inşallah canım benim
İnşallah kısa zamanda tüm dileyenler bu sevinci yaşar. ben aslında adetten 5 gün önce öğrendim idrar testi çok çok silikti kan verdim çok düşük 13 çıktı doktor bişey diyemeyiz dedi.dün tam bat günümdü ve test yaptım kopkoyu iki çizgi gördüm tekrar kan verdim değerim güzel güzel yükselmişti :))
Belirtilere gelince herkeste değişir derler ama adet tarihime göre çok erkenden başlayan göğüs şişliği,beyaz akıntı vardı. bir de karnımda gerginlik hissediyodum farklı bşeyler olduğunu anlıyo insan yaşayınca mutlaka anlarsınız. adetime 2-3 gün kala adet ağrım oldu çok,ümitsizliğe kapıldım ama şükür ki normalmiş
arkadaşlar benım kızım 3 yasından yenı gun aldı ve halen emıyor eger hamıleysem bunun bır tehlıkesı olurmu sizce
Canım benim 3yaşına kadar kızını emzirmen onun psikolojisi açısından sakıncalı ve kızın için sütünün bir faydası yok artık.ayrıca hamilelikte emziren annenin bebekleri sütten kesilir çünkü hamileyken emzirmem düşüğe sebep olan bir durumdur.bi doktoruna da Danıştay bu durumu bence))) biz sana bıraktırmak için birsürü yöntem buluruz iğrenç iğrenç merak etme sen ))
Bebeğim benim nasılsın bakalım??? Yine önümüzdeki aya kaldık desene.. Bak söylüyorum bir birlikte doğuracağız herhalde:))))) yaa işler yoğun nöbet çıkışları çok yorucu ev işi de bitmiyor ama burayı çok özlüyorum ilk fırsatta girdim nete))
huuuuuuu kızlarrr nabersinizzz
resim nasıl eklenıyo bılen varmı
resim nasıl eklenıyo bılen varmı
kaçak değil bu ya arkadaşlarr napim ev iş çoluk çocuk kafayı sıyrcam canım sıkkın
valla ben yaptım resmide zar zor yaptım oda resimde hareket etmiyo zati :)
almana gerek bile yok arkadaşım ? oynayan suratları nasıl yapyon el ayak vurmaları fiilan38 senin adın yokmu numara söylüyoz be
iyiyim güzelim sen nasılsın ya özletiyosun kendini tam çıkacaktım sen girince kaldım inan kifazla yorma bu ay hamiş kalcaz ya unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?