Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar.

sanırım bizim bu iş olmayacak bu ay :)

karnım ağrımaya başladı kırmızıları bekliyorum :)

sizler nasılsınız. bayram tatiliniz nasıl geçti.

ben 26 günde bir adet oluyorum. ovulasyon dönemim 18-23 ekim görünüyor. 20 ekimde ilişki sonrası gebe kalmış olabilir miyim?

Cnm kusura bakma görmedim yazdıgını bana sadece 2 li ve 3 lü test yapıldı doktor üçlüde sorun yoksa digerlerine gerek yok dedi.
Sadece beebgiin mide suyu azmıs onu takip edeceklermiş onun dışında bi sorun çıkmadı çok şükür Sadece benim bacak ve sırt agrım çogaldı çok zorluo o kadar ..

Bende ilk hareketli halini gördügümde çok şaşırmıştım kollarını ayaklarını çırpıyodu ayrıntılı ultrasona girdim ve yüzünü net şekilde gördüm çok enteresan bi duyguydu utandı bebegim yüzünü kapadı hemen kollarıyla ellerini ayaklarını herşeyini görebiliosun süper bişi

Kac haftalikken girdin canim ayrintili ultrasona ben bu hafta doktora gitcem 20 haftalik olcak zaman gosterir mi bebegi acaba doktor.ic organlarina bakicaz falan demisti ama

Günaydın kızlar .... Hepinizin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun...

slm kızlarr hepinizin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun
nasılsınız bakalım ne var ne yok

günaydın hatunlar..çok yorgun ve bitkinim anca kalkabildim yataktan..
sizler nasılsınız bakıyım?

doğum günün kutlu olsun canımmmm
sinem nasılsın yavrum görüşmeyeli naz sendemi açıksın tatlım bebişleriniz nasıl

çok yoğun bi bayram geçirdik biz..hiç dinlenmeye vaktim olmadı kuzum..
bayramın ilk günü erkeklere yemek verdim ben yengenin evinde yengeler etle uğraştı ben elimi sürmedim..
2.gün benim akrabalar gezildi..
3.gün kına vardı popom yer görmedi desem yeri var..
4.gün düğün vardı deli gibi oynadım halay bile çektim sen düşün :)
cumartesi günü kardeşim gezmek istedi avm gezdik akşam annemlere geçtik eşimde oraya geldi dolayısıyla dinlenemedik..
pazar sabah kahvaltıya annemlere gittik saçımı falan kestirdim kendimi yeniledim akşamda eşimin amcasıgile yemeğe gittik hepberaber..
yani bi günde evde kalıp dinlenemedik:S

nazzzz bebişin kocaman olmuş gramlar hergeçen gün artıyo yakında kilolardan bahsederiz

Canim orda yanlis hesap oldu duzeltemedimde hep tlfndan girdigim icin aslinda 20 haftalik olcak carsamba daha da buyuk yani baya tekmelere basladi sipa :) 3 kilo aldim buarada pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…