Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah ah bende bıraktırmak ıstıyorum ama hep ağlıyor yemek felanda yıyo ama uyuyacağı zaman yınede ıstıyo bende nasıl yapacağımı anlamadım

canım göğüs ucuna siyah bant yapıştır veya salça sür o zaman bırakır :)))

kızlar karnım çok ağrıyor ara ara..dün 1-2 damla lekelenmem oldu..bu arada eşim doktor..büyük bir ihtimal adet bitiminden sonra gebe kaldığımı söylüyor..yerleşme kanamasıdır diyor..dayanamadım bugün çalıştığı hastaneye gidip kan verdim..sonuçlar birazdan çıkar..biliyorum beta hcg negatif çıkacak ama olsun maksat hava almaktı.hava çok güzel oğlanıda gezdirdim..şimdi uyuyor yoruldu yavrum :)))

canım hadi hayırlısı bakalım:)) ayy öp bi tane benim için oğluşunu

neden negatif çıkacak diyosun canım

beta hcg nin kanda belli bir seviyeye gelmesi lazım..hamile olsam bile daha erken yani..1 mayısta kesin sonucu alırım ama :))

keşke bekleseydin şimdi negatifi görmek moral bozukluğu yapmaz umarım.ayrıca bişey sorcam canım sana tecrübene güvenerek... ayıptır söylemesi çok fazla sıvı tüketmememe rağmen biraz fazla çıkıyorum tuvalete normal halime göre...bu kadar sıvı nerden birikiyo da ben bu kadar tuvalete çıkıyorum anlamış değilim...normal mi bu su kaybımı telafi için bol su tüketmeli miyim ?

kızlar size oğluşumun resmini göstereyimde biraz bebek konusunda iştahlanın :)) nasıl yapıcam acaba

canım idrara sık çıkma gebelik belirtisi zaten..sen bu haline şükret..ben seni 9.ayda görürürüm..gece saat başı kalkacaksın..bebek mesanene baskı yaptıkça sen kendini tuvalette bulacaksın :))) doktorun her kontrolünde ultrasonda suyuna bakacak,için rahat olsun..tabiki sık idrara çıktığın için su kaybın olacak..bunu önlemek için günlük en az 2 litreye su iç..

çok sağol canım ayrıca ben geceleri ölü gibi uyurdum deliksiz...sabah da hemen tuvalete girmesem de aramazdım...dün yatmadan önce girdim gece iki kere uyandım girdim ve sabah zor yetiştim :) ve daha dün normaldim :)

kızlar eşim aradı..beta hcg negatif çıkmış..bekliyordum zaten..daha erken haftaya tekrar veririm..bende biraz yatmaya gideyim benim kuzucuk uyuyorken..şimdi sarılıp yatarız :)) hamişler gidin sizde yatın..ben ilk gebeliğimde 9 ay uyudum valla..tadını çıkarın :)) öptüm hepinizi

mrb canım sen yenisin ya aramızda yabancılık çekme hiç tamam mı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…