ah ah bende bıraktırmak ıstıyorum ama hep ağlıyor yemek felanda yıyo ama uyuyacağı zaman yınede ıstıyo bende nasıl yapacağımı anlamadım
tmm denicem canım
kızlar karnım çok ağrıyor ara ara..dün 1-2 damla lekelenmem oldu..bu arada eşim doktor..büyük bir ihtimal adet bitiminden sonra gebe kaldığımı söylüyor..yerleşme kanamasıdır diyor..dayanamadım bugün çalıştığı hastaneye gidip kan verdim..sonuçlar birazdan çıkar..biliyorum beta hcg negatif çıkacak ama olsun maksat hava almaktı.hava çok güzel oğlanıda gezdirdim..şimdi uyuyor yoruldu yavrum :)))
kızlar karnım çok ağrıyor ara ara..dün 1-2 damla lekelenmem oldu..bu arada eşim doktor..büyük bir ihtimal adet bitiminden sonra gebe kaldığımı söylüyor..yerleşme kanamasıdır diyor..dayanamadım bugün çalıştığı hastaneye gidip kan verdim..sonuçlar birazdan çıkar..biliyorum beta hcg negatif çıkacak ama olsun maksat hava almaktı.hava çok güzel oğlanıda gezdirdim..şimdi uyuyor yoruldu yavrum :)))
neden negatif çıkacak diyosun canım
beta hcg nin kanda belli bir seviyeye gelmesi lazım..hamile olsam bile daha erken yani..1 mayısta kesin sonucu alırım ama :))
kızlar size oğluşumun resmini göstereyimde biraz bebek konusunda iştahlanın :)) nasıl yapıcam acaba
keşke bekleseydin şimdi negatifi görmek moral bozukluğu yapmaz umarım.ayrıca bişey sorcam canım sana tecrübene güvenerek... ayıptır söylemesi çok fazla sıvı tüketmememe rağmen biraz fazla çıkıyorum tuvalete normal halime göre...bu kadar sıvı nerden birikiyo da ben bu kadar tuvalete çıkıyorum anlamış değilim...normal mi bu su kaybımı telafi için bol su tüketmeli miyim ?
canım idrara sık çıkma gebelik belirtisi zaten..sen bu haline şükret..ben seni 9.ayda görürürüm..gece saat başı kalkacaksın..bebek mesanene baskı yaptıkça sen kendini tuvalette bulacaksın :))) doktorun her kontrolünde ultrasonda suyuna bakacak,için rahat olsun..tabiki sık idrara çıktığın için su kaybın olacak..bunu önlemek için günlük en az 2 litreye su iç..
ekleyemedim resimleri
slm kızlar benide ekleyebirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?