oyy canım benim ya keyfim yerinde ama hamile olduğunu görünce yemin ederim çok ama çok mutlu oldum ya vallah şu an o kadar sevinçliyimki :) yeni yerimede taşındım çok şükür bu evin hediyesi olarak rabbim bana tekrardan hamile kalmayı nasib etti inşallah sağlıkla doğurup elima almayıda nasib eder bakıyorumda aramızda iki hafta var :)
Ayyy kuzum nasil sevindim nasil mutlu oldum sana tarif edemem inan.sabrin sonu ne kadar guzel olmus yeni ev huzur duzen birde bebek rabbim gonlune gore vermis cooook mutlu oldum inan.bide ne super aramizda 2 hafta var hemen hemen birlikte dogurcaz allahin izniyle.walla burada tarif edemedim mutlulugumu.kizini isir benim icin emi.hamileligin nasil geciyor bir problem yok insallah keyfin yerinde mi??
herkese iyi bayramlar kızlar
sevilayım çok sevindim kız isminide bulmuşsunuz artık ona ismiyle hitap edebilirsin annesi :)
sinemcim ne kadarda büyümüş bebişin maşallah geçmişi okuyamadım cinsiyeti hakkında bişi öğrenebildin mi yoksa 16. haftayı mı bekliyorsunuz :26:
benim bata az kaldı ama kısmet
canım doktorumuz bişey demedi ayın 5inde devlet hastanesine gidicem 3lü tarama için..köpek gibi azarlanmazsam şayet belki bilgi verirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?