Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar şimdiden hayırlı bayramlar allah kabul etsin ....bayramda konusamayabiliriz benm adet tam 12 gun gecikti adet ins. bayramda denk gelmez cunkı agrılı geciriyorum ve kurban kesıcez ayrıyetten esimin butun dayıları annesı babası anneannesi bayramın 2. gunu bizde kalacaklar mı bilmıyrum baya yogun olucak galiba ....sizler neler yapıcaksınız

selam güzel anneler ve adayları
bayramda giremeyebilirim şimdiden iyi bayramlar diliyorum sizlere sevdiklerinizle mutlu ve bol gezmeli bi bayram geçirmeniz dileğiyle hepinizi öpüyorum

Günaydın hatunlar nedense bugün cok enerjik kalktım yataktan ama kimseye soylemicem ki bana çok iş verip bizi yormasinlar
Herkese iyi bayramlaaaaaaar hepinizi öpüyorum Allah tekrarina erdirsin inşallah. .
Kendinize dikkat edin iyi gezmeler şimdiden

hyrlı bayramlar kızlarrr isim buldu babamız sanırım ilayda sewilay a yakınmıs sozde. anlamı su perisi demekmis)

herkese iyi bayramlar kızlar

sevilayım çok sevindim kız isminide bulmuşsunuz artık ona ismiyle hitap edebilirsin annesi :)

sinemcim ne kadarda büyümüş bebişin maşallah geçmişi okuyamadım cinsiyeti hakkında bişi öğrenebildin mi yoksa 16. haftayı mı bekliyorsunuz :26:

benim bata az kaldı ama kısmet

Ayyy kuzum nasil sevindim nasil mutlu oldum sana tarif edemem inan.sabrin sonu ne kadar guzel olmus yeni ev huzur duzen birde bebek rabbim gonlune gore vermis cooook mutlu oldum inan.bide ne super aramizda 2 hafta var hemen hemen birlikte dogurcaz allahin izniyle.walla burada tarif edemedim mutlulugumu.kizini isir benim icin emi.hamileligin nasil geciyor bir problem yok insallah keyfin yerinde mi??

çok saol tatlım evet kurban olduğum mevlam sabredince mukafatını çok güzel veriyor inşallah inan bende senin hamile olduğunu görünce çok ama çok mutlu oldum benim hamileliğimde sorunsuz çok şükür evet doğumumuz allah nasib ederse birbirine yakın

canım doktorumuz bişey demedi ayın 5inde devlet hastanesine gidicem 3lü tarama için..köpek gibi azarlanmazsam şayet belki bilgi verirler..

herkese slm kızlar...gecmış byramınız kutlu olsun...bende tekrar hamıleyım...ama sevınsemmı uzulsemmı bılemıyorum..daha once ıkı kez dusuk yaptıgım ıçın..ve daha neden oldugu bıle bılınmıo

Son düzenleme:
kızlar napıyosunz naslsnz bayram dolayısyla bayadır yokum varmı yeni bir sürpriz bebiş

selam kızlar kimsecikler yok tatil bitmedi galiba sizlere
mandalina canım naptın bat geçeli çok oldu senin sesinde çıkmıyor merak ettim inş hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…