil dayanicam milletle yuzyuze gelmey e

Dayanamiyorum esim perisan ben perisan ruhen bedenen cokmus durumdayim..ayni seyleri yasamak cok acitiyo canimi..milletin yinemi bakislarini gormek istemiyorum onumuz bayram ve dugun nasil dayanicam milletle yuzyuze gelmey e

seni çooook ii anlıyorum canım..Allah sana ve eşine dayanma gücü versin..sabır versin..
bayramda kimseyle görüşmek zorunda değilsin bitanem yat dinlen kendini kafanı topla..

bitanem allah sabır versin

desert06rose canım ALLAH SABIR VERSIN INSALLAH EN KISA ZAMANDA ALLAH BEBEGININ YERINI DOLDURUR ALLAH BASKA ACILAR YASATMASIN SANA VE ESINE SABIR VERSIN

selamunaleykum kıslarr.bugün itibariyle soğan suyuna başlamış bulunmaktayım 9. günüm inşallah atarım bu kistide yerine bebişkom gelir inşallah

Canım öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.. gerçekten zor ve acı bi durum rabbim sana güç kuvvet versin.. aklında kötü ne varsa at hayat herkezi bi şekilde sınıyo kimine bebek veriyor saglıgıyla kimine veriyor geri alıyor kimine de hiç vermiyor aratıyor ama eminim en kısa sürede tekrar gebe kalıcaksın allahın izniyle sağlıkla ... rabbim daha kötülerinden esirgesin.. sen şimdi bi an önce kafanı toplamaya bak canım benim ...destekcin olarak her zman yanındayım

selamunaleykum kıslarr.bugün itibariyle soğan suyuna başlamış bulunmaktayım 9. günüm inşallah atarım bu kistide yerine bebişkom gelir inşallah

a.s canım.. hakkında hayırlı olsun canım bi an önce bebegine kavusursun inşalllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…